Blbo to vcera jak v mirande tak i daktorym na icq5.
Printable View
Blbo to vcera jak v mirande tak i daktorym na icq5.
A blbne to i dnes, už dlouho jsem neviděl celý contact list off. :-)
Nebude, od vcerejska mam taky cely kontaktlist ICQ offline. Me prvni predsevzeti - od noveho roku bez ICQ.
Ajs - ne, celou dobu jsem online (pokud jsem u PC), podelalo mi to nejspis pitome povoleni serverlistu v Mirande, do te doby to chodilo bez problemu, bohuzel jako reseni vsichni uvadi prave jeho povoleni.
ty moje linky ste necetli?
četli, ale právě ani jeden nenabízí řešení...
Offline se totiž zobrazují i oboustranně (a pro zkoušku i čerstvě) AUTORIZOVANÉ kontakty...
jo tak ... ja ten problem mel a cerstve autorizovany se pridavaj v pohode ... samozrejme musim u nich mit odkliknuto "grant authorization", kdyz mi poslou svoji ... jinak nevim no :(
Tak castecne reseni - ne oni vas, ale vy musite autorizovat vase kontakty, ktere si o to musi zazadat... Alespon tohle zabralo u me...
Nefungovalo mi vse, co bylo autorizovano v ICQ 2002 a v Mirande. Pokud nekdo pouzival ICQ 5.1, zrejme mu tehdy vytvorene kontakty budou fungovat...
tak mě ostatní vidí jako online, ale já mám všechny jako offline. dneska se mi tohle zase po dlouhý době stalo. někdo mi třeba napíše, ale je furt "offline", ale psát si spolu můžem. minule když sem mi tohle stalo, tak se to další den vyřešilo samo od sebe.
AOL odstrihava stary protokoly/klienty. Musis mit zapnutej server-side contactlist a oboustrannou autorizaci, pak se uvidite online.
Osobně používám Mirandu a nedám na ní dopustit.... Je to supr program. :)
Nevíte o nějakém pluginu do Mirandy, co by uměl nahrazovat řetězce v textu?
Např. abych si mohl nastavit pro určité kontakty odstranění diakritiky po odeslání. Ale celkově možnost nahrazovat slova.
Nějak jsem nic moc nenašel.
QIP Plugin Winamp, používáte ho?Byl jsem s ním nadmíru spokojený ale na strankach kde jsem ho stáhnul už není k dispozici, nevíte kde bych ho mohl stahnout?:rolleyes:
Skus sa pozret sem.
Mam tu problem s Mirandou 0.7.3 unicode, zacal jsem se ted vrtat v historii a od nekterych lidi mi to spatne koduje znaky. Normalne s nimi pisu v pohode, pak otevru historii, a tam jsou misto diakritiky klikihaky a jiny balast. Updatoval jsem plugin history viewer, pak nahradil history++ ale bohuzel to problem nevyresilo.
Nevite nekdo jak to vyresit?
Diky
Prekonvertovals .dat soubor pred prechodem na 0.7 na kodovani utf-8 ?
Ještě jeden problém. Mám dva záhadné kontakty, co mají ICQ6 a nemůžu se jim dopsat. Píše mi to timeout error, v okně ani v historii se má zpráva nezobrazí, ale příjemci dojde. XY-krát jsme se smazali, přidali, autorizovali. Prostě si to nerozumí... Nevíte jak na to?
vyskusaj nahodit originalne icq a tam si ich zmazat pridat, niekedy to pomaha
A hele, tema se objevilo ve sledovanych, tak ja jen doplnim, ze jsem presel primarne na Bitlbee ( http://www.bitlbee.org/ ), coz je v podstate irc gateway do icq/jabber/aim atd. :) Funkcnost velmi skvela, ve spojeni s irssi, bezicim ve screenu je to ultimatni "klient" :)