-
Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...
Ma nekdo zkusenost s prevodem historie ICQ 5.1 do Mirandy? Pokud ano, ozvete se mi prosim! ;)
-
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Ano, tak presne tenhle postup mi nejde:( Proto se ptam, komu se to tu podarilo...
-
Pro toho kdo pouziva qip a nechce se mu prihlasit, tak vysla nova verze, stranky qip.ru jsou bohuzel pretizene, takze...
rapidshare.com/files/126371552/qip8070.exe
-
Patch na ICQ 5.1 proti aktualizaci:
http://www.murb.com/index.php?page_id=498
5.1 frčí dál.. odzkoušeno :)
Chtěl jsem přejít na QIP.
Pokud jsem zkoušel převod 5.1 na QIP tak se to nepovede. Zhruba v 1/2 to začne házet chyby.
Existuje něco na převod ICQ 6 na QIP ? Zkusil bych to z této verze.
-
http://www.zive.sk/Bleskovky/ICQ-uz-...1/default.aspx
Len reku, nech tu zase neni debata, mne to nejde atd ;)
-
Citace:
Původně odeslal
celebris
Diky,hodi se.
Zlate ICQ 5.1 slape i nadale.Ale musel jsem uz okusit i "sestku" a zatim rozporuplny dojmy.
-
Pro uzivatele ICQ6,chci se ze zvědavosti zeptat,disponuje tato verze režimem "Invis - neviditelny pro všechny" (Tak jako u QIP) nebo něčím podobným...Díky;)
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Diky,hodi se.
Zlate ICQ 5.1 slape i nadale.Ale musel jsem uz okusit i "sestku" a zatim rozporuplny dojmy.
Osobně jsem byl zmaten z 6. verze taky...nevíc mě dostalo, když jsem se pokusil vypnout to okno, které se po chvíli po zapnutí ICQ 6 načítá a pak se zobrazí, zavřít a celé ICQ pokaždý spadlo :D
Zlatý QIP...a v Linuxu používám Kopete(nebylo na seznamu)....
-
Tak jsem předevčírem zapnul PC a ICQ mi hlásí při načítání "nesprávné heslo nebo účet ICQ" tak jsem myslel že je třeba špatně napsané heslo, nebo něco, ale to být nemohlo protože se přihalušuju automaticky a vše naběhne samo bez vyplnění údajů, tak jsem vše několikrát kontroloval a po 10 pokusu mi to přišlo už trochu divný, tak jsem to zkoušel i na jinejch PC + třeba na QIPu apod, ale furt stejný. Zkoušel jsem požádat o zaslání hesla na email, ale jaksi to už nezná ani můj email. Tedy se ptám - je možné že by mi někdo hacknul ICQ a změnil přihlašovací údaje? Co mám v tomto případě dělat? Ptám se protože už jsem v koncích a přemýšlím o založení nového ICQ - což se mi 2×nechce, protože jsem tam měl hromadu kontaktů... :-(
Budu rád za každou radu...díky
-
Citace:
Původně odeslal
Boin
Tak jsem předevčírem zapnul PC a ICQ mi hlásí při načítání "nesprávné heslo nebo účet ICQ" tak jsem myslel že je třeba špatně napsané heslo, nebo něco, ale to být nemohlo protože se přihalušuju automaticky a vše naběhne samo bez vyplnění údajů, tak jsem vše několikrát kontroloval a po 10 pokusu mi to přišlo už trochu divný, tak jsem to zkoušel i na jinejch PC + třeba na QIPu apod, ale furt stejný. Zkoušel jsem požádat o zaslání hesla na email, ale jaksi to už nezná ani můj email. Tedy se ptám - je možné že by mi někdo hacknul ICQ a změnil přihlašovací údaje? Co mám v tomto případě dělat? Ptám se protože už jsem v koncích a přemýšlím o založení nového ICQ - což se mi 2×nechce, protože jsem tam měl hromadu kontaktů... :-(
Budu rád za každou radu...díky
Thle se obcas u ICQ deje ....
1. Prisel jsi o svuj ucet a mas smulu
2. "Zlobi" jim par uctu a zrovna se jedna o Tvuj, za par hodin dnu to bude OK ....
3. hacknul nevim, ale ,ze ICQ sluzba je nespolehliva to vim urcite ....
Jabber a jeste na vlastnim serveru ..
-
Citace:
Původně odeslal
svaca
Thle se obcas u ICQ deje ....
1. Prisel jsi o svuj ucet a mas smulu
2. "Zlobi" jim par uctu a zrovna se jedna o Tvuj, za par hodin dnu to bude OK ....
3. hacknul nevim, ale ,ze ICQ sluzba je nespolehliva to vim urcite ....
Jabber a jeste na vlastnim serveru ..
vlastni jabber servery jsou zverstvo :-/
-
Kdyz jsou poradne tak ne .. + privatnost ... :-)
Hele ja mam taky 99 procent lidi v ICQ .. oni to proste pouzivaji, protoze to pouzivali vzdy .. :-)
-
Jasný...
Takže myslíte, že mám zkusit počkat než se jim to třeba "nahodí/obnoví"?
Klidně bych používal něco jinýho, ale jak psal svaca byli by jsme tam samy...nikdo to nepoužívá...naprostá většina má ICQ :-(
Ještě mě napadlo jestli se nedá napsat na nějakou jejich podporu...ale stejně to asi nebude v ČR, takže je to bezpředmětný :-( ...
-
Citace:
Původně odeslal
Boin
Jasný...
Takže myslíte, že mám zkusit počkat než se jim to třeba "nahodí/obnoví"?
Klidně bych používal něco jinýho, ale jak psal svaca byli by jsme tam samy...nikdo to nepoužívá...naprostá většina má ICQ :-(
Ještě mě napadlo jestli se nedá napsat na nějakou jejich podporu...ale stejně to asi nebude v ČR, takže je to bezpředmětný :-( ...
Pockej minimalne do zitra, treba to pojede ... :-)
-
Citace:
Původně odeslal
svaca
Kdyz jsou poradne tak ne .. + privatnost ... :-)
Hele ja mam taky 99 procent lidi v ICQ .. oni to proste pouzivaji, protoze to pouzivali vzdy .. :-)
ono to je spis o tom, ze tyhle privatni servery, pokud mozno pro jednoho usera jsou zbytecna zatez pro normalni servery ...
a ad. privatnost ... nenech se vysmat ... IM nikdy nebylo od toho, aby bylo privatni ...
-
Takovej technickej dotaz, nemate nekdo ted problem s icq protokolem ? (na klientovi asi nezalezi)
-
Mame, vsichni, mam na icq asi 3 lidi z 250ti, bitlbee klient jede furt :)
Doufam ze aspon tech par, se kterejma komunikuju KONECNE prejde na jabber
-
Citace:
Původně odeslal
Misterio
Takovej technickej dotaz, nemate nekdo ted problem s icq protokolem ? (na klientovi asi nezalezi)
V 6 rano este QIP dobry, od 7:00 se nepripojim ani z jednoho z 5ti ruznejch klientu QIP, QIP PDA, QIP Infiium, ICQ 2 Go, www.meebo.com - origo klienta ICQ nemam.
-
I u mě, také se nepřipojím.
-
No ja zkousel Qipa, Mirandu, Meebo, MChat na PDA - vsechno stejne. Aspon, ze jabber jede - ovsem na nem mam asi 2% lidi, co mam na icq.
-
Miranda mi nevie nacitat server contact list => vsetkych vidim offline.
ICQ Go mi nejde, namiesto prihlasenia vyhodi prihlasovaciu obrazovku aj po zadani spravneho mena a hesla.
Pri pokuse o zaslanie hesla na email maju na icq.com dojekakany captcha obrazok ;D
Server www.miranda-im.org je down ;D - aa uz ide, tak bol down iba pol hodinku ;D
-
Tak to vypada, ze icq up :)
-
1 Příloh-a(y)
U Mirandy se mi objevilo u protokolu ICQ na hlavnim panelu male cervene kolecko v pravem dolnim rohu.
Nevi nekdo, co to je?
EDIT: Uz jsem to nasel
-
tipnul bych si, že to bude mít něco společného s Xstatusem. ale těžko říct. Každý má trochu jiné (své oblíbené) ikonky ;)