jestli jsem dobře pochopil, tak:
CTRL+F12
Pokročilé volby -> programy -> Pří spuštění Opery ověřit, zda-li je výchozím prohlížečem zatrhnout a dále kliknout na podrobnosti a zde vybrat všechny protokoly a vlevo vybrat Dokumenty HTMl a XML...
Printable View
Mel bych otazku na prohlizece obecne, neumi nektery umistovat 2 panely vedle sebe?? (a nemyslim 2 okna :) diky...
Diky, uz sem trochu dukladneji prohrabal addony do FF a nakonec uspesne nasel...
Maxthon to umí, a nemusíš ani hledat nějaké addony :)
A co teprv takova Opera :mweheh:
Dovolím si upozornit na to, že vyšel nový build(nová testovací verze) Opery 9.6 - verze 10 433.
Můžete stahovat zde(officiální web Opery)
Kdyby někoho zajímali opravy, které byly vytvořeny v této verzi a neuměl anglicky, tak jsem si jejich seznam dovolil přeložit do češtiny na svém blogu, nejen překlad tedy najdete zde.
Hlavně aby už opravili mizení ikon z bookmarků na personal bar (osobní lišta).
Njn, ono se to stává při splnění určitých kombinací kliků a pohybů. Ovšem mi se to stává každodenně nekolikrát. Asi mám blbé surfovací návyky.
Tenhle BUG už mě také solidně vytáčí v tomhle mě Opera solidně zklamala, protože o tom BUGU se ví snad čtvrt roku a pořád žádná oprava.
ctrl_j: Mám dojem, že to zlobí jen na Vistách.
EDIT:
Tak jsem v komentářích pro tento nový build našel: "Missing favicons from Personal bar finally fixed."
Že by snad? Protože na buglistu furt bylo, že tahle chyba není prioritní. Je pravda, že funkčně asi ne a bylo pár jiných podstatnějších věcí k opravě. Ovšem když mi poněkolikráte za den zmizí ikony, tak to člověka vcelku vytočí.
Přesně moje řeč. Miluju se koukat na kropenatou horní lištu :D.
Teď ještě, kdyby ten fix zahrnuli i do 9.5x.
Na notasu ji mam - Vista Ultimate SP1 32bit, fakt nevim co delam "spatne" ze mi nikde nic nemizi.
//Vsechny predchozi buildy mi taktez chodily korektne.Kód:Version 9.60 beta
Build 10433
Platform Win32
System Windows NT 6.0
Opera/9.60 (Windows NT 6.0; U; en) Presto/2.1.1
No u tohoto posledního buildu už je to ok, ale předtím to ok nebylo. Stávalo se mi to asi takhle: Klikal jsem si na odkazy z personal baru a po určité době, když jsem pak na personal bar najel myší, tak u všech odkazů, na které jsem předtím kliknul zmizela ikona.
EDIT: Tak to není ok. Teď mi zmizela půlka ikon, které jsme cca před 15 minutami navštívil.
Jeste takova drobnost - vam co to mizi - pouzivate k browseni nova okna nebo taby ?
Já nové taby.
Je to pro mě docela frustrující, jelikož na té liště mám jen ty ikonky bez názvů a když mi zmizí, tak nevím na co klikám :(.
nema tu nekdo taky problem s novym FF 2.0.0.17 a zatuhavanim celeho browseru pri odesilani formulare pres AJAX? :confused:
Zda se mi, ze tuto zaplatu vydali nejak moc rychle.. na dvou pc jsem si vyzkousel, ze cely prohlizec vytuhne pri submitu formulare pres ajax (post), cpu 100% a hotove. Az do predchozi 2.0.0.16 a s ostatnimi browsery problem nemam. To bude stiznosti :evil:
EDIT:
Tak problem je s JS funkci eval a for..in cyklem, tohle proste nejde dohromady a cyklus neustale vraci undefined, takze se firefox zacykli. Resenim pro me bylo evaluovat vse jako retezec.
Zajimave, ze to vsude jinde funguje i bez toho krom teto verze ff.
Mne sa obcas od neviem kolkej verzie FF 3 stava, ze po zavreti sa tvari, ze sa vypol, ale ostane visiet firefox.exe a treba ho natvrdo zostrelit. Myslel som, ze je to pluginmi, co pouzivam, ale spravil mi to aj ked boli vsetky disablovane... Zacina ma to pomaly ale isto SRAT :|