Re: 21" DELL ULTRA FLAT za 5300 Kc
Pouzi velke zrkadlo pred monitorom. Este si nebol v servise TV?
Jaro
Z tohoto pohledu můžu být rád, že jsem naživu - když jsem kdysi měl ViewSonica PT770 - skvělý monitor, ale s neduživým trafem (budiž mu země lehká), potřeboval jsem ho seřídit - a pěkně ruku obtočenou okolo živých částí (asi bych měl vrátit padesátku vyhlášku)...dneska z toho mám děs a hrůzu :-/
Dneska jsem vzal z boxed Dell 1130 a spokojenost. V prodejne jsem si pohral s nokia testem a seridil obraz ke spokojenosti. 1600x1200 pri 100Hz a cena 4300 Kc je OK.
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
Dneska jsem vzal z boxed Dell 1130 a spokojenost. V prodejne jsem si pohral s nokia testem a seridil obraz ke spokojenosti. 1600x1200 pri 100Hz a cena 4300 Kc je OK.
Tak v breznu jsem si z BOXED taky koupil dell p1130 za 3300 grade A, ted je tam maj za 2000, tak nevahejte:) bral jsem pres net a spokojenost, konvergence dobra , barvy taky. Jeste bych si vzal jeden nemit malej stul na koleji :)
Citace:
Původně odeslal
Lada Zuzjak
Tak v breznu jsem si z BOXED taky koupil dell p1130 za 3300 grade A, ted je tam maj za 2000, tak nevahejte:) bral jsem pres net a spokojenost, konvergence dobra , barvy taky. Jeste bych si vzal jeden nemit malej stul na koleji :)
Je to fajn monitor a jeste za tyhle penize.
Ja uz jsem ho prodal a ten kluk co si ho koupil, ho rozmlatil na chodbe, kdyz ho odnasel. :confused: (neni nejlehci)
no ja ho radeji nenosil, je fakt tezkej jako krava. Takze do vytahu a po podlaze :-)
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
Je to fajn monitor a jeste za tyhle penize.
Ja uz jsem ho prodal a ten kluk co si ho koupil, ho rozmlatil na chodbe, kdyz ho odnasel. :confused: (neni nejlehci)