To by bola pravda, keby nebolo cipu R423... native PCIe verzia R420. Ziadne bridge cipy nie su potrebne.
Printable View
To by bola pravda, keby nebolo cipu R423... native PCIe verzia R420. Ziadne bridge cipy nie su potrebne.
Ja by som chcel pci-e ale ziadnu 6800ultru naviem zohnať. To ma neskutočne sere.
Prave som dostal dalsi mail z Agemu
A co vcul ???Citace:
--------------------------------------------------------------------------------
From: david [mailto:david@agem.sk]
Sent: Friday, November 05, 2004 9:59 AM
To: haldo
Subject: RE: SAPPHIRER ATI RADEON 9800SE 128MB DDRAM AGP
dobry den,
ta grafika karta ma 256bit. zbernicu... takt pamati Vam bohuzial neviem povedat ale mame ich na sklade
To som nevedel. Poucim sa :)Citace:
Původně odeslal sisi
Nuz, neviem... jeden z tych dvoch ludi evidentne nevie o com hovori. Mne sa zda pravdepodobnejsia ta alternativa s 256 bitovym busom...Citace:
Původně odeslal Haldo
A co GT ?? trochu ju nataktujes a mas 5000 SK usetrene a je to to iste..Citace:
Původně odeslal Rampage
Nepise nahodou PCI-E ?Citace:
Původně odeslal Champion
2haldo: ja tu vga mam, stala 7 bez dph, safirka cerverne pcb, L pamate, 256bit... takze by to mala byt 256-ka, ale kto wie.... :?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28764
Vsimli jste si uz te ceny? Zatim ji nemaji, ale jestli ji za tu cenu opravdu sezenou, tak to bude vybornej kup.
Za tu cenu bych spíš čekal RX800SE...snad se ještě všechny cene malinko snížej.Citace:
Původně odeslal Hrady
A idu ti odomknut pipelines ???Citace:
Původně odeslal daart
mam plnych 8... saq to je pro 256bit... takze 8 pipiek, kuriatok.... :-)
2haldo: nekupuj, pockaj na 6600 do agp, cena bude podobna a wykon budes mat lepsi... :!: zabite ma... :-)
A vies mi povedat kedy ma asi vist ??? Lebo GPU je posledna vec co mi brani aby som poskladal komp z "nahradneho" HW, takze moc dlho cakat nemozem (tak mesiac, mozno dva najviac).Citace:
Původně odeslal daart
Cena opravdu podobna, rozhodne ne ze zacatku.Citace:
Původně odeslal daart
Co se jeví jako výhodnější? :
AGP nebo PCIe?
Chci si postavit novej počítač a trápí mě už jen grafika...
No, ono to není jen o tom, jestli AGP nebo PCIe. Záleží co za grafiku koupíš. Nadupaná grafika s nadupaným komplem i třeba v AGP ti vydrží rok či dva a nemusí tě to, že máš AGP, tlačit. Problém v PCIe je, kterou platformu zvolit, ale to už patří do jiného threadu. X800 SE bych viděl na něco podobného jako 6800 LE. Obě budou pomalejší než 6600 GT, ale když se odemknou, tak ví bůh. Já třeba za grafiku nehodlám dávat víc jak 6000. Naštěstí to vždy vyjde, že když upgraduju, tak vypluje nahoru nějaká super karta v této cenové hladině.
tim myslis to so mas v podpisu "Grafika: Inno 3D 4200 Ti (brzo Leadtek 6800 A 400 velký kulový brzo..nikde je nemaj)" ty budes mit tu 6800 za 6000,-????Citace:
Původně odeslal Meridius
Ale houby.....za 6000 bude snad 6600 GT v AGP, ale stejně uvažuju, že buď počkám na nForce 4 nebo upgraduju na Intel. To věčný čekání a pak to honění po skladech mne už unavuje.Citace:
Původně odeslal Rutuf
2haldo: predpokladna cena 6600gt bude 7,5 - 8k skk bez dph. tak ako ten r9800pro. len kedy budu w predaji mi nik newie powedat... :?:
Dik, to si skor kupim R9800 za tu cenu. Pockam este do konca mesiaca a potom sa rozhodnem.Citace:
Původně odeslal daart
viděl jsem někde srovnání AGP a PCIe grafik a PCIe vyšly daleko hůž ... je to fakt možný ?Citace:
Původně odeslal Meridius
EDIT: ten test byl na http://www.pretaktovani.cz/text/pciexpress.asp
Je to blbost... ak zoberies v principe navlas rovnaku architekturu (napr. RV360 vs RV380 - teda 9600 vs X600) odlisujucu sa len typom rozhrania (AGP vs PCIe), potom za predpokladu rovnakych taktov dostavas takmer identicky vykon (nejake zanedbatelne rozdiely budu mat na svedomi drivers). Prip. este teoreticky u PCIe mozes ziskat navrch, pokial sa tlaci vela dat zo systemovej pamate do karty, kvoli daleko vyssej priepustnosti oproti AGPcku.
Co rikate na toto?
http://shop.computershop.cz/StoreCSV...roductID=10024
Pravdepodobne 128bit memory bus...
Jo ale kdyz bude 256bit?Citace:
Původně odeslal sisi
No mají to tam nějaké domotané. V nadpisu je 256MB a v popisu hned vedle je 128MB. Kdoví, co je to zač...
Za ty prachy nebude.Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Presne tak, podle me je to tato karta http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29044Citace:
Původně odeslal Meridius
2haldo: tak mi kup tu 6600gt a ja ti dam r9800p ;D spokojnost na obox stranax! ;D
Sparkle SP-AG43GDH GeForce 6600 GT, 128MB GDDR3 256 bit, core/memory 500/1800 MHz, HDTV, DVI-I, DirectX9.0, AGP*8 6 880
libra sk.... myslim ze cena wzhladom na wykon upne w poho.
2 haldo: menime? ;D
uz som pisal do libry a vraj do tyzdna by mohla byt.
Ale radsej by som bol keby do tyzdan mali nejaku MB pre soc.939 s PCIexp.
Lidi myslite ze ma cenu koupit 9500pro@9700 pro za 4k?Nebo radeji koupit novou 9600XT?
9500pro@9700 ma 256bitovou sbernici a 8 pipek, takze je lepsi a vykonnejsi nez 9600XT.
:o pamet je 128bit a pameti jenom na 1000MHzCitace:
Původně odeslal daart
A je srovnatelna s origos 9700pro nebo v necem zaostava?Citace:
Původně odeslal Ragnarok
2 OCZ: ja wiem, bezna xyba, zle uwedene hodnoty w cennikox... stawa sa im to casto, a nielen im... :!:
ale aj napriek tym 128bit-kam je ta 6600gt poriadna karta cena/vykon.
kto prvy urobi oc na 256bit?? :lol: ;D :lol:
jj karta je to vynikajicíCitace:
Původně odeslal daart
Uplne srovnatelna snad neni, neco ji chybi.Citace:
Původně odeslal butcherson
Nemela by to byt 9500, protoze 9500pro ma snad jenom 128bitovou sbernici a z ni 9700 neudelas :?
No ak na R9500 otvoris vsetky pipky a nataktujes ju na takty R9700PRO tak jej uz nic nechyba a funguje ako plnohodnotna R9700PRO. A rozdiel medzi R9700/PRO je len v taktoch takze urcite mas zaisteny pekny vykon ktory prevalcuje vykon R9600XT.
Lidi,jeste bych se rad zeptal,jestli se vyplati cekat na 9700pro z druhe ruky nebo jit rovnou do 9600XT treba za 3000.Co myslite?
z 9500 můžeš udělat 9700 jen v případě, že má 256bit sběrnici a funkčních 8 pipek. Většina 9500 má jen 128bit sběrnici, pak z ní uděláš odemčením na 8pipek 9500 pro. (jukni se na rozdíl ve výkonu r9800pro 256bit vs šit r9800 128bit)
Pokud máš možnost koupit 9700pro za 4kkč (popř. 9500@9700), kup jí radši, než 9600xt. Výkon je úplně někde jinde.
No a neni teda lepsi zkusit 9800SE odemknout pipky?Rozdil mezi 9800pro a SE je dneska tak 2500..
Kdyz budes mit stesti a podari se Ti odemknout pipky, tak je to kauf jako svi.na, ale musel bys narazit na fakt dobrou kartu.Citace:
Původně odeslal butcherson
Jestli mas moznost koupit 9500@9700 nebo 9700, tak to kup.
U 9800SE je dost velke riziko, ze se to nepovede.
Hm,ale 9700pro tak za 4 - 4500,pac tp 9500@9700pro uy je fuc.No a uvazovat o tom,ze to zkusim a pak to vratit do obchodu se me moc nechce...zbytecne si delat problemy..
Prosim o radu! Ma zmysel predavat kartu co mam v podpise a kupit MSI X800SE 256 MB ???? lebo v halflife mi to obca trhne, mam to na vysokom rozliseni 1280×1024 a mam taky pocit ze to robi malo pamete na grafike. dik
Imho to prilis velky vyznam nema. X800SE je na svoje parametre zatial predrazena a HL2 sa seka z niekolkych pricin, ktore sa Valve snazi uz niekolko dni fixnut. Takze by som si na Tvojom mieste este pockal...
Jaka je tedka rozumná cena kdybych si kupoval Hercules radeon 9800np na inzerat s jeste asi rocni zarukou?
Asi 5000 az 6000,-, ale to zalezi na tobe jestli se ti takova koupe oplati.Citace:
Původně odeslal Marta
To je docela nerozumna cena za 9800npCitace:
Původně odeslal vestax
1. 2800+ je zakladny processor aby tato hra isla slusne(vyjadrenie z recenzie na Xbit Labs), takze aj ten moze stratit niekedy dych, ale to nepredpokladam skorej strati dych kartaCitace:
Původně odeslal Hezo
2. 128mb na karte problem u HL2 neni ;-)
3. mas 1gb pamete takze by to malo ist smooth, ale ono to pri nacitavani neni zo strany Valve optimalizovane dostatocne, to sposobuje najcastejsie trhanie, a nieje to 9800pro kartou(tak ju mas taktnutu)
4. mas nahodene najnovsie catalysty 4.12beta?? urychluju tuto hru o peknych par percent, zadara bez overclocku ;-)
5. plynulost HL2 je dana dost vykonom v pixel shader 2.0 narocnych scenach, dam priklad: mam 1600x1200 plne detaily, stiha mi to 60fps, pride lokacia(vela vody ;-) ) kde to padne na 26fps(co je citit nemyle), a rusi to hratelnost. Dam 1280x1024 a plynulost stupne na 28fps, nic moc
Dal som 1152x864 a mam 36fps a viac ako minimum, a zaujimava vec cislo dva ze pri 4xantialiasingu ktory som potom zapol a 16xAF to ide rovnako na kritickych miestach cez 30fps. Takze to je limitovane vykonom pixel shaderov v niektorych scenach, sekanie je fakt sposobovane Hlavne neoptimalizaciou hry na 100% co sa da pochopit ked si predstavim ake tazke je taku gamesu vyrobit ;D
Ak nemas fakt nahod catalysty 4.12beta, ale odporucam DNA 33412b lebo s catalyst beta mam problemy ineho razu ako s Half life 2, nie su uplne domakane.
Ak ich mas nahodene a aj tak to seka, musis tak ako vsetci cakat na patch :wink:
Vcera sem nahodou narazil na toto:
http://www.extrapoint.cz/main.aspx?c...WABCE&index2=0
pokud se podivate dobre,maji skladem 2 800XT PE a 4 800XT za celkem slusnou cenu(je to EU) - pokud ten web nekeca
Takze kdo stale shani X800XT PE ma moznost 8-) - je to VO,ale to by nemel bejt az zas takovej problem ne? :wink:
Zhanam 9800pro, v ageme maju nejaku manli 9800pro za 6550,- bez DPH. Je to 256-bit alebo 128-bit? Ale radsej by som nejaku znackovejsiu... V bgs maju zase sapphire 9800pro, pisane je, ze je 256-bit, ale nie som si isty. Stoji 6890,- bez DPH. Poradte please... :-)
u Manli by som to neriskoval, radsej si pockaj a za tu cenu bude za chvilocku{teda uz je len pride teraz na Slovensko} Geforce 6600GT AGP verzia, a ta natrhne celu 9800pro aj XT, vykonovo a za rovnaku cenu, neni v sucanosti o com :wink:Citace:
Původně odeslal lcdc
P.S. Ostatni co kupuju pocitace s PCI-E by si mohli vsimnut teraz vydanu X800 128mb 12pipelines, 256bit, cena taktiez ako 6600GT, ale nebude robena vo verzii AGP takze tak :-)
Bohuzial to musim zrealizovat tento tyzden a to tu 6600GT asi nezozeniem. :-(
Ja by som si zohnal v tomto pripade Jetway 9550Ultra 500/600 takty super cena, alebo kupil Sapphire 9600pro verziu co ma takty pameti 600mhz, do 9800pro Manli ist vyznam nema ak je 128bitova(co moze lahko byt ako Powercolor alebo Sapphire niektory), skorej kupit teraz takuto kartu ako pisem, a o nejaky cas upgradovat, keby 9800pro je 128bitova tak to uz radsej za o dost menej penazi tu 9550ultru ak sa da zohnat.Citace:
Původně odeslal lcdc
Manli iba ak ti daju odskusat a zistis ze je 256bit, to by z aktualnej ponuky mohlo byt najlepsie. To fakt su neni 9800vky ??? pisali to aj na pctuning.cz, ale to je dost smutne :roll:
Tak 9600pro 400/600 mam teraz, od toho chcem lepsiu kartu. Aj tak nemaju nikde na sklade ziadnu 9800pro :-( . holt zijeme na Sk...
no za 6500 bez dph nemuze ta karta byt 128 ale 256bitCitace:
Původně odeslal lcdc
hmm, tak to by si hadam mal pockat, na 6600Gt agp, a ak nechcesCitace:
Původně odeslal lcdc
tak som zistil na manli.com ze ta 9800pro je 256 bitova, design original Ati, a ktovie od ktorej firmy ju kupuju, oni ju nevyrabaju, tak mozno je aj super
http://www.manli.com/index.asp?file=product2.asp&id=24
Diki vsetkym, ale nemaju ju nikde vo velkoskladoch :-( , ak by ste niekde nejaku nasli, tak som dal inzerat aj v bazari. Diki
Tak som si zohnal tu 6600GT AGP od Radima. Je to Sparkle. Diki vsetkym za spolupracu...
na to je tu Nakupna poradna, nieje zac :wink:Citace:
Původně odeslal lcdc
BTW perfekt karta, najlepsi vyber ;D
Mam zalusk na kartu Sapphire R9800SE z Agemu, cena viac nez dobra 4030Sk ale neviem ci bude dobra na OC a hlavne by som rad vedel ci je 128bit alebo 256bit. Takze kto s nou mate skusenosti sem s nimi. :wink:
Za odpovede vopred dakujem
Brat ju kupil a 128bit, bohuzial :?Citace:
Původně odeslal =PepeK=
No a este ktomu len 4xpipeline = vykon uplne naprd ... R9600XT alebo aj PRO ma lepsi vykon.Citace:
Původně odeslal MK2
A nedaju sa odomkunut dalsie 4pipky?Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Alebo co doporucujete ako nahradu?Predsa len za tu cenu neoplati sa to?
no veru neoplati, to sa oplati iba 9600pro od sapphire, 600mhz pamete , 400mhz jadro, taktnes to na 500mhz a viac jadro, 700 a viac mhz pamete, a mas 9600Xt, a usetris nemalo :-)Citace:
Původně odeslal =PepeK=
ja by som dnes kupoval toto, dokonca ani 6600Gt nieje az tak strasne dolezita k zivotu, 9600pro kvalitne a dobre taktnute je v pohode 8-)
Ale tie pipky v kazdom pripade odoknut skus ... nestoji to nic iba nainstalovat s nejake upravene ovladace v ktorych si zvoli mod instalacie na R9800se-> R9800 .. napriklad to robia Omegy alebo DNAcka ... a ptom uz len otestovat ci tie 4 pipky su ok alebo ci su vadne ... prejavovat sa to bude v podobe sachovnic a artefaktov v texturach, proste to urcite spoznas ze niesu ok ked budu vadne. Vela stastia prajem, ale ked ti nepojdu tie pipky tak je to fakt zla kupa (velmi zla).Citace:
Původně odeslal =PepeK=
Nevíte, zda bude Ati dělat tyto karty do slotu AGP. Co jsem četl, jsou to samé dohady, někdo říká že ne někdo ano. Už by to do PC chtělo něco trochu rychlejšího.
JO budu to robit aj do AGP ale co vsetko to sa zatial nevie ... akurat sa vie, ze ATI o cca 2 mesice konecne vypusti mostik na precod pcie->agp a nasledne by sa mali zacat vyrabat a pomali aj dostavat na trh karty stymto mostikom ... ako to vsetko ale nakoniec dopadne zatial nikdo nevie.
rozhoduju se tedka mezi dvema kartama
saphirre x800xt za 11 150 bez dph
leadtek 6800gt za 10 500 bez dph
k cemu byste se priklonili ??? ja sveho favorita uz teda mam, ale jen me zajimaji vase nazory :wink:
Obe su to spickove karty. Nech zoberies akukolvek, mal by si byt spokojny. Po zvazeni OC potencialu (ten Leadtek by mal ist nad takty Ultry pri troche stastia) a moznosti usetrit par stovak by som sa asi jemne priklanal k tej 6800GT.
Da se uz u nas sehnat X850?
CC zase prekvapuju svoji nabidkou
http://www.czechcomputer.cz/product_...60026C2DD.html
kazdopadne dostupnost se podle me aspon jeste 2-3 mesice nezmeni jako vzdy :D
V skutocnosti, vsetko co som zatial videl naznacuje, ze dostupnost R480 & R430 v retail channeli bude ovela lepsia ako tomu bolo u R420 (hlavne teda najsilnejsieho modelu XT PE). Uz som videl par stastlivcov z europskych for, co sa dostali k X850XT PE. Uvidime...
Něco levneho na CC :
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28465
Nasel jsem nejaky test porovnani x850, x800, 6800, 6600
http://www.bestofmicro.com/i/a1/197/4
Jakou RX800Pro dnes koupit aby sla 100% predelat na XT?
vsak jedine Sapphire Toxic Edition X800pro, tam je istota 100% lebo to je XT karta so softwarovo v biose vypnutymi pipelines, plne funkcnymi, a staci tam dat XT bios od Sapphire a Xt je na svete ;DCitace:
Původně odeslal OBR
ehm, no nevím.. za cenu, co stojí ten toxic,tak začínají už XT, takže to by asi nemělo cenu.Citace:
Původně odeslal MK2
ja mam Sapphire X800Pro VIVO a jede jak XT taky v pohode,ale je uz rok stara,zajima me aktualni situace na trhu,jestli ty piky nejsou dnes vadne a podobne,kupoval ted nekdo Pro a predelal v pohode na XT? Pokud ano tak me zajima znacka,najpravdepodobnejsi bude asi klasika X800Pro VIVO Sapphire.
Akurat nedavno sme tu mali jeden pripad, kedy boli tie neaktivne pipelines zrejme vadne... http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=75604.
já myslím, že je to stejně zbytečný....X800 XT Vivo od takového Club 3D se dá koupit téměř za stejné peníze jako X800 Pro s Vivem od vyhlášenějších výrobců.
No první kousek X800Pro jsem měl já (ze www.svethardware.cz testovací kousek), pokud vím a rok to staré teda není, to bude až asi za necelý půlrok :-)Citace:
Původně odeslal OBR
Spajdr:Asi mas pravdu,ja ji mel chvili po tobe z Nemecka od Sapphiru,tak shruba pulroku,takze to bude asi situace stejna,stejne budu kupovat uz pro PCI-ex rozhodle jsem se a tam je Club3D XT za 12000 coz je super cena.
Radeon X800XL http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=20836
Pripojim se jen se svou zkusenosti s X800 XT(ne PE) Nejdriv sem vahal mezi 6800gt a touto kartou, ale nakonec sem se rozhodl pro atinu a myslim, ze sem udelal dobre. Predtim sem mel 9800pro, dobre ji prodal a v mezicase mel pucenou 6600gt. Reknu to tak, nenadchla me :roll:
jen tak pro ukazku, na nepreinstalovanym systemu mam 11400 v 3d marku03. Zadnej oc na karte, jen athlon XP-M na 2400, to de :wink:
Doom3 a hl2 s 4xAA a 16xAF bez zaskubnuti, pohodicka ;D
Doporucuju vsem :idea:
Chystam sa pomali na PCIe a nemam zas tak vela prachov. Tak sa rozhodujem medzi ATI X700PRO a 6600GT. No a mozno by som este mohol pockat a dosporit na X800XL ale ma to zmysel platit dva krat tolko ? Oplati sa to za 10k ? Dik
PS : prave vysie clanok http://www.svethardware.cz/art_doc-3...0007351D3.html
a vnom mi teda vobec nieje jasny vitaz. MOzno vyhoda je to, ze X700PRO stoji o 1k menej.
Imho bud 6600GT (su natom cenovo +/- rovnako ako X700Pro, ASUSy su vzdy predrazene) alebo X800XL. To su karty z dvoch uplne odlisnych "lig" a musis si uz sam zvazit, ktora bude viac vyhovovat Tvojim poziadavkom... (ak mas rad vyssie rozlisenia + AA, potom ma vyznam uvazovat o X800XL)
až na to, že X800 XL sehnat za rozumný peníze, ale sehnat ho i za nerozumné peníze je zatím nemožné. Pokud to chceš hned nebo v nejbližší době, tak asi fakt jedině 6600 GT. Jinak je to rulézní karta. Ta se ATIně opravdu povedla.
Asi nejlevnější Radeon X800XL na trhu (Sapphire) - http://www.svethardware.cz/art_doc-B...A00489FF2.html
vaše názory?
A co tohle : http://obchod.awor.cz/product.php?pr...15923&cat=156&
co vy na to ?
ja ju mam, hned som ju flashol na x800XT PE a fici uplne bez problemov, a je aj docela ticha, vrelo doporucujem :wink:Citace:
Původně odeslal MarekG
EDIT: len ten procesor, co mas v popise, je velmi slaby pre nu
Už mám nový, zapomněl jsem přepsat....
Potřebuju docela nutně help! Mám CPU s jádrem Barton na 2200MHZ (3200+) a potřeboval bych poradit s výběrem grafárny...Měla by být do AGP a tak max do 11000,ale raději míň. A nechci abych na ni měl moc slabý procesor (třeba by na něj stačila i 6600GT a zbytek raději investovat do něčeho jinýho). Zatím jsem našel tyto: Excalibur X800PRO iceQ II 256MB VIVO za 9818Kč (zdá se mi dost levná) Třeba od Sapphiru stojí X800PRO 256MB 11300Kč a nevim proč...ani nemá VIVO (to má 16 pipek?) potom se mi líbí Asus 6800GT 128MB za 9333,ale zase nevím jak je na tom těch 128MB oproti 256 s výkonem. Jestli neni lepší připlatit za 256MB. A ještě pokud někdo víte jak jsou proti sobě tyto karty ve srovnání...Nebo znáte lepší kombinaci? Předem moc dík za rady! :?
V tejto cenovej kategorii sa imho rozhodne oplati priplatit si za 256MB verziu.
Hmm, no ja mam podobnu dilemu:
1. ak zostanem u AGP(vid zostava v popise) tak mam na vyber iba: MSI R9800 za 5590,-Sk alebo ist rovno do MSI RX800SE za 9860,-Sk ???
2. ak vymenim dosku a procak tak PCI-E tak mam na vyber 3 karty: MSI RX700 za 5250,-Sk, alebo rovno MSI RX800 za 8650,-Sk, pripadne RX800XL ViVo za 10330,-Sk ???
Vymenit by ta nova grafika mala moju R9600XT, ktora uz na najnovsie hry v 1280x1024 (17"LCD) nestaci pri max. detailoch...
...inak tie ceny boli bez DPH - sa mi to nechcelo narychlo prepocitavat...
Ta RX800SE sa za tu cenu urcite neoplati, najlepsi pomer cena/vykon ma ta RX800XL... ovsem to by si musel zmenit platformu.
hmm, takze ak sa mi podari zmenit platformu- t.j. predat moju zostavu - resp. aspon dosku a procak s grafikou, tak mam ist rovno do 800XL :idea: , ono mna stale laka ta X700, predsa len je tam polovicna cena - ovsem zas sa bojim, ze v 1280x1024 to bude vykonovo na hrane :?: ...Citace:
Původně odeslal sisi
Kadopadne je zatial realnejsie, ze budem musiet zostat u toho co mam :? :oops: a ist teda len do AGP grafiky - v tom pripade je premna este tazsie rozhodnut sa ci "setrit" a ist do R9800 alebo siahnut hlbsie do vrecka a dopriat si "luxus" v podobe AGP verzie X800
mimochodom, neviete odkaz na nejake porovnanie "tepelneho vyzarovania" prip. "spotreby" tychto kariet - pokusal som sa to najst, ale neuspesne :oops: , planujem to totiz chladit pasivom "Tt Schooner"