vim, zes mel zajem http://pcbazar.kontakt.cz/ v sekci graficke karty, treba to neni podvodnik :wink:Citace:
Původně odeslal Richardus
Printable View
vim, zes mel zajem http://pcbazar.kontakt.cz/ v sekci graficke karty, treba to neni podvodnik :wink:Citace:
Dik ze si na mna myslel , pockam do zajtra co mi povedia v Levi a uvidime.Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Třeba je to Štístko Gilmore :eek: ;DCitace:
Původně odeslal Lukoborec
Hmm , zacinam rozmyslat nad f.u.c.k. ASUS. :evil: Pokial sa to potvrdi aj v inych testoch , tak good bay ASUS , welcome whatever with better overclockCitace:
Původně odeslal Chodec
tu lukoborec :
jsi mne předběhl taky jsem na ni v pcbazaru chtěl upozornit..... :-))
Kdy už ty karty budou k sehnání? Dyť to už ani není možný. Podívejte se kdy 6800 ultra vyšla a stále není v obchodech.
Nieco mi hovor , prudko zvazujem prestup na ATI X800 , ta sa ohreje aspon pol roka kym sa dostanem k Ultre. :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal BananaYoe
No jo, ale porovnat dostupnost 6800Ultra s X800PRO neni taky zrovna fer, zkus si koupit X800XT PE :wink: Ja zase premyslim o tom prejit od Asusu k Albatronu ;DCitace:
Fajn , tak porovnavajme 1:1 , X800pro vs 6800 GT alebo 6800 a dospejeme k comu? K nicomu , je to znova to iste. :evil:Citace:
Původně odeslal Masster
Inac ta recenzia na Anadtechu ma tiez dojala , vsetko dobre sa je**. :roll: :evil: Inac povedane tiez nad tym Albatronom.
ono to je jedno ten Albatron je len ref. karta nvidie cize je jedno ci si kupis Aopen,Msi {terajsia verzia-ma sa robit ina ale zatial sa dodava ref. karta nvidie},BFG,eVGA, vecsina kariet su original ref.karty nvidie niektory vyrobcovia ich trocha pretaktovavaju BFG.Problem je ze zatial nie je dostat ziadna.Inac mne sa najviac paci Leadtek to chladenie vypada fakt dobre
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-3-p1.html
hmm len co z toho ked nie je dostat ziadna
Je to mozne , ale ten albatron isiel lepsie taktovat , ale asi sa nato vyserem.Citace:
Původně odeslal Chodec
Zajtra zavolam do Levi ci uz ta karta prisla , dnes som skoro cely den ( aj prace teraz ) v praci a nemal som moc casu. :evil: :evil:
Ak nebude , tak zacinam vazne uvazovat o ATI X800 , lebo uz je toho moc. Vydat kartu v maji a pomaly v Auguste este nie je dostupna.
Edit. Ten Leadtek sa mi dizajnom absolutne nepaci , ale kazdy mame iny vkus.
ty a Ati? He, he... to potesi...
Cakal som kedy sa pripojis , ale zazraky sa deju ked Nvidia jebe na to. :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Nepochopim preco s tym liezli von ked h.o.v.n.o maju pripravene. Grrrr. :evil:
No nic , uvidime zajtra. :?
To Richardus: Neblázni. Potom budeš minimálně rok nadávat proč já vůl sem ty dva měsíce ještě nepočkal. Do ATI bych ve srovnání 6800U vs X800 XT nešel ani náhodou. ATI smaží jak prase, je o fous míň vykoná (asi o takovej fous co byl výkonnější R9800 proti 5950). A hlavně co ty jejich ovladače? Plno lidí mě přesvědčuje že už to není pravda ale podívej se do tý jejich sekce? To je samý: nejede mě hra co mám dělat? Instni patch bla bla pak už to pojede. Je to pořád dokola. Lidi nechcu tady vyvolávat žádnej flame ale sme v nvidia sekci takže by sem měli chodit nvidiáci a těm má slova doufám nevadí.
ATI je méně výkonná, ale jak v čem, je to tak půl na půl. To že topí, no taky ten chladič u ATI není tak dobrý jako u Nvidia :-) ale tohle bych neřešil. S X800 co mám jsem žádné problémy ve hrách neměl, nějaké jsou, ale to má Nvidia taky.Citace:
BananaYoe: Respektuju, že to je tvůj názor, ale pravda to prostě není. Tím netvrdím, že je ATI lepší, imho je to spíš volba podle sympatií, ATI je v něčem lepší, nV v něčem jiném ... btw: ad nvidiáci - to, že má někdo ATInu, nebo nV ještě nutně neznamená, že je to zaslepenej flamewarista :roll: 8-)
Výkonostně je to nastejno nebo jak chcete půl napůl. To bych bral.
S těma teplotama máte pravdu, že ATI má menší chladič, ale tady už začínám nechápat. Proč proboha ATI neosadila chladiče aji na paměti? Samozřejmě to stačí ale je to myslím velká škoda. Mohlo to přispět k lepšímů overclocku. Tyhle důvody by mě byly jedno, ale kde pořád nejsem přesvědčenej tak je to ta podpora ve hrách a stím spojený ovladače. Nicméně jak psal nade mnou je to věc vkusu a já to respektuju. Když chce někdo ATI ať si ATI koupí. A já chudák musím čekat až ta sviňa 6800U bude k dostání i u nás.
To Richardus: do Levi volat nemusis nemaju nic ani ASUS ani MSI a povedali my ze ani nevedia kedy pridu hovoril som v Brne z export manager-kou pani Špičákovou takze uplna parada.Tie karty neexistuju grrr.uz neviem kam sa obratit asi jedine USA
BananaYoe: Ad chladiče na paměti - řešení nV nejsou zrovna pasívy na paměti - to je brutus chlazení hlavně gpu. Není třeba rozebírat, že samotné pasívy na pamětech nic-moc (spíš nic než moc ;D ) nepřinesou.
nazdar, mne uz ta dostupnost tiez lezie na nervy
okrem toho ked gf6800gt ma odporucanu cenu $399 tak preco to u nas vychadza napr. v ageme cenu takmer o $100 viac, ved za to by som mal vonku dostat 6800u
a tych $399 ma byt snad koncova cena a ta $490 u nas je dealerska, to bude koncova ako vyzerat?!
nemate niekto spolahlivy tip na nakup v usa (alebo aj niekde v europe, z azie by to bol asi problem aj ked ceny by tam boli zaujimave) cez web s dorucovanim na slovensko? ved postovne bude snad max $50 tak to vyjde furt lepsie
na USA zabudnite... > http://www.theinquirer.net/?article=17309
ja vravim ze ja si pekne pockam do vianoc, alebo mozno az do februara :)
Ja som tam volal dnes , mam skusit zavolat zajtra ohladom toho Asusu , ale dnes by mal prist skladom Inno3D 6800 Ultra , takze ak pride , tak budem rozmyslat. :evil:Citace:
Původně odeslal Chodec
Taky uz bych mel nejakou 6800 nejradsi doma, mozna bysme se mohli domluvit a udelat nejakou hromadnou objednavku :idea: Bud nekde z evropy, napr. www.overclockers.co.uk nebo USA, ja osobne bych se spokojil s GT verzi :wink:
Myslim ze tam to nie je o nic lepsie ako u nas , viz. clanok na theinquirer.net.Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: Tak som pozeral Overclokers.co.uk a pri Ultrach maju vsade pre order. :roll:
v ageme je uz par dni msi 6800gt za 16k skk s dph
ale maju tam hovadsky link a msi hq web gt ani na webe nema
len tych 16k je prave skoro 500 usd co by mala byt cena za 6800u
kazdopadne je trochu lacnejsia ako 5950u
GT nechcem , ja chcem Ultru. Btw. mas to overene ci ju maju skladom ? ???Citace:
Původně odeslal ace
Tazko, tazko... vsetci dobre vieme, ako to chodi. V piatok som sa pytal a ani o nej nechyrovali.Citace:
Vsak prave preto sa pytam ci ma tu informaciu overenu. :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
Silne pochybujem ze v Ageme maju niec skladom.
hej INNO by som asi aj ja zobral je to referencna karta nvidie iba si tam dali svoj obrazok na chladic ,krabicu a cd takze to bude ok.daj prosim vediet cez sz ako si dopadol budem tam aj ja vyvolavat a otravovat ich.Citace:
mali ju v pondelok urcite kamaratovi ju ukazoval skladnik neviem kolko kusov.ten kamarat je doveryhodny kupuje moju asusku a nahana ma stale nech kupim 6800 toto mi hned hovoril ze ju maju ci ju nechcem.Citace:
Lol , ze by konecne bolo nieco v cenniku kde maju uvedene ihned a aj to maju inhed :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Chodec
Som vazne zvedavy ci im pride aspon to Inno.
No neviem, nebudem sa hadat... 6800 (non ultry) mali aj v piatok, GTcka nie. Ale mozno prisli nove, ktovie...
Tak nevim jak si se dival, ale u trech maji 4-7 dni (jmenovite Aopen, Sparkle, Point of View) a ja chci GT-cko a tam je to s dostupnosti podle jejich stranek jeste lepsi.Citace:
No ano , u GT to je vsade , ale u ULTRA je vsade pre order a tu chcem ja. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
a co Gigabyte 6800Ultra, alebo X800XT ?
Co s nimi ???Citace:
Původně odeslal Wuuduu
nechces? :wink:
Mas ??? ???Citace:
Původně odeslal Wuuduu
tak jsem vcera nainstaloval tu 6800Ultra (je k ni zadara mala kamera) a dneska zkusim testy.
Testy budou urcite zajimave, ale myslim, ze pro nektere z nas (ja a Richardus ;D ) bude dulezitejsi, jestli si tu kartu nechas nebo jestli ji pripadne jednomu z nas prodas :wink: :drool:Citace:
Původně odeslal OBR
K tomu sa mozem len pridat. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
Inac dnes som znovu volal do Levi , Asus asi uz hodia uplne za hlavu a Inno maju potvrdene od vyrobcu na 27.07. :evil: :evil:
Idem sa informovat na Overclockers.co.uk ako je to z dostupnostou od nich.
Tak ze bych te s tim overclockers nakonec prece jen trosku nahlodal? ;DCitace:
...we are waiting :wink:Citace:
Původně odeslal OBR
S tím "zadara" bych brzdil, formulace "v ceně" je příhodnější :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal OBR
Jestli bude "stesti" prat, tak se mozna dockame i screenu z Far Cry ve verzi 1.2 :D Dnes vysla i oficialni benchmarkovaci utilitka.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Vyzera to tak ze uz na jesen by mali byt karty s 512 MB RAM = DOOM III Highest details.
http://theinquirer.net/?article=17324
Osobne si o tom dovolim silne pochybovat. :roll:
...jj s tym suhlasim, podla mna Doom3 bude potrebovat silnejsiu kartu na Highest details :wink: a pisalo sa to aj v tej leaked recenzii z PC Gameru :wink:Citace:
Richardus: pochybujes o vydani 512 MB kariet na jesen alebo o hratelnosti Doom3 na najvyssich detailoch? Ja pochybujem o oboch!Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
.:::iGor:::. : v tej leaked recenzii aj pisali, ze neexistuje system, ktory by Doom3 bezal na vyssom rozliseni ako 1024x768 a tieto nove testy maju vysledky aj v 1600x1200 + nejake to af a fsaa takze tu recenziu beriem s rezervou
Hlavne sa divim tomu slabemu AMD CPU + GF4MX ...good gaming experience. Kazdopadne najprv si zaobstaram hru a potom sa (ne)rozhodnem pre upgrade. Ved aj keby som 6800gt chcel teraz tak nemam kde kupit. Ale som zvedavy ako to bude s cenami, ved taka 5950 stala na zaciatku cca 23000 a teraz stoji 6800gt teoreticky 16000 tak asi nebude mat kam velmi padnut, skor pridu ohavne low end zalezitosti.
O tom prvom , o hratelnosti Dooma na 6800 nepochybujem. ;DCitace:
Původně odeslal ace
ok :-) , inak udajne by zajtra mali mat 6800gt tu:
http://www.provantage.com/buy-7pnyv0...b-shopping.htm
s postovnym na Slovensko (dost mastne) a este nejakym bankovym poplatkom (?!) je to spolu $438.52 (14432 SKK podla dnesneho kurzu devizy stred), stale o 1500 menej ako napr. v Ageme a ak to bude dostupne...
==
edit:
to je bordel, teraz zmenili cenu z 339 na 448! a pritom to stale nemaju!
Tak z diskuze na tiscali vyplynulo, ze min. 1 obchod u nas je schopen sehnat GT (mozna i Ultra) od Inno, ted jeste zjistit jak je na tom Inno s obrazem a muze se jit objednavat :D
jak je na tom s obrazom?
Tak isto ako ASUS a pod. pretoze ako dobre vieme, prvu seriu kariet vzdy vyrobi jeden vyrobca a ostatni to len bundluju a menia nalepky..., plati to tak u Nvidie aj Ati... takze toho sa bat netreba.
Ked chcete verzie od vyrobcov, treba pockat. Niektori zacnu setrit - zhorsia karty a iny vymakat, t.j. pridana hodnota (napr. ASUS)
Takze myslis, ze to bude urcite v pohode? Ja vim, ze ty prvni grafiky jsou jen od jednoho vyrobce, ale napr. s nekterymi kartami od Gainwardu uz problemy byli.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Ne ze bych se bal ji koupit, ale prece jen se na zahranicnich forech moc uzivatelu s 6800 od Inno nevyskytuje....spis vubec.
Ja by som si dovolil povedat, ze karty tohto rangu (GT, Ultra) ostanu pri referencnom designe navzdy... maximalne co uvidime (a co uz vidno) su modifikovane BIOSy s vyssimi clocks a dake modifikacie chladenia ale layout PCB ostane imho nemenny. Uz je to prilis zlozite nato, aby sa niekomu financne oplatilo sa s tym bavkat...Citace:
Původně odeslal Masster
Grrr, tak uz sem byl rozhodnuty ji koupit a ztroskotalo to na pozadavku zalohy, postou nelze, ta firma co ji nabizi je bohuzel z CB a dve cesty se mi nevyplati :-(
Ja som sa rozhodol ze pockam , 27.07. maju prist Inno3D do Levi.
Teraz som si bol kupit Tocu 2 , takze sa nebum par dni rozculovat. ;D
Tak to vypada, ze jit do Inna budeme nuceni oba ;D Jen by me zajimalo z ktereho VO u nas ty Inno 6800GT berou? Tam bych se snad na nejakem reseni dohodl :?: Btw. v ceniku te firmy pisou, ze bude stat 14k neco, coz neni zase tak spatna cena.Citace:
ja uz som ju v Levi tiez objednal naozaj sa niet coho bat je to referencna karta nvidie dokonca aj ten obrazok morskej vily tam je povodny jedine na vetrak si dali svoju nalepku.povedali ze pride len 10kusov 6800 Ultry.
mno pokud to do ty doby do CR neprijde , tak pristi stredu muzu dodat
128MB Leadtek A400-TDH FX6800, RTL
256MB Club3D GF6800, Retail
256MB Leadtek A400 GF6800GT TDH RTL
dalsi varky karet jako Aopen , Asus pry az 13.08 uvidime
Dostal sem echo z jednoho kramku v Budejkach ,ze tam sou schopny po objednani zajistit od svyho dodavatele ,6800GT od inna do druhyho dne.
To je ta o ktere pisu, dozvedel jsem se o ni stejne jako ty z tiscali fora, bohuzel chce zalohu, takze....2 cesty do CB jsou na me moc, to si radsi pockam.Citace:
Původně odeslal KUFI
Vybava a cena? Chladic vypada stejne jako na Ultra predpokladam, ze? Objednal bych >:}Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Tak nejak,me by cesta do Budejek prisla zhruba na 1000,- a na dobirku to riskovat nebudu -preci jenom uz nazev toho kramku nezni moc verohodne :)Citace:
Původně odeslal Masster
LEADTEK WinFast A 400 GF6800GT TDH RTL GDDR3 256MB DVIOut TVOut VGA
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_1.html
cena bude 14899 :wink:
kouknete na tohle
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-...9003AD2B0.html
myslim ze se to lidem s X800 moc libit nebude ;D ;D
Fleak: Viděl jsem i kdyby to byla pravda, ta jedna hra jaro nedělá, na některý benche by se měli spíš podívat naháněči nV :wink: (no flame, každého volba, imho je to ve finále stejně 50:50)
no jeste se uvidi jak to bude v HL2 ale jestli i tam ATI propadne tak to bude celkem blby
Jo, to uvidíme, ale předně u D3 se čekaly takovéhle výsledky ve prospěch nV (nechci zpochybňovat zdroj, klidně tomu věřím), u HL2 se neví, ale existuje ještě asi 1000 dalších her :lol:
jj ale u tech nepotrebujes grafiku ktera stoji pres 10 k aby sis je zahral naplono 8-) :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
Původně odeslal Fleak
Úplný súhlas.
Nevidím v tom nič aby som vyhadzoval za grafiku 16.000. Zatial neseri...em peniaze. Tie ceny su brutal :evil: prehnane a za nič. O chvilku bude treba zasa meniť a tak. Mne staci zatial to co mam a dufam ze to aj tak este dlho bude.
Na spoustu aktuálních her, pokud mají běhat tak, jak si představuju (tzn. rychle a netrhnout), potřebuješ. Nebo to můžeš hrát v 1024x768 noAA noAF s low detailama - každého peníze, každého volba 8-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Mám malinký problem. Zacala mi nejak blbnut grafika. Púšťa mi hocikedy takuto hlášku: Aby sa zabránilo možnému poškodeniu vášho hardvéru alebo možnému zlyhaniu systému, grafický procesor znížil svoj výkon na úroveň, ktorá umožňuje pokračovať v bezpečnej prevádzke. Grafiku teraz ani nemam pretaktovanu a drbe sa? co to moze byt???
myslis ze to sem patri??? ;DCitace:
Původně odeslal Martin83
mas zapojeny to pridavny napajeni??To me hlasilo kdyz jsem zkousel co se stane kdyz ho odpojim :wink:
co říkate na tohle?
http://www.newegg.com/app/viewProduc...130-202&depa=1
Znamej co bydli v USA uz ji ma doma, supr ostrej obraz atd. Je mi ochotnej i jednu poslat, postovny je prej 10$ a clo se do urcity hranice (myslim ze to je 200$?) neplati a neni problem prej vystavit fakturu na min, kurz dolaru je taky priznivej, takze by to vychazelo se vsim vsudy na 7500,- :) Za ty prachy asi bezkonkurencni karta.
Tu bych hned bral, kdybych měl $$$ :? Je skoro zadarmo...Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Uf dlouhej dred.Chci se zeptat,o kolik bude rychlejsi obyc.6800 od Leadteka za 10000kc versus 9800pro.Teoreticky by mela bejt lepsi 6800,kdyz ma o 4 roury navic ne?
Co jsem se dival na ruzny testy, tak je rychlejsi snad ve vsem, v necem jen o trochu, v necem treba i 2x lepsi... Zrovna jsem si prinesl non-ultru 6800 od MSI, tak ti muzu pak hodit naky vysledky benchu.
Uz sem neco nasel...6800 12pip versus 9800pro
http://gear.ign.com/articles/532/532022p1.html
Ja taky, je tam primo i ten Leadtek http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2113&p=1
Tak sem nainstalil tu novou a problikavaji mi nejaky artefakty na obraze, at mam jakykoliv rozliseni nebo refresh (nic jsem nepretaktovaval) a zdroj mam dle pozadavku 350W :/
Podle tohodle testu ATI absolutně propadla. Zajímavý. Nevíte někdo nějaký nový info kdy by měla dorazit do ČR nějaká zásilka s 6800Ultrama? Začínám bejt nervózní jelikož sem měl 20tyček našetřených a bohužel se mě to kažtej týden o litr zužuje. Ty discotéky atd. to je hrozná věc. :evil:Citace:
Původně odeslal Asahi
Podle mně zdroj nestíhá....jakej máš CPU?Citace:
Původně odeslal Asahi
no, jestli je to EC 350W, tak je to jasny :-)
chce to alespon 350W Forton ...
Mam amd 64 3000+, dvd palku, cd-rom, seagate 200GB sata hdd, ramecek na hdd a pridavnej vetrak na case. Takze by to mohlo byt tim, ze nestiha zdroj? 6800 napajim z vetve, ktera zaroven napaji ten ramecek (prazdnej) a dvd palku.Citace:
Původně odeslal Over
Mam 350W FortronCitace:
Původně odeslal BaiT
edit: V prve rade, diky za rady! Po par pokusech jsem to rozjel v poradku. Bylo to tim, ze defaultne byl vetracek na karte nastavenej na nejnizsi otacky, nejen, ze to delalo ty artefakty, ale nefachalo zadny 3D, ani video neslo prehrat. Kdyz jsem dal otacky na max, tak jede vsechno jak ma. Zajimavy je, ze, kdyz packu prepnu jen o trosku niz, temer ihned se zacnou objevovat artefakty. Myslite, ze je to normalni? Mne se to moc ok nezda, pokud tam ta packa na snizeni otacek je, tak by to snad karta mela zvladat.... No hold se s tim asi budu muset smirit - mate nejaky tipy jaky nahradni chlazeni zvolit, nejlepe co nejtissi (ale ne vodni), mam vsechny ostatni vetraky ultratichy a tahle svine mi tam rve 40db :evil:
zvláštní....no zkusil bych pasiv z P4 a ofukovat nějakou tichou 80kou
Ale prosím tě, se podívej na ty hry co tam testovaly ;D co se týče těch prvních her, tohle skoro nikdo nehraje, navíc u Farcry se ATI nepropadla. Ale s tou dostupností tě chápu, 20tyček dát za grafiku, klobouk dolů teda ;DCitace:
Jo jinak jeste, v nastaveni je slozka s teplotnimi udaji, tak jadro ma temer porad 63°C - to je normal nebo hodne?Citace:
Původně odeslal Over
Na idle je to dost, ale a priori to este nemusi nic znamenat. Ak chces, mozes si stiahnut toto HDR demo: http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ - vcelku pekne zahrieva vsetky 6800ky (niektori majitelia sa dostali nad 90°C).Citace:
Původně odeslal Asahi
No tak dietatko sa Richardusovi narodilo... GF6800Ultra - uz sa z nej tesi.
Coskora sa mozeme tesit na hafo vysledkov a radostnych pocitov...
Jak se jmenuje, kolik měří, váží a kdo přestřihával pupeční šňůru? ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Jinak gratuluji :lol:
Dakujem , jeho meno je Inno3D GeForce 6800 Ultra , vazi asi 3/4 kila a snuru som prestrihol osobne. :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Newman81
Mimochodom dnes mam asi vianoce , prave mi zaviedli aj CHello Plus. ;D :smoke:
Pridavam se taky ke gratulaci a uz se nemuzu taky dockat vysledku :wink:Citace:
Inac na Slovensko prisla iba jedna pre mna :smoke:Citace:
Původně odeslal Masster
Predbezne na default z beta ovladacmi
3DMark03 12100
3DMark01 19800
Auqamark 3 64000
Pekne a jak je na tom s hlucnosti a co teplota? Novy Direct uz doufam mas :wink: Hlavne si sezen ovladace s podporou SM 3.0 a nahod vysledky z Far Cry.
Teraz mi zapojili net , takze najprv stahujem vsetky updaty , ovladace a tak , ale za 15 min musim ist do prace a pridem az niekedy v noci , tak stay tuned.Citace:
Původně odeslal Masster
Edit: Ta hlucnost bez ovladacov je dost kruta , ale ked nainstalujes ovladace , tak je to v poho.Teplota je dost velka , 75 mam teraz v 2D. ???
DirectX este ee , ale stiahnem
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Samo ten výběr her byl hroznej proto sem tam psal "podle tohodle testu". Spíš mě připadá že tam ten borec co to testil fandí Nvidii tak tam hodil hry kde je lepší NV a ty kde je lepší ATI tam nedal.
ta teplota je hodne vysoka.inac v porovnani z Asusom je ten hluk aky?ja si idem pre tu kartu zajtra.
V porovnani z povodnym Asus 9980 Ultra je hluk vacsi , ale osobne planujem vodnika , takze suma fuk. Inac teplota je 75 a limit v ovladacoch bol 110. :lol:Citace:
Původně odeslal Chodec
Richardus: ovladace mas nejnovejsi whql nvidia, ktery automaticky koriguji otacky? To na te moji nonultra asi nejde, kdyz je tam na boku packa, na otacky, co?
Ovladace su zatial 60.85 , dodavane ku karte , najnovsie su uz stiahnute , ale este som ich nenainstaloval , lebo som dal stahovat 2 GB Star Wars Galaxies Trial.Citace:
Původně odeslal Asahi