Mám dojem že lesklej, a jsou nádherné.
Printable View
Mám dojem že lesklej, a jsou nádherné.
ja ich uz chcem mat tuuuuuuuuuuu !!!!!!!
:drool: :!: :P :cry:
2millisx: ...tak ta deadline sa nakoniec pretiahla az do dneska ??? no neva :wink: hlavne, ze uz su hotove ;D ;D ;D ;D :idea: a dufam, ze urobis este countdown nez to rozosles :lol: :lol: :lol:
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Víš, ono to přesně takhle bylo v plánu ;D
...podla pokecu na IRC som myslel, ze pre ne mas ist uz vcera po robote ??? no nic :wink:
no urcite pro ne jel, ale parchant jeden nas napinal az do dneska ;D
tak uz to rozesilej ;D
2honzAK: ...budeme musiet pockat na dalsi countdown http://www.overclocking.cz/4um/image...t_icon_cry.gif
Sak to sa musel este pokochat a ofotit ich.....to nie len tak
A co sak taky paradny ohnostroj spravit viete kolko to da roboty ani sme ho nepochvalili..
Ale vyzera to velmo super. Uz sa veeeelmi tesim. ;D ;D
Hlavne ze to mas doma, teraz je to uz len ta tebe....Tak sa snaz.
Tak kde to je?? Posilej posilej..:o)))
Vypadaji fakt moc pekne...
hehe jako já když jsem posílal fany na Slovensko :)Citace:
Původně odeslal ManDark
Citace:
hehe, nechápeš. Mám net jen v práci, takže jsem pro ně jel a v práci jsem až dneska. ;D
BTW pošlu to až příští týden, nejsem stroj. Leda že byste mi to někdo přišli nastříhat :D A to počítání.
yuchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.. .slííííííííííííííííííííííí ííííínt...Milisinx: ďakujem, ďakujem ;D už aby to bylo doma :)))))
Tak tak, aby to uz pomaly bolo doma.
2 Millisx: Ked ti u mna nebude vychadzat na postovne som si sai 2 najviac objednal, tak daj vediet ja ti poslem este doplnkovo peniaze naviac a preddavok aj za podlozky. ;D ;D :lol: :lol:
Než zmizím na víkend, neodpustím si párperliček, které mi poněkud naháněly strach.
1. Oni nebyli schopni si ty návrhy stáhnout, vůbec, ani z webu, snad ani z mailu. Až si je stáhli, tak že jim to zase nejde otevřít. Tak to Jendo předělával do Corel6(THx).
2. Až jsem jim to poslal, tak mi volali, že už se to dělá, a že cena teda je , jak jsme se domluvili, +22%DPH :eek: Říkám, to jsme si nedomluvili, to mi nikdo neřekl. Fakt jsme vám to neřekli, tak dobře, nějak to vyřešíme. No a pak mi volali druhý den, že už to mělo být, ale že se jim pokazila ta mašina. To už jsem byl plný pochybností, ale nedal jsem to znát. No a včera mi volali, že už si pro to mám přijít. Proto ten countdown. Ale nenapsal jsem, že to mám, dokud jsem to neměl v ruce. Proto skončil včera na 1.
3. Takže to nakonec vyšlo, příští týden by to většina z vás měla mít doma.
Děkuji všem za projevenou důvěru, doufám, že jsem nezklamal(nezklamal ;D ) a doufám, že se svým zbožím budete mooc spokojeni.
Toť skoro fsio, co se týká nálepek.
Děkovné dopisy samo že příjmám.
BTW nechce někdo OC tričko nebo podložku pod myš >:} >:}
EDIT: 2ManDark>Nexapem s tou podlozkou ???
...a jak to dopadlo s tou DPH ???
No, dali mi to dle domluvy, asi tušili, že ze mě víc nedostanou no a už to měli ve výrobě. bral jsem to jako podraz.
...aspon, ze tak :wink:
...ohladne podlozky: pamatas na vcerjsiu story od Deeho a Maxika ohladom podloziek ??? aspon by bola prca ;D :lol: :lol: :lol:
Citace:
Ááááá, tak takhle......, no to by teda byla. :D :D
:drool: JÁ CHCI TRIČKO !!!!! Kolik stojí? :drool:
Táák, a dneska se bude radovat první člověk, osobní předání a jméno je.........chvilka napětí........el_barto :!: ;D
:drool: :cry: ach už abych je měl doma :)
oh shit to plato s nálepkama vypadá fakt hustěě, tak to koukej rozeslat
Tak ty nalepky uz mam doma a jsou fakt dos SUPER proste SUPER ----unikát a mám je první---- a vy je nemate hihihihihihihihihihihihihihihi taková radost .... (jak málo mi stačí ke štěstí )
inac mozno ste si na to mali dat copyrak,teraz to moze ta firma predavat dalej...urcite to budu ludia chciet ak spravia nejaku mensiu reklamu napr. na nete...