Options.../Network/ICQ Contacts/Other Features -> Enable Active Status Discovery.Citace:
Původně odeslal howard
Potom rightclick myskou na daneho usera v contact liste -> User Status.
Printable View
Options.../Network/ICQ Contacts/Other Features -> Enable Active Status Discovery.Citace:
Původně odeslal howard
Potom rightclick myskou na daneho usera v contact liste -> User Status.
A uvidim i invisible lidi v listu s polovicni kytickou (nebo jakej tam je symbol vlastne) ? Jinak dik, vecer zkusim.Citace:
Původně odeslal PiT
Jestli mas kyticky tak budou polopruhledny :wink:Citace:
Původně odeslal howard
nemate nekdo plugin do trilliana pro Jabber?
OK, nastavil jsem to. Pod pravym tlacitkem se mi objevilo User Status, ale ty polopruhledny kyticky nevidim. Invisible useri jsou offline, az kdyz sem na jednoho kliknul detaily, tak mi u neho rekl, ze byl nalezen a je Hidden. Takze pokrok, ale porad to neni ono.Citace:
Původně odeslal Dawe
No máš v tom nejakej boredel, ja jsem jen zkopiroval ICQ.dll a bylo. Proste mi vse funguje na 100procent. :wink: :!:
Tento tyden mi bohuzel poprve zacal chodit SPIM.
Zpravy typu:
[13:37] 270913949: Hi wie geht es dir?
[13:38] 270913949: Meine Bilder siehst du jetzt unter www.*******.com. Vote doch bitte mal für mich.
mi chodi 2x denne. Zkousel sem odpovidat, nikdy neodpovedeli. Trpelive je davam do ignorace.
Chodi vam taky nekomu neco?
Chodievalo mi toho dost...Citace:
Původně odeslal howard
Nejako zazracne to prestalo samo...
Davat ich do ignorelistu nepomoze, nakolko sa preregistrovavaju (= ine UIN) podobne ako je to so spamom (iny e-mail). Takze doporucujem spamfilter plugin a zvolit nejaku vhodnu kombinaciu slov, ktore pouzivaju tieto ku.wy (a pravdepodobnost, ze takuto kombinaciu pouzije tvoj znamy resp. ten, s ktorym si chces pisat, bude nizka).
To bude tim, ze sis zapnul, ze ostatni muzou videt tvuj status :wink:Citace:
Původně odeslal howard
Aha, diq. Ano, zapnul jsem "Allow users to see my status on the web", aby zde u prispevku byla zelena kyticka :-).
Uvidim, kolik toho bude chodit, kdyztak to zase zapnu.
No ja mel "Allow users to see my status on the web" povolene 2 roky a neprisel mi jedinej spam (nechci navadet) ;DCitace:
Původně odeslal howard
Ted to mam, vyple, ale spis jen tak aby bylo bezpecno...
To bude mozna taky tim, ze pred dvema roky tenhle problem skoro neexistoval.Citace:
Původně odeslal Dominator
No to je fakt :-) Ale ted si rikam, ze placam nesmysly ICQ uz mam aspon 4 roky :lol:Citace:
Původně odeslal Masster
Lze ukazovat ruznym lidem jine stavy? Tzn. napr. pro nekoho N/A, pro nekoho Away, pro dalsi Available, atp..
ni vim, ze to nejak slo, ale ted uz to nemohu najit. Jedine co vidim, je urcovani "Viditelnosti" pro urcite usery, zkus napsat HollyG, ten to imho delal. Kdybych si vzpomnel napisu :wink:Citace:
Původně odeslal howard
juu miranda umi i to kdyz me nekdo prida do kontaktlistu (no ale nevim jestli i kdyz ja si pridam nekoho ...), ale zda se mi ze neumi kontakt list jen na servru a taky nemu skupiny na servru takze zas dela jen bordel :x
Umi synchronizovat se serverem obousmerne, takze jakej bordel :roll:Citace:
Původně odeslal Lolita
no dokud je furt bude mit i na disku tak tomu neverim, pacto ty skupiny ma jinak atd. ...Citace:
Původně odeslal Dawe
Me pridavani do kontakt listu (i do serveroveho) bez autorizace funguje. Ale kdyz jsem pouzil plugin na import kontaktu z trillianu, tak se na server nepridali, musel bych kazdeho pridat rucne znova.
no tak teda zkousim tu mirandu a mam par dotazu
jak zaridim aby i ten skim si pisu videl ze pisu?
jak zaridim aby aby ten koho si pridam do kontaktlistu dostal zpravu ze sem si ho pridal?
a jak vubec ja muzu videt ze on pise (ok lame dotaz ale nak to tam nevidim)
da se teda nak udelat aby pouzivala jen kontaktlist na servru?
je nakej plugin na poradnou sychronizaci toho listu se servrem (skupiny a tak)?
umi primat kdyz me nekdo posle kontakty pres to icq>sendcontacts? (tohle asi nikdo nepouziva takze je to jentakova hodne okrajova otazka :x)
vono se to celkem blbe zkousi na lidech, takze jestli je nekdo ochotnej to semnou zkouset? ... (:
jo a taky nevidim levej okraj O.o
No asi mas plugin nCovers, ktery ti nedokaze posilat to ze ty pises, ale jinak je SUPER, a taky nedokaze reagovat na to ze nekdo pise, ale na to tu je plugin TypingNotify.Citace:
Původně odeslal Lolita
To jestli dostane zpravu, si zaskrtavas pri pridavani.
No synchronizace se serverem funguje oboustrane (aspon s novym ICQ protokolem - ISEE), ale neumi pracovat ze skupinama na serveru.
to posledni by melo fungovat take, pomoci plugin "end a receive contacts ui"
BTW: mohl bych tu byt Miranda Moderator ;D
Typing Notify 0.0.1.6Citace:
Původně odeslal Lolita
Kdyz mu posles zadost o autorizaci, tak to uvidi.Citace:
Původně odeslal Lolita
Typing Notify 0.0.1.6Citace:
Původně odeslal Lolita
To se ta nekde zatrhnout.Citace:
Původně odeslal Lolita
To dela automaticky, kdyz je to zatrzene.Citace:
Původně odeslal Lolita
nevim.Citace:
Původně odeslal Lolita
vono se to celkem blbe zkousi na lidech, takze jestli je nekdo ochotnej to semnou zkouset? ... (:
jo a taky nevidim levej okraj O.o[/quote]
tak sem zkusil ICQ Lite, Mirandu a skoncil u triliana... proste mi nejvic sedl :)
jo jen tak mimochedem je to spis ta trillian ne?Citace:
Původně odeslal ICE
skus radsej SiM, Trillian je fajn ale nema xtra moc nastaveni, SiM ich ma v zakladnom baleni az az, porovnatelne bez problemov s Miranda (ta mi pripadala znacne chaoticka a bugova) a nemusis nic doinstalovavat, akurat treba prehryznut konfiguraciu pri ktorej casto spadne, kedze ma nejaky problem s managerom plug-inov cez ktory su riesene prakticky vsetky funkcie, ale ked ho uz mas raz nastaveny tak fachci OKCitace:
Původně odeslal ICE
Ano, nConvers mam taky + TypingNotify. Takze vidim, kdyz protejsek zacne psat a skonci (nedela to jako icq, ze sviti porad, kdyz druhy pise), ale protejsek s ICQ nevidi, ze pisu. Jak s tim souvisi nConvers (k cemu to je), da se to nahradit/jinak resit?Citace:
nCovers je neco jako "modifikace" Mirandy, vypni a uvidis ze bude psani uplne jine...
Mozna kvuli tomu nConvers mi nefunguje videni invisible lidi, i kdyz nainstaloval sem ho, po spusteni se mi na neco zeptal, tak sem kliknul na nConvers, delalo to neco jinyho, nez sem chtel, tak sem ten plugin dal pryc, nacez mi neslo prijimat a posilat zpravy. Zapnul sem send receive msg a pak to slo, ale mozna mi to mirandu nak nabouralo.
ja mam nCovers take a pohhoooda. :wink:Citace:
Původně odeslal howard
Moment. nConvers x nCovers ? Kde udelali soudruzi z NDR chybu?
Jo sice ne z NDR ale moje chyba -> ma to byt nConversCitace:
Původně odeslal howard
no tak jako to uz by se i dalo, ale kde?!Citace:
Původně odeslal howard
a este mam jeden problem, nemuzu najit plugin nato aby to nezobrazovalo nahore to menu
edit: tak uz to mam chtelo to zapnout expert settings a je to nolmanle v menu ...
Lze SecureIM i pro ICQ2003b ?
Teda reknu vam, zjistil jsem, jak se nechavaji hrozne jednoduse odchytavat zpravy po icq na lokalni siti. To je hrozny. Ode dneska uz jedine s ochranou (secureIM).
A mam informaci, ze ma brzy vyjit Trillian 3.
Lze ochranit mirandovsky profil heslem? A nemyslim tim heslo na icq.
Jak lze dat do Mirandy nasledujici smajliky?
http://www.miranda-im.org/download/d...ewfile&id=1380
Kdyz dam SmileyAdd 0.1.4.3 tak miranda beznadejne neustale pada.
PS: na me minule otazky neznate odpoved?
Ja pouzivam mSecureCitace:
Původně odeslal howard
Ne vzdycky ty posledni verze pluginu sou nejlepsi jak sem se presvedcil, ja mam SmileyAdd 0.1.3.2 a je to v pohode, kdyby neco klidne posluCitace:
Původně odeslal howard
Ty smajliky uz chodi normalne s tou posledni verzi. Nacpal sem si tam smajliky z Trillianu.
Dnes jsem opět zuřivě testoval Mirandu a toto je výsledný souhrn pluginů, které používám:
1337convert
away system
autorun
autoshutdown
bosskey
contactsp
copyip
disconnector
changeinfov
isee
keyboardnotify
kiddyconv
langpackczech
lastseenplugin
lookin
micqbirthday
msgexport
msecure
mtooltip
mvisibility
netdetect
neweventnotifyv
newstatusnotify
newtrilimport
msgsound
popupplus
reconnect
remote commander
scroll lock nbin
secureimc
sendscreenshot.dll
smileyadd
startupsound
startupstatus
ttnotify
tweakmiranda
wassup
who uses my files
WhoIsReadingMyStatusMsgNotify
winampnotify
Tak pokud dobre pocitam 39 :o , ja jich tam mam polovinu. To mas tu Mirandu absolutne stabilni ??, nevypina se samovolne nebo tak neco ??Citace:
Původně odeslal howard
Prave me to taky prekvapuje. Je to stabilni. Tedy zatim to takhle pouzivam pul dne, ale pohoda.
I kdyz jednou to beze slova zbuchlo, kdyz jsem kliknul na neco v Options, ale po novym spusteni uz ok.
Jinak to padani Mirandy, ja bych to neresil pokud nepada hodne, proste pustim a je to (mam ikonu v Quick Launch).
Jinak ScrollLockNotify je super ficurka ;D :!:
No me to spadne tak jednou dvakrat do mesice, takze v pohode, spokojenost.
jj, scrolllocknotify je brutalne dobra vychytavka, i kdyz neweventnotify me upozorni taky dostatecne ;D
sak to jo, ale tohle je proste namakavka :wink:Citace:
Původně odeslal ctrl_j
Tak uz jsem rozchodil Weather plugin :-) , driv me to neslo protoze jsem mel nejakou starou verzi, takze to bylo nejaky divny ci co.
Ale vsem doporucuji wassup!!! Tenhle plugin umi sam aktualizovat vsechny plugin a umi krasne prochazet vse co na www.miranda-im.org je, proste fakt namakavka!!
Ano, na wassup jsem taky vcera narazil a vypada kvalitne.
-----------------------------------------------------
:!: PREVIEW nove verze Trillian 3 :!:
najdete na adrese:
http://www.ceruleanstudios.com/sneakpreview/
Trillian Pro 3.0 alpha 1 lze stahnout zde.
Uz se tesim na plnou verzi a uvidime, jestli funkcnosti predstihle Mirandu se 40 pluginama. Kazdopadne to, co ukazujou v preview vypada velmi zajimave.
nema sanci :wink: jinak ty tam tech plugin mas az moc ;-) imhoCitace:
Původně odeslal howard
Kterej presne pouzivas plugin pro to pocasi? Ja na to mam zatim Sysmetrix, ale chci se toho zbavit.Citace:
A proc ne? Kdyz to vsecko funguje?Citace:
Navic ja vsechny ty funkce pouzivam.
Mam Weather 0.3.3.15 a ty configy serveru jsou na Miranda-im.org v sekci Weather conf..
Ten novej Trillian vypada ale opravdu dobre. Zacinam zvazovat, ze prebehnu zase zpatky od Mirandy.
No uvidime, ja ten T3alpha1 vyzkousim, ale T2 vymenim az za ostrou verzi T3. Ted tak nejak pouzivam nekdy M, nekdy T, prave ze kdyz zapnu M, tak si s tim furt hraju a neudelam pri tom zadnou praci :-), takze na programovani si zapinam T :-) jinak bych furt neco nastavoval :-)
Slibujou v T3 taky hodne pluginu, tabbed chating, chatovani bez servru, audio a video spojeni, no bude tam hodne dobrejch vymakanejch veci, ale nebojim se, ze by ho M s pluginama nedohnala :-)
Tabbed chating je fakt super, dokud nebude plugin do mirandy, tak nejdu zpet ani za nic, je to strasne navykovy.
Co je to zac?Citace:
Původně odeslal Masster
Nevíš náhodou jak ho donutit aby na mě při startu furt neřval že nemám nainstlovaný quicktime ?Citace:
Původně odeslal Masster
Kdyz si pises s vice lidma, tak mas otevrene jen jedno okno a mas nahore v liste taby. Vypada to nejak takhleCitace:
http://img129.exs.cx/img129/7772/trillian3.th.png
susman : Netusim, quicktime mam nainstalovany :D
mas namysli tohle ?:)Citace:
Původně odeslal Masster
Az tak rychle to snad ne? ;D Pracuje to stejne, ale prebiji mi to nconvers. Taky si se nemohl pochlubit driv? Bych z toho u toho Trillianu nebyl tak nadsenej a nevychvaloval ho za neco, co Miranda davno umi. Ted se citim trapne :oops: :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Jsem zpet na Mirande ;D
Masster, :eek: :o , zas nekdo objevil po druhe Ameriku :D :lol: Vzdyt to ma nCovers uz min. 3/4 roku :!: (to je doba jakou uz pouzivam Mirandu). Staci pretahnout okno s hovoricim do druheho a je hotovo :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
BTW: neber si to osobne, ale fakt narez, Trillian zkopiruje neco od Mirandy a nekdo kvuli tomu malem prestoupi k Trillianu :)
Dejte uz pokoj s tim, vy si ty icq klienty berete tak osobne, to je strasny.
Mimochodem, objevil sem, ze v T2 se ty taby taky nechaj zapnout. Tak co, kdo to mel driv, he? Ale, neodpovidejte mi na to, me to nezajima.
Dominator : Jenze Trillian to dela automaticky, ja pouzivam Mirandu delsi dobu nez ty, ale pluginy jsem nejak moc nesledoval, nemel jsem duvod. Ale musis uznat, ze proste neni mozne, aby Miranda vypadala tak dobre jako Trillian ;) Uvidime co ukaze Miranda ve verzi 1.0.
To ze to dela automaticky by mi docela vadilo, ale mozna se to da vypnout... nevim Trillian fatk neznam.. jina Miranda 1 bude urcite fajn! Jinak prave ty plugin je to nejnamakanejsi na cele mirande!!Citace:
Původně odeslal Masster
ja pouzivam od dneska trillian 3.0 a je dobrej ale par veci mi tam vadi napr.ze nemuzu menit zkuky ruznych opraci!!
chtel bych se jeste zaptat jak udelat u mirandy aby kdyz ji zapnu tak se automaticky zacala prihlasovat??
plugin AlwaysOnlineCitace:
Původně odeslal Fleak
Kdo používá IRC v Trillianu doporučuju počkat na final nebo nějakej plugin...nějak "hapruje" např. jsem na kanálu a lidi co už dávno odešli mi tam furt visí... a chybí několik tlačítek takže se určitý příkazy musej zadávat ručně.. :|
Chtel sem se optati,zda existuje nejakej plugin,kterej by mi zobrazoval prichozi zpravu na monitor primo,nemam na mysli okno,ale jen tu zpravu,jako to dela SIM? dikas
Opravdu? Ja myslim, ze na tohle je StartupStatus plugin.Citace:
PopUp plus - "obecny" plugin pro popup okynka, ktery pouzivaji dalsi pluginyCitace:
Původně odeslal mejla
NewEventNotify - reaguje na ruzne udalosti, napr. ze dorazi zprava a zobrazuje je pomoci predchoziho pluginu.
Tech pluginu, co pouzivaji PopUp je mnohem vic.
Taky tak. S ICQ jsem zacal teprve pred par dny na tomhle SW, procetl jsem celou tuhle diskusi, ale stejne jsem coby lama nenasel zadny duvod pro zmenu...Citace:
Původně odeslal cLiVe
Reklamy me neotravujou (krome prvniho okna po spusteni), sposti se rovnou s kompem, jede mi to ve worku i doma nad jednim adresarem na serveru, nepada to, atd...
fuj, tak jsem to docetl do 8my stranky, vic uz jsem nemel naladu studovat ty vase flamy.
pouzival jsem JAJC (Jabber+icq), Mirandu, SIMa (Lin+Win).
JAJC mi padal.
Miranda casto neodesilala zpravy.
u SIMa zadne zavazne provozni nedostatky :o)
Jinak nic z tech tri mi nepripada blizici se dokonalosti, ale zustal bych nejradeji u Mirandy...
EDIT: jo a original icq mi nikdy nevkrocilo do pc...a nikdy nevkroci ;D
prave po te 8 strane uz ty flamy nejsou, cti tak od 10, jestli chcesCitace:
Původně odeslal fr33k
btw. Chapu, ze nekomu vyhovuje orig. icq klient, napr. icq lite, proc ne, kdyz to funguje, jak ma. Ja jsem taky kdysi pouzival icq2001, ale byl jsem donucen zmenit klienta, tehdy na koleji proste tyhle klienti blbnuli, zbytecne se odpojovali, kazdou chvili byl problem s odesilanim zpravy, nekdy ji poslali i trikrat, nekdy se vubec nepripojili. Prestoze sem mel icq2001 nastaveno uplne stejne, jako trillian, tak icq proste nebezelo a trillian odesilal zpravy a bezel stabilne i tam, kde icq2001 se ani nepripojilo. Dokonce se stavalo i to, ze icq2001 se pripojovalo a odpojovalo furt dokola, az mi dali na icq serveru BAN na pul hodiny za caste pripojovani, pritom za to mohl jejich vlastni software. Takze to bylo znacne na pest. Tenhle bordel ten ofic. klientum nikdy nezapomenu.
hele jak se pracule v trillianu s IRC??me to vubec nejde!V mirande mi to slo ale tady na to nemuzu prijit!Citace:
Původně odeslal susman
dam vytvorit novy pripojeni IRC a co mam zadat do toho radku kde je nakonci via IRC???Pak vyberu servr a nick a pak nevim jak dal
Zadny via irc sem nenasel.
Postup jak rozjet irc:
Connection manager -> Add IRC -> Vybrat server, napise se do kolonky vpravo -> Vyplnit personal info , nickname apod -> Perform Buffer, zaskrtnout kosticku a dopsat prikaz napr:
/join #overclocking
Tenhle prikaz vlastne muzes pak napsat i v konzoli.
Das Save settings a jede to. Jeste pak muzes zaskrtnout v preferencich toho pripojeni, aby se to pripojovalo po startu trillianu.
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Vsak pockej do vikendu, ty nazor zmenis :wink:
ja mam verzi 3.0 a tam je kolonka via IRC a kdyz ji nevyplnim tak to nejdeCitace:
Původně odeslal howard
Ty ses rozhodl, ze me proste znicis, vid? :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Dost na tom, ze jsem se nikdy nechtel ucit IRC ani ICQ, jeste budu EXPERIMENTOVAT!!! :lol: :lol: :lol:
Dawe drzim ti palce :mweheh: :lol: Dej mu co se do nej vejde ;DCitace:
Původně odeslal Darth Maul
To je blbost, pokud se jedna pouze o to, aby se Miranda zacala kontaktovat na icq server, pri jejim rucnim zapnuti, tak neni potreba vubec nic. Pamatuje si posledni status a pokud si byl naposled online, tak se sama po zapnuti prepne do modu online (aspon ta moje jo :-) )Citace:
Původně odeslal howard
todle se mi stalo i s Mirandou - ovsem jen jednou za ty 2 roky co ju mamCitace:
Původně odeslal howard
mozna uz odpovezeno, ale SIMCitace:
Původně odeslal howard
Takovej malej problemek:
Mam nabehlej sporic monitoru a kdyz mi nekdo neco posle na icq (Mirandu), zacne blikat prijata zprava v trayi, tak mi to shodi ten sporic, nevite nekdo proc ? Docela me to s..e, driv to vubec nedelalo.
tak od včera používám Mirandu a teď je poprvý kdy mi nejde poslat zpráva ,mám Miranda Pack a asi se zase vrátim k Trillianu,i když nemá tolik výchytů tak mi tohle nikdy neudělal
Tohle je pravda, Miranda je vic vybirava na kvalitu spojeni, ze by se mi neodeslala zprava u ICQ nebo Trillianu se mi nestalo.Citace:
Původně odeslal sebad
Tak si vypnete to cekani na overeni pri odeslani zpravy a mate to. Proste zmacknete enter a zprava se posle. :-) Jako v Trillianu. :-)
tak je nevim, ale ja jsem nikdy nevidel ze by Miranda neodeslala zpravu, a to jsem mel i ty Packy apod... no ze pada to je pravda, ale kdyz se vyladi tak ani to ne. BTW: je hezky kdyz Masster odpovida takhle, jak by taky ne kdyz pouziva taky Trillian ;DCitace:
Původně odeslal Masster
a kde se to vypíná? já když zmáčknu jednou enter tak se to právě ověřujeCitace:
Původně odeslal howard
Celkem intuitivne vCitace:
Původně odeslal sebad
Options-Network-ICQ-Notify Me when...
jo jasně všechno sem prošel ale nějak sem to přehlíd ,tak ted snad pojede bez bugů 8-)
Ja sem si to prave musel vypnout, mam gprs a furt neco stahuju, abych ten eurotel trochu zavaril, a poslani kazdy zpravy by hazelo furt errory, pritom stejne tomu cloveku ta zprava dojde pokazdy. Akorad potvrzeni dorazi az za dlouho. No v trillianu vim, ze kdyz macknu enter, tak ta zprava proste dorazi. Ja vim, ze ono neni spatny, kdyz miranda napise chybu, jenze kdyz to funguje takhle, tak co se da delat. Jeste by se mi libilo, aby v mirande po odeslani zpravy se dalo hned psat.
Ja to mam praveze zapnute aj za cenu pomalosti. Stalo sa mi totiz par krat, ze sprava nedosla.
takže když si to vypnu tak se zpráva zobrazí jako by došla ale ve skutečnosti nedojde?
Hele to mas takhle:Citace:
Původně odeslal sebad
vsechny IM pravuji tak ze zpravu odeslou a uz se o nic nestaraji, takze si potom myslis ze dosla, ale muze to byt naopak. Ale Miranda ma funkci, ze si vyzada potvrzeni, a kdyz to potvrzeni nedojde posle to znova, a tak se zprava vetsinou odesle, ale uz treba nedojde potvrzeni a tak si ty myslis ze se zprava neodeslala :-)
takže to je lepší tu funkci mít zaplou ,takže ji zase zapnu :!:Citace:
no prave ze ne :) protoze pokud nemas nejake extremni ztraty (ping..), tak se ta zprava odesle.. takhle kdyz ti nekdy neprijde potvrzeni, tak se odesle treba 2x, a tak tomu druhemu dojde 2x... no je to slozite :) zalezi na tobe :-)Citace:
Původně odeslal sebad
Prakticke zkusenosti ale hovori o tom, ze ta zprava stejne dojde z 99%. Kdyz je chyba na vasi strane, tak to poznate podle rozpojeneho icq, nebo vam nejde net. Chyba na ceste nebejva a kdyz nejde icq server, tak se stejne nepripojite. Kdyz je chyba u toho druhyho, tzn ze mu kikslo pripojeni, tak za chvili uvidite, ze se odpojil, a nebo odpojil a hned pripojil a v takovem pripade mu ty zpravy "ctrl+c ctrl+v enter" :-), pokud mel jenom nakej lag a zpravy se ztratili, tak to asi nepoznate. Ale jak casto se to stava, ty zpravy vetsinou cekaji dlouho na doruceni a casem dorazi.
Vsiml sem si, ze i kdyz v Mirande vypnete tamtu vec, tak ona stejne ceka, nemuzete psat, dokud se zprava neodesle. Potom, kdyz zprava nedorazi prijemci a mate to vypnuty, tak uz se nic nedozvite.
V Trillianu lze psat porad, muzete proste busit jednu vetu za druhou bez zdrzovani, zpravy se odesilaji na pozadi. Nevim presne, jestli ma nejaky potvrzovani, mozna ano, protoze se mi obcas stane, ze mi do okna vypise cervene nejake warovani, ve user neni logon, nebo tak neco, takze on naky potvrzovani taky ma. Ovsem neupozorni vas, kdyz tomu druhymu vypadne pripojeni, vy mu pisete a on pak jenom vypadne. Nejlepsi je mit zapnuty upozornovani nad systray, ale i do chat okynka s tim clovekem se vam napise, ze se odhlasil, takze to uvidite primo v tom okynku a ty zpravy, ktery ste mu psali, nez vypadl, mu zkopirujete a poslete znovu.
Mimochodem, v mirande mi tohle moc chybi, tzn ze se do chat okna nevypisuje, jestli se uzivatel odhlasil ci prihlasil. Dale bych potreboval, aby message export ty zpravy zapisoval trochu v jinem formatu a aby i ty zmeny stavu zapisoval do toho stejneho souboru, jako zapisuje rozhovor.
Jedu na Mirande uz pres dva roky takze klidek, vim, ze ty zpravy proste nekdy nedojdou, tohle upozorneni by melo byt defaultne vypnuty, protoze to potom blbne lidi. Kdyz ti neco neodesle Trillian nebo ICQ, tak se o tom vetsinou nedozvis, takze kdyz ti potom tohle napise Miranda, tak.... Btw. pouzivam porad Mirandu, protoze mi v novym Trillianu blbe contact list, nektere lidi tam mam 2x, nektere nevidim online i kdyz jsou....to je to pridavani lidi bez autorizace ;DCitace:
No jeste bych upozornil ty co pouzivaji nConvers, tak jeste vypnout: Options-Send-Expect Confirmation..Citace:
Původně odeslal jedik
!!!!!!!!!!!!!!!! nConvers !!!!!!!!!!!!!!!!Citace:
lolz
Jak jsem testoval mirandu poprvy, ja jsem si myslel, ze nCovers je plugin na skiny, tak sem si stahnul nConvers, toho n sem si nevsiml a ono to delalo neco jinyho :-)
tak sem zkusil nConvers ale zase to zablokovalo tabsrmmCitace:
Původně odeslal howard
takže ho asi zase odendám .nebo v čom je lepší?
No to je logicke ze muzes pouzivat pouze jedno :) Vyhody nConvers byly uz snad, recene (je toho hodne..)Citace:
Původně odeslal sebad
BTW: (for Howard) no ja proste pisu nCovers i kdyz mam na mysli nConvers :-) takze si asi budete muset zvyknout ;D :wink:
Uz jste nekdo v Mirande vyresil:
- neukoncovani procesu, kdyz se Miranda vypne,
- nefunkcni plugin na pocasi,
- posilani sifrovanych zprav mimo Mirandu,
- nefunkcni plugin NetSend?
1) No ja nevim, ale ted uz mi to problem nedela, stahl jsem si vse nejnovejsi..Citace:
Původně odeslal Harry
2) Novy Weather plugin + nejake configy Weather serveru.. (jsou take v sekci plugin) funguji suprove, staci dat hledat a do "jmeno" dat treba Prague... a je to - tedy neni potreba upravovat konfigy...
3) No ja si myslim ze SIM ma take SecureIM, ale chtelo byt odzkouset, i s Trillianem.. ja nikoho s Trillianem neznam :D
4) nepouzim, ale co jsem slysel tak noproblemo, ale je tech pluginu na tohle vic, tak zkus jinej...
any problems :-)
Jáááá :-) ja pouzivam tak nejak este oboji, kdyz me se ten trillian hrozne libi ;D ;DCitace:
Miranda <--> Trillian SecureIM nefunguje. Existuje vice pluginu SecureIM do Mirandy? Nekde jsem cetl, ze to nefunguje, protoze miranda neumi 128bit sifrovani. Kdyz zkusite mirandou navazat spojeni, tak pokud nemate na druhej strane taky mirandu s pluginem, tak vam pride normalni IM, ve ktere je ten silenej kod.
EDIT: ne, s trillianem se asi nespoji zadny klient, on ma svuj zpusob sifrovani (nevim jakej) a odmita navazat spojeni s jinejma klientama
Pouzivate nekdo ten SIM? Tam je taky secureim? Chtelo by vyzkouset
sim <--> miranda
a
sim <--> trillian, kdyztaq se klidne nekdo ozvete, muzem zkusit.
A kdyz uz jsme u toho SecureIM, jakpa by se dalo domlatit do ICQ2003b? Asi ne, co? :-)
potřebuju změnit heslo k ICQ koukal sem na stránky ICQ ale nikde to tam neni
nevíte jestli to de?
z Mirandy:Citace:
Původně odeslal sebad
Menu-Informace o osobe-Upravit infomace.. polozka heslo. Doufam ze je to ono :-)