kdyz ti to pise 8*1 a jede ti to oka tak mas na 10000% funkcni mod na 9700 jest ekdyz nataktujes jadro na 325 a pameti na 310 tak mas r9700pro, jinak co mas za sestavu ???
Printable View
kdyz ti to pise 8*1 a jede ti to oka tak mas na 10000% funkcni mod na 9700 jest ekdyz nataktujes jadro na 325 a pameti na 310 tak mas r9700pro, jinak co mas za sestavu ???
jo pise to 8*1, zostava, mno CPU je povodne Athlon XP1800+, ale ide na 1587MHZ [166fsb], pamat twinmos 256 333mhz CL2, doska ASUS A7N8X-X Ver. 2, NVIDIA nForce2-S a RADEON 9500 EVIL COMMANDO X od Powercolor
jo to tomu skore odpovida......asi ji moc ale nepretaktujes pac powercolor neni poradna firma co dba na vsechny soucastkyje to firma s ideologii hlavne levne.Citace:
Původně odeslal potkan008
Tema je mozna sice starsi, ale to vubec nic neznamena kdyz je oto stale vetsi zajem. Jinak frekvence bych uz radsi nezvedal protoze u 351.0 / 290.3 sice 3DMark 01/03 probehne v pohode, ale v nekterych hrach trosku blbnou textury.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Takze pozor v 3DMarku03 v def. nastaveni 4274 (no OC) ... asi mi tu zere vykon nakej soft krucis asi Windows XP :lol:. ???
Mam pameti do L, ale at delam co delam, tech 8 pipe se mi nedari zapnout...
kua ctes minuly stranky tohohle threadu? Jestli mas Win2K/XP a pouzijes tyhe upraveny Omegy, nemuzes nic zkazit a 8pip proste zapnes:Citace:
Původně odeslal Neo
http://downloads.driverheaven.net/om...mega_2474a.exe
nemas TV kartu?Citace:
Původně odeslal EllE
Ne, jen DVB ale i to se da povazovat za TV kartu :)Citace:
Původně odeslal honzAK
nechci vas plasit ale cetl jsem testy techto predelavek 9500 na 9700 uz asi pres 3 - 4 mesici a docetl jsem se ze ty zamceny pipeline jsou vadny - je to downgroundnuta 9700 a po zapnuti se sice výkon zvedne ale objeví se artefakty v obraze diky tem vadnym pipeline. ale nevim nemam to potvrzeno (slo to pry dřive když se prodavali 9700 jako 9500 protoze po 9500 byl vetsi hlad). cus bus
kdyby jsi si to precetl cely tak pochopis. tohle je OC forum takze to co jis nam tady rekl je vsem zname jenze dsot karet jsou dw 9700 protoze jich meli nadbytek tak z nich hlavne levne udelali r9500. artefakty se objevi pouze u tech ktere meli opravdu spate pipky a to je tak ze 4 karty z 10 jsou vadny( nejdou korektne na r9700).Citace:
Původně odeslal SpaceXP
Hele prodava tady nekdo jeste R9500 modnutelnou na R9700? Samozrejme myslim jen predem odzkousene kousky.
tak jsem koupil R9500 - neoverenou (pochopitelne, bohuzel)
kdyz dam hacknute omegy, system zatuhne hned po najeti do win (tam, kde se po insatlaci novejch ovladaču dělaji ty testy - jakože obrazovka zhasne a za chviličku se zas rozvítí - tak mě už se nerozsvítí). když to restartnu,najede to akorát do takového modrého okna (ne modrá smrt, ale jen čistě modrá bez ničeho).
ok, zkusim riva tuner - a soubor přepsat jde, hurá - tedy restartuji. jenže po restartu mi riva tuner stále píše 4*1....
takže jsem asi v prd... a bezmála 6k zbůhdarma vyhozených....jestli ale někdo víte, co je špatně, napište to sem pls....možná se to tu řešilo, ale prolejzat 50 stran threadu - na to fakt nemám čas....
díky.
Napis jaky mas catalysty... jestli mas 3.6, tak ti ani nahodou nepujde odemknout pomoci RivaTuneru 2.0 RC 12.4, mam to odzkousene.. Zkus sosnout DNA-cka http://download.guru3d.com/dna a zkus to... ty maji overenou hacknutou knihovnu. Me to s RivaTunerem na cat 3.6 neslo, az s DNA-ckama, Cat 3.7 jsem jeste vubec nezkousel, cekam na DNA-cka.Citace:
Původně odeslal Chocen
Cus malda[/url]
jen aby to nedopadlo jak s tema omegama....
3.6 - žádný problém
tak už mi to funguje ;D ;D ;D (s jinou kartou :? ). Jaké s tím máte výsledky ? Dejme tomu v 3DM2k1 ???
Tak smne si poridil od Dawea Spahire9500np co jde na 9700 a mam problem:ve win xp kde sme to zkousel sem v poho instalnul omegy,pri instalaci vybral hacked drivers a fse fachalo..ale na smev pc(win98se) zadnou takovou volbu pri instalici omeg nemam - zkousel sem 2618 a 2616 a nic..co ted ???
pouzivat WXP ? ne ted vazne - zkus to modnout pres Riva Tuner....
jak?respektive ktere katalisty mam sosnout.....Citace:
Původně odeslal Chocen
nevim přesně....ale někomu to funguje i s 3.6...každopádně by to mělo fungovat s 3.2
je tam záložka poweruser - to otevřeš, dáš "Open patch script" , vybereš 9500 na 9700 (nebo 9800) a pak už jen musíš najít soubor atimtag.sys (měl by být ve windows/system32/drivers/)...pak už jen restart....
jj diky..uz to mam..ale musel sem dat katalysty 3.2 :-(Citace:
Původně odeslal Chocen
btw:skripty poustet umim,uz sem patchoval geforce na quadro. Jo je to jinej soubor(ati2vxag.vxd)a je v windows\system 8-)
jo a chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi force r9700 a force r 9800? je to poznat na vykonu nebo cem?diky
Hack na 9800 zapina softwarove ficurku jadra R350....SMOOTHVISION 2.1 :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine
jj, ten atimtag plati pro winxp....
jen ten smoothvision? jinam po oc na 369/315 mam v 3dmarku2001(ne SE) pekne skore 17200bodiku 8-) tedka stahuju 2001se tak uvidime jak tam...Citace:
Původně odeslal BDs