Rozšíření Firefoxu brání lenost, ja bych to doplnil, rozsireni kterehokoliv jineho browseru nez IE, brani lenost.
EDIT: Je nova verze Opery 7.60 preview 4 7364c (v patek bylo 7364b).
Printable View
Rozšíření Firefoxu brání lenost, ja bych to doplnil, rozsireni kterehokoliv jineho browseru nez IE, brani lenost.
EDIT: Je nova verze Opery 7.60 preview 4 7364c (v patek bylo 7364b).
To me opravdu prekvapuje ;D
http://news.zdnet.co.uk/internet/0,3...9179160,00.htm
Prosim pekne, jak se zmeni title internet exploreru? Vzdycky se to delalo tak, ze sem nasel v registrech retezec 'Microsoft Internet Explorer' a nahradil ho. Ale ted v XPckach ho nemuzu najit.
Odpovim standardne, to prece umi kazdy lespi tweakovac :)Citace:
Původně odeslal howard
Treba i ve SpywareBlasteru tahle moznost je, i kdyz spis mimochodem. A :-) ten ti na PC rozhodne neuskodi, spis naopak.
Jo, znam ten program.
Nevite, co mam nastavit, aby mi Opera nezrala takovy sileny mnozstvi pameti? Nesouvisi to nahodou nejak s tim, ze si pamatuje spoustu zavrenych stranek?
to dost pochybuju. vypada to, ze si pamatuje jen adresy zavrenych stranek. pokud chces obnovit nejakou zavrenou stranku, znovu to nacitaCitace:
Původně odeslal howard
Vcera jsem od Glasika obdrzel po ICQ tohle :arrow: http://www.moox.ws/tech/mozilla/
Dnes jsem to vyzkousel v praci na slabym compu (C733 MHz) a ono to vazne funguje. :-o Znatelne rychlejsi startup a celkem vsechny reakce.....
Thunderbirda jeste testnu a pak si tonahodim na comp i doma....
Zatim vrele doporucuji 8-)
BTW: Chcete-li zkusit, prostudujte si jakou verzi si mate sosnout, nedelam z Vas lamy, ale vime kolik lidi cte navody. :wink:
fakt pekny ted jsem zkousel ten Firefox a fakt se to urychlilo!Zkousel jsem i Thunderbird ale tam jsem zmenu nezpozoroval!Citace:
Původně odeslal Dawe
jinak mam doma jeste jeden komp Celeron 400 MHz a nevim jakej tam mam dat?M1 nebo M2 ?v tom M2 pisou Intel Celeron (533MHz - 1.4GHz) :o
neni vlastne celer.400 a 533 krome frekvence to sami?
Ja mam Operu 7.54.
Mám to asi týden, ale nějaký mouchy to má.
Třeba SMSky posílám z Explorera, protože Opera i přes zaplé cookies mi operaci neprovede. Nevím proč, ale ne.
Mám takovej dotázek.
Když posílám požadavek (klikem) buď to right-click nebo jen brouzdám, občas se mi stane, že ta odezva je třeba 40 sekund u blbýho obrázku.
Na spodní liště jsou pak šílený cifry jako 130 B/s, někdy i míň.
Jsem připojenej přes kabelovku, síť MAN
DS/US = 256/192kbit/s.
získání IP z DHCP - auto , DNS server - auto.
Většinou to jede vše v poho, ale občas přijdou takovýhle výkyvy,kua :evil:
Je to tím kolik nás na to v baráku je, nebo tím automatickým získáním adresy nebo prohlížečem ???
Lord Owl:
Jestli správně přehazuju písmena, tak bydlíš v Přerově a máš net od kabelovky, takže ten problém že se občas něco zasekne není v prohlížeči, ale naší milé kabelové televizi.
Ja mam 7.23 a v odesilani SMS neni problem. Naopak v IE sem musel kvuli Eurotelu snizovat uroven zabezpeceni kvuli cookies.Citace:
Původně odeslal Lord Owl
2 Lord Owl:
SMSky odkud posilas? Me jdou vsude v Opere normalne.
To nacitani obrazku je normalni, to akorad u IE si ty rychlosti nevidel.
Jinak pouzivat 7.23 bych jiz moc nedoporucil. Je to rok stary a takto stary program na tak dynamicky se rozvijejicim internetu je jiz nevyhovujici. Doporucuji upgrade na posledni build 7.60 preview 4.
Používám poslední Preview Opery 7.6 a pokaždý když mi startuje mi vyskočí okno že nemůže ověřit novou verzi. Nevíte jak se toho zbavit?
me dela to samy a uz sem nekolikrat prolizal nastaveni a nenasel sem tam nic :? treba to do ostry verze 7.60 zmizi...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Mohl bys mi objasnit v cem je tato verze nevyhovujici ? Mas na mysli kvuli bezpecnosti nebo proc ? Rad se necham poucit.Citace:
Původně odeslal howard
Jinak upgrade na 7.60 planuju az vydaji final, zadnej polotovar instalovat nehodlam. Ale kdovi jestli, mne totiz 7.23 naprosto vyhovuje. :-)
Jak sem rikal, je to moc stara verze. Internet se vyviji rychle a pouzivani rok starych programu brzdi rozvoj (o ie radsi ani nemluvim).
7.23 nepodporuje par dulezitych css veci. Priklady, ktere me napadaji v tuto chvili, napr: tady si asi s 7.23 moc aktuality neprectes, dale pak nelze stylovat tlacitka. Co se tyce bezpecnosti, tak to take trochu.
Upgrade na 7.60 ti vrele doporucuju (klidne pockej na final, ale tato beta je ok).
Vice informaci http://opera.unas.cz .
Tak sem konečně našel, jak vypnout to čekování nový verze...
Do opera6.ini (v uživatelskym adresáři přidejte)
v [User Prefs]
Check For New Opera=0
Chci se zpetat kdo to z vas zkusil? Ja to zkousim, ale dost to nekdy hapruje jako ze odmita spustit nove okno, po ukonceni zustane viset v pameti apod. :/Citace:
Původně odeslal Dawe
Navic kdyz skoro kazdy den vychazi novy build, tak clovek nevi po cem sahnout :)
ja to zkusil ale nepouzivam to protoze to blbe vyhledava text na strance :?
pred chvili jsem to zkousel,a celkem dobra jen mi nevyhovuje ten status vedle adresy a kolecko u myse je hodne citlivy v opere,jinak jsem nic zasadniho nezpozoroval
jak udělat aby v Opeře 7.6 bylo po kliknutí pravým myšítkem na stránku,jako první nabídka zavřít.Sem na to zvyklej s 7.54 ale tady je jako první nová stránka
a pak mám ještě problém že mi nejede v 7.6 javascript když ho dám v nastavení zapnout tak mi to po chvilce vyhodí hlášku javascript nebude proveden,takže stejne nejede
Status vedle adresy? Myslis progress bar, kde se pise status tahani stranky?Citace:
Původně odeslal Fleak
Jestli jo, tak radim standardni operackou radu:
pravy na toolbar -> Customize toolbars -> Zapni Show hidden toolbars while customizing -> klikni na cokoliv -> v okne urci, kde to ma byt (left, right, top, bottom, off).
2 kecinzer: Diq.
2 Sebad: ted sem zrovna na verzi 7.54 ale ani ja tu nemam prvni zavrit, mimochodem, proc zaviras stranky takovym silenym zpusobem, mas nekolik zpusobu, jak zavrit stranku:
- shift + kliknuti levym na zalozku
- kliknuti prostrednim na zalozku
- v 7.60 je na kazde zalozce cerveny krizeq
- gesto mysi dolu doprava
diky tohle jsem presne myslel :)Citace:
Původně odeslal howard
jinak stejne asi zustanu u firefoxe vyhovuje mi tam vic veci ale hlavne ze kdyz potrebuju neco na strance vyhledat tak staci zacit psat a uz se to hleda
tak ted jedu na osmičce a vypadá mnohem líp naž 7.60 asi u ní zůstanu :arrow: zatim sem nenašel žádnej bug
zkousel jste nekdo to hlasovi ovladani??Jde nejak nastavit na operace svy hlasky?Ja se temer nikdy nestrefim do vyslovnosti aby to ten pokyn udelalo :(
IE 6.0 ( a 5.5 ) -> Zkusil jsem prejit na FireFox a byl celkem v poho, akorat ze Download okno se vsema tema alpha-blending efektikama zpusobovalo pravidelne BSOD na mejch W2K s Catalystama 4.9 :? , ted mam 4.12 a nekdy to musim znovu vyzkouset ( i kdyz mam radsi spoustu okynek, nez zalozky :-) )...
tak okýnka si můžeš nastavit to je to nejmenší
:arrow: jasne, vy jste nikdo tenhle problem nepozorovali? ( kamaradovi se deje to samy, Firefox je verze 1.0 )...
Včera jsem po dlouhých letech nainstaloval Mozillu.... Není to špatné, ale dokud tam nepojedou tak triviální věci, jako kombinace Ctrl+Enter na dokončení adres ve tvaru www.něco.cz, tak to nemá v mém PC co dělat a dál zůstanu u MyIE.....
http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?t=2872Citace:
Původně odeslal Rado
a pribuzne temata tamtez
Kur*a drát... ty mě lámeš to opět nainstalit... No nic, dám si dvojku Frankovky a promyslím to :-)Citace:
Původně odeslal jedik
A co takhle zkusit Firefox, ty "ochlasto" ;D ;D ?
Jinak nevim proc mackat ctrl enter, v Opere napisu normalne jenom domenu 2.radu a zbytek (www a .cz) se automaticky doplni.
S tim hlasovym ovladani bude asi lepsi pockat na ostrou verzi, ale nechapu, proc je beta 8, kdyz jeste ani neni 7.60.
Jak muze FF zpusobovat blue hell, to nechapu, to bude asi necim jinym.
Howard > chtel jsi rict Operu, ne?? Ta mi nejede vubec, nebot se tam neda nastavit prihlaseni do site ve tvaru domena\jmeno a heslo
7.60 neni proto že hlasove ovladani je dulezita funkce(ktera kupodivu funguje) a proto skočili rovnou na 8. verzi, bylo to oznameno v nejake oficialni zpraveCitace:
Původně odeslal howard
Taq sem si nainstaloval 8.00 beta 1, ale nevidim zadny rozdil oproti posledni 7.60preview.
Taky jsem nainstaloval 8.00 beta (pred tim jsem mel 7.54), a zatim si to pochvaluju. Je good 8-)
No ja ma 7.54, betu mam nainstalovanou ale defimnitivně přejdu na osmu až bude final
X-Setup ProCitace:
Původně odeslal jedik
http://www.x-setup.net/
Umi toho mnohem, ale mnohem vic, nejen pro ie, ale i pro cely widle a spoustu programu.
funguje vam zobrazovani textu ve stavovem radku? (pro FIREFOX)
nemuzu prijit na script, ktery funguje ve firefoxu, v IE mi to jede bez problemu :-(
Nemas to nahodou zakazane v nastaveniach?
:oops: :oops: thx :wink: [ to dela to prepracovani ]Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pro zatvrzele uzivatele IE :arrow: Vyzkoušejte si, zda je vaše PC s Windows napadnutelné
tak sem vcera nastudoval v opere funkci mouse gestures a sem z toho uplne unesenej :-)
pripadam si ted pri serfovani na netu jako Tom Cruise v Minority report.. ;D
fakt vychytavka (strasne mi to zveda sebevedomi :smoke: )
Na Opere jedu uz dost dlouho a je jasny, ze mouse gestures je navykova vec.
Po vydani Firefox 1.0 jsem presel a uznavam, ze co se tyce konfigurace ma hodne navrch (velke mnozstvi extensions).
Plus pro Operu jeji vetsi rychlost a integrovany emailovy klient. Pri tom s nevelkymi naroky na pamet.
Situace u me ted vypada takto: Opera vs Firefox+Thunderbird
http://www.daso.wz.cz/foto/opera_vs_firefox.jpg
coz potvrzuje i tento zajimavy clanek http://www.scss.com.au/family/andrew/opera/firefox/
muhehe prave sem objevil todle http://www.tcbmi.com/strokeit/ du testovat :-)Citace:
Původně odeslal daso
Na co to je?Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Mimochodem, s temi pametovymi naroky, me opera po celodennim surfovanim (rozumejte prubezne mezi praci, ne ze bych surfoval furt) zere treba 100MB RAM a 150MB virtualky. Ale jak sem vyrozumel, jsem nejspis jeden z mala, komu to dela. Ale jinak je opera vyborna, je rychlejsi nez firefox.
umoznuje to delat mouse gestures normalne ve woknech.. cili kdyz chces zavrit okno tak nemusis jezdit nahoru a mackat na krizek.. ale zmacknes pravy mysi tlacitko a pohnes kurzorem dolu a vono se to zavre :-) a takhle si tam muzes nadefinovat kupu dalsich poveluCitace:
Původně odeslal howard
nejake grafy:Citace:
I build optimized builds of both the Firefox browser and the Thunderbird email client. My builds are designed for maximum stability and speed. So far I have found a sizable increase in browsing speed, when compared to the official Firefox builds
http://www.moox.ws/tech/mozilla/M2.pdf
homepage:
http://www.moox.ws/tech/mozilla/
Hm, testujem, testujem... 4um mi na tom skutocne bezi rychlejsie...Citace:
Původně odeslal Umbro
Ale napr. cdr.cz pomalsie... a to zretelne...
Pripada mi, akoby si robil nejaky buffer nacitaneho a po jeho prekroceni to zobrazoval na obrazovku a vytvaral tak akysi efekt, ze sa stahuje ta stranka rychlo... (teda nesosa sa postupne a nastledne hned nezobrazuje, ale sosa a zobrazuje po blokoch, pricom tie bloky sa akoze zobrazuju "rychlo"... lenze s vacsimi casovymi medzerami)
Ale co som narychlo skusal, tak vacsina stranok sa mi nacitava skutocne rychlejsie :-o ... Mozno to nie je nacitavanim, ale odozvou GUI... Fakt neviem.
cau chci se zeptat mam Firefox final verzi 1 vse v poho ale smajlici se mi nejak nechcou hejbat :?
driv fungovali normalne ale nejak nefunguji uz ted ..zkousel sem to i preinstalovat a smazat veskery cookies vse ale nepomohlo nevite cim by to mohlo byt? ...
v IE smajlove se hejbou ...ne ze by to bylo zivotne dulezity ale mam rad kdyz se smajlove hejbou :wink:
Tak smajly(gif) se ve FF prestanou animovat pokud prerusis nacitani stranky(Esc nebo tlacitkem) nebo proste zmacknes Esc kdyz je stranka nactena.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Dale to muze delat i firewall! Treba pokud vim tak ZoneAlarm ma nejakou moznost vypnuti animace gifu.
no ale u IE to normalne fakci ..jeste zkusim operu zda to bude delat taky...Citace:
Původně odeslal jedik
jo jeste dotaz kdyz sem odinstaloval firefox a smazl uplne vse jak je mozny ze kdyz sem ju nainstaloval znova tak si to pamatovalo adresy ???
prece kdyz to uplne smazu tak to tam nemuze zustat preci...
jinak s tim ze bych zastavil nacitani to ne ...dela mi to na vsech forech, chatech , proste vsude kde je gif ...jako kdybych nekde vyrusil nacitani gifu....
jinak s firewallem to asi nebude mit nic moc spolecnyho sem pripojenej pres ADSL router a predtim to fungovalo normalne :wink:
tak nevim sem z toho jelen ...asi to ale necham byt tak jak to je nebo prejdu na Operu pokud to v ni bude fungovat :-)
Neuklada firefox neco do registru? :-) Nebo nekam do nejakeho adresare v profilech (document and settings/user/buh/vi/kde)?Citace:
Na Operu prejdi, v tom te podporuju :-)
hmm to me nenapadlo ale smula Opera GoGoGo ;DCitace:
Původně odeslal howard
EDIT: tak Opera no da se to ale stve me ze nektery Javascripty to vubec nebere neda se to nejak opravit :?:
mam Operu 8 beta
ale i 7.54 to dela :|
Hod priklady.
Včera jsem objevil zajímavej problém. Když jsem kouknul do správce úloh, tak mi Mozilla žrala 208 000kB a její běh byl dost pomalej. Měl jsem otevřený jen tři okna. :-o
jestli jsi treba neco stahoval...nevim, ale 200MB je nejak moc.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
jinak ja jsem kvuli pomalosti a pametovy narocnosti presel z Firefox zpatky na Operu. Oba prohlizece maj svoje +/-, ale u me to zatim vyhrala Opera.
treba zkus vlezt na www.xko.cz a vlez tam na chat na chvili a zkus si kliknout na nekoho takovy to Icko jako ze chces zjistit info o nem ten prohlizec ne ze by vytuhl ale proste se nic neobjevi a uz se adl neobjevuji ani novy prispevky ..proste zustane to tak jak to byl predtim nez kliknes na ty info o nekom :|Citace:
Původně odeslal howard
vratil sem se k firefoxu s tim ze ozelim smajly....ta opera je nejaka divna obcas to nedotahne stranku ...proste se to zastavi a nic :roll:
jakou máš operu?ty máš s těma browserama nějaký problémy,akorát IE ti funguje normálně jo?Citace:
2Tukancheez:
Este dotaz, CO vse jsi smazal?
I adresar X:/Doc&Sett/{login}/Data Aplikaci/Mozilla/Firefox a tam svuj profil?
ee tam sem nebyl ...to bude oňo :DCitace:
Původně odeslal jedik
jdu to vočíhnouuut :-)
Díky za tip :wink:
EDIT: Kujuuuuu :-) bylo to tiiim sem losos ze sem to nenasel sam :lol:
Ach jo.
Internet Explorer 7 je na cestě
To bude zase bordel a spousta nových microsoftích "standardů". Hlavně, že zase bude pouze pro XPSP2, skutečně geniální.
Co vy na to?
nechci odsuzovat predem, ALE:Citace:
Původně odeslal howard
vidim jedno potencionalni pozitivum-treba to bude konecne umet png,
a asi milion temer jistych problemu, jak uz je howard nastinil.. :roll:
Je brzo na spekulace. Az vyjde tak se uvidi :)
Je mi to celkem ukradeny, zvlast kdyz to nebude driv nez za rok. Ten kdo pouziva alternativni prohlizec nema dovod se vracet k IE, i kdyby byl sebelepsi nez IE6. Pochybuju ze Operu nebo Mozilu prekona ve funkcich natoz v bezpecnosti. :idea:
Pro masu co pouziva prohnilej IE to nicmene muze byt prinosem.
Ano, je to tady, mam opet radost :-)
Zkuste v IE
http://crapware.lx.ro/junkcode/secur...e-a0-crash.htm
po shlednuti tohoto testu jsem znovu presel na Operu a zajimalo by me jestli jde jako ve firefox kdyz zacnu neco psat aby se to vyhledavalo na strance,abych nemusel hledat pres menu .
A druha vec kdyz kliknu na nejaky odkaz treba v emailu tak se mi normalne otevre v opere ale s nim se otevre i domovska stranka coz ve firefox nebylo .
To prvni nevim.
To druhe - mas zapnuty startup dialog? Tam kdyz zvolis Start with no pages, tak se ti otevre jen to, co chces.
---------------------
Vyšla Opera 8.0 beta 2 build 7483, stahujte zde:
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/80...2enen800b2.exe
zda se mi to, nebo ne? beta 2 se mi zda rychlejsi nez predchozi verze
takže máme tu další noviky, Firefox 1.0.1
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...eleases/1.0.1/
2howard: to je nová opera beta jen pro Mrkvosoftí Windifs? Pro linux nic?
nezdá. je fakt rychlejší, doporučuju modemistům 8-)Citace:
Původně odeslal howard
tak uz jsem na to prisel,staci zmacknout "/" a zacit psat a ono to zacne vyhledavat :oCitace:
Původně odeslal Fleak
Diq za tip, super !!! Ackoliv ja jsem zvykly zmacknout ctrl + F.Citace:
Původně odeslal Fleak
Opera 8 Beta 2 se mi zda znatelne rychlejsi nez beta 1. Myslel jsem si, ze se mi to pouze zdalo, ale je to opravdu tak, presvedcil jsem se o tom na vlastni bulvy na pocitaci 233@266 pentium 1, rozdil mezi starsi verzi opery a 8.0 beta 2 je na tomto kramu opravdu HODNE znat.
a to mas v avataru tucnaka? vi, less,... pouzils to nekdy? :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Mam dotaz, nyni mam firefox 1.0 a az vyjde ceska verze Firefoxu 1.0.1, tak bych si ho samozrejme chtel nainstalovat. A ted mi jde o to jestli muzu jen preplacnout puvodniho firefoxe novym, nebo jestli musim stary odinstalovat a az pak tam dat ten novy? Diky za radu.
IMHO odinstalovat a nainstalovat 1.0.1. Extensiony atd ti zustanou.Citace:
Původně odeslal Kositch
co to je?Citace:
Původně odeslal KtK
da se rict nejzakladnejsi unixove (potazmo linuxove) nastroje. A prekvapive se v nich vyhledava pres lomitko ;) Tak to se asi ten tvuj tucnak nejmenuje Tux :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Pro uzivatele Opery 8.
Zmizely tlacitka pro mini/maximalizaci a zavirani jednotlivych oken v panelu vpravo nahore. Sice ted ma v page baru kazde okno sve vlastni zavirani, ale toto me hodne chybi, je to bug nebo featura ???
Jsem totiz jeste z dob Opery 6 zvyknuty mit page bar dole a pri zavirani okna me ruka automaticky jde nahoru a ne dolu...
Jinak se trochu podporime: opera rulez, rychla a vynikajici UI. Ma svoje "featury", ale to se da lehce zkousnout.
Osobne mam pocit, ze kolem Firefoxe je obrovsky hype a vypada defaultne jako IE :tfuj:, ze se da nakofigurovat me moc nebere, nemam cas hodiny hledat desitky pluginu abych si ho prizpusobil.
Ale ja je tam mam !!! Lze je tam mit, staci neco prepnout, jestli to najdu, tak ti to sem dopisu.Citace:
Původně odeslal Lopan
EDIT: MAM TO!!! Tools -> Preferences -> Windows -> prepni 'Prefer pages inside windows' na 'Advanced opera workspace'.
Jo a kdyz uz ses tady, nastav v Advanced -> Loading 'Redraw instantly'.
A vubec, doporucuju projit cele nastaveni a vsechno zkusit. Opera ma spoustu moznosti.
Ja pouzivam Operu uz od verzi 5. Taky mi sla ruka nahoru, ale vis o tom, ze se zalozka da zavrit i kliknutim prostrednim tlacitkem? A pomoci gesta?Citace:
Původně odeslal Lopan
Tak.Citace:
Původně odeslal Lopan
Take se mi nelibi, ze FF tak to IEcko napodobuje. Nicmene pro mene zkusene uzivatele, kteri nepotrebuji nic jineho, nez zpet, stop a dopredu to zase vhodne je.Citace:
Původně odeslal Lopan
je nejakej plug-in na to aby kdyz oznacim text aby se automaticky dal do clipboard jako to je treba v trillian??
AutoCopy plugin, je to přímo na první stránce s pluginama, jako Top Rated Firefox Extensions, ....Citace:
Původně odeslal Fleak
---
když už sme u těch pluginů, nemáte někdo plugin pro uložení sesion ve firefoxu tak jako to umí opera nebo AvantBrowser, docela by se mi to hodilo, ale nemůžu to nikde najít :-(
sorry zapomel jsem zminit ze to ma bejt pro Operu :oops:Citace:
Původně odeslal durdin
STAHL JSEM A NAINSTALOVAL Mozilla Firefox 1.01 ale nevím jak ji donutit používat na stahování Getright?? nevíte jak se to dělá?? pls help
FlashGot!Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Citace:
FlashGot is a free Mozilla/Firefox extension, meant to handle single and massive ("all" and "selection") downloads with several external Download Managers.
for Windows (FlashGet, Free Download Manager, Fresh Download, GetRight, Internet Download Accelerator, LeechGet, Net Transport, ReGet, Star Downloader and Ukrainian Download Master [Russian language only] ), WellGet
for Linux / FreeBSD / other Unix-like OSes (Aria, Downloader 4 X and KDE KGet)
for Mac OS X (iGetter and Speed Download 2)
Myslíš tohle?:Citace:
Původně odeslal durdin
https://addons.update.mozilla.org/ex...umpg=10&id=436
DIKY!!!Citace:
Původně odeslal howard
JJ mouse gestures ruluje :)Citace:
Původně odeslal howard
njn s tim asi nic nenadelame...Citace:
Původně odeslal howard
Používám Firefoxe 1.0.1 a jsem spokojen. Pro moje potřeby mi vyhovuje. Jen bych se chtěl zeptat jestli existuje nějaká utilitka která by schovávala do tray adresář z Thunderbirdu. Díky
jo existuje http://sniperbeamer.de/tbtray/Citace:
Původně odeslal Dusan
btw: http://www.google.com/search?hl=en&c...tnG=Search&lr= hned druhej odkaz...
Díky.Citace:
Původně odeslal -=Majkl=-
Opera 8.0 beta 3 (build 7522) (3,6 MB)
Zda se mi jeste rychlejsi, nez beta 2. A jeste jedne veci jsem si vsimnul, ktera driv nefungovala.
Kdyz pisete tady prispevek, mate nad textarea tlacitka B, i, u, Quote, Code, List, Img, URL. A konecne funguje, kdyz oznacite text a zmacknete napr. IMG, tak vam spravne prida zacatek a konec img na oznaceny text. Kdyz kliknete na smajlik, tak ho da na misto, kde je kurzor a ne az na konec textu.
Tak jsem si nainstaloval Operu 8 beta 3 a koukal jsem, ze par veci je tam jinak, napr. jsou dost predelane preferences. Hledal jsem tuto vec, kterou jsem ti nedavno poradil, v teto verzi se nachazi tady:Citace:
Původně odeslal Lopan
Preferences -> General -> vypnout Show close button on each tab
Mam firefox a s prechodem z 1.0 na 1.0.1 mi prestaly fachat vsechny rozsireni. Je to normal nebo ne? resp. Nevim, zda nektery rosireni jsou kompatibilni nebo proste kazdy je pouze a jenom na jedu konkretni verzi.
(mouse gestures, flash got, allow right click .. treba mi nejde single window ale tam je proste napsany ze neni kompatibilni coz je ok, ale u ostatnich to je normalne vsechno jakoby normal, daji se nastavovat a tak, ale proste nejedou)
To je zvlastni, me vsechny fungujou uplne normalne. Zkus smazat extensiony X:\Documents and Settings\{user}\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\{nahodny.klic}\ extensions\ a nainstalovat nejakou, popr. komplet unistall a instalovat znova.Citace:
Původně odeslal Commander
To je teda fakt radost upgradovat firefox. Proc si nenainstalovat nejaky all-in-one balik a nes**t se s tim? (napr. operu, ze...)
Jinak ty extensiony muzou fungovat i nadale, najdi, kde jsou a edituj jejich konfigurak a prepis si tam cislo max. verze, se kterou funguji.
[ot]Citace:
Původně odeslal howard
To, kdyz se jeden clovek ozve, ze mu nejde upgrade, tak je treba soudit cely produkt? Promin, ale myslel jsem, ze umis byt trosku vic objektivni, nez hazet takove flamove prispevky. Ja jsem mel problem pri upgradu mel JEDNOU(prechod 0.9 > 1.0 tusim) co FF pouzivam a to uz je celkem dlouho, takze nechapu tvoje neustale rypani do FF. Nech lidem at si pouzivaji co chteji. Diky.
[/ot]
Omlouvam se, firefox me trochu nastval, vysvetlim proc, zadny flame sem nechtel. Zrovna sem take upgradoval na 2 kompech firefox a mel sem podobny problem s nekolika extensionama.
Proto sem psal, ze to je docela radost...snazil jsem se prosazovat ve firme firefox (rikal sem si, ze opera je na ne moc slozita) a trochu ho rozsirit o funkce, co lidi potrebujou no a pak vyjde nova verze a ja abych vsude lital a preinstalovaval tam extensiony.....to mam za to, ze se snazim....byl bych radeji, kdyby vychazeli naky firefoxovy baliky, ktere by obsahovali ruzne extensiony...mohli by vychazet ruzne verze s ruznym poctem extensionu....nebylo by to fajn? Ani by to nemuselo mit o moc vic mega, vzdyt extensiony jsou maly...ale porovnejte si to, Opera ma o mega min a obsahuje vsechno mozny.
Jasny chapu :)
Treba me se zas libi na FF ta svoboda volby, mit ci nemit to co tam chci, moznost alternativnich extensionu atd. kazdy mame neco sveho ;)