Re: Zajímavé nabídky hardwaru
Díky za ubezpečení ;)
OT: jenom škoda, že už nejsou schopni dodat fotobrašnu / "ledvinku" Lowepro Off Trail 2, taky ji mají za suprcenu a objednal jsem ji spolu s kartami, ale ta už bohužel nebude. Zřejmě to jistí Kata H-16.
Citace:
Původně odeslal
jan555
V Bohemce mají
husté akce na paměťové karty od SanDisku, např. 8 GB ExtremeIV za pětikilo nebo 4 GB Extreme IV + firewire čtečka taky za pětikilo, ale i další viz:
http://www.barbone.cz/?t=PC&dealer=&...48&sklad=-1000 . Netuším, jestli to je reálné, ceny to jsou extrémně nízké :o .
Dneska jsem si všiml, že CF 8GB Extreme IV už nemají v nabídce (včera tam ještě byly). Mám u nich nicméně stále otevřenou objednávku, tak teď jsem opravdu zvědavý, jak to dopadne.
Jj, uvidíme, jisté je, že tohle platí (ExtremeIII SDHC 8GB za Kč 478 s daní): http://www.barbone.cz/?stiid=73020&strsort=&str=0
jj, to platí, to mám dokonce v objednávce označené jako připravené, jen ty CFka chybí
Citace:
Původně odeslal
jan555
Mimochodem všiml sis, že na fotce je Ultra II stejně jako v kategorii zboží? To tě asi nechá prodejce hodit si mincí a podle toho dostaneš kartu :-D
Podle mne je to jen chyba obrázku... dle partnumberu se jedná o Extreme III verzi. Docela mne ale zaráží, že tam mají záruku jen 2 roky.
Navíc vždy platí to, co je v názvu a obrázky jsou čistě ilustrační (osobně nechápu, že tohle kupující nejsou kolikrát schopni pochopit)... k některým věcem totiž sehnat obrázky je pomalu nad lidské možnosti (pokud je nemám fyzicky na skladě a nedojdu to osobně nafotit).
Tak, tak. Ještě dodám, že ExtremeIII CFka mají v Praze skladem (za půlku než CzC za rohem). A jdeme od toho, ať to není thread o paměťovkách :) .
tak mi právě volali z Bohemky, že 8GB Extreme IV už nemají - prý šlo o doprodej zboží za akční cenu... :)
Citace:
Původně odeslal
MikeD
tak mi právě volali z Bohemky, že 8GB Extreme IV už nemají - prý šlo o doprodej zboží za akční cenu... :)
Potvrzuji. Nemaji a za tuhle cenu uz nebudou.
Citace:
Původně odeslal
MikeD
Nápodobně... :confused:
btw: kdo potřebujete karty, tak je teď kupte. I bez slev jsou aktuálně v ČR konkrétně pam. karty snad nejlevnější na světě, rozhodně třeba karty od Lexaru, SanDisku nebo Transcendu jsou (obvykle o dost) dražší i na ebay (včetně TW, HG, CN, atd.) ... Myslím, že brzy bude zle.
nakupuju... jen ne extreme, ale ultra (ve výsledku to stejně člověk nepozná)
O nedostupnosti těch karet vám někdo volal, nebo psali?
Já jen, že pořád ticho - teď jsem kontroloval objednávku a je ve stavu objednáno..
Citace:
Původně odeslal
Aigor
O nedostupnosti těch karet vám někdo volal, nebo psali?
mně volali
Tak objednáno v T.S Bohemii a je to pořád ve stavu objednáno a nevyřízeno. Mají ty karty vůbec? Objednáváli jste jinde a přišly karty? Sandisk CF Ex III
EDIT: Tak jsem si tam zavolal a karta je připravená k odběru. 4GB CF Extreme III Sandisk za 379,- :-)
V TSB si muzu nakoupit i jako koncak? nikdy sem od nich nic nebral tak nevim...
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
"eshop urceny koncovym zakaznikum" - http://www.barbone.cz/
U nas maji pobocku, nakupuju tam skoro vsechno..
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
Jasne, v Prahe je predajňa v podstate v rámci budove metra C - stanica Háje.
Dokonca im to tam ide docela rýchlo - aspoň tomu tak bolo vždy keď som tam bol ja (cca 3x)
Citace:
Původně odeslal
Prokop
Tak objednáno v T.S Bohemii a je to pořád ve stavu objednáno a nevyřízeno. Mají ty karty vůbec? Objednáváli jste jinde a přišly karty? Sandisk CF Ex III
EDIT: Tak jsem si tam zavolal a karta je připravená k odběru. 4GB CF Extreme III Sandisk za 379,- :-)
Objednaval jsem v T.S. Bohemii CF a SD Extreme III (8GB obe po cca 400Kc bez dph), dneska jsem si pro ne byl a spokojenost maximalni. Retail baleni, SD karta vc. ctecky, CF karta je nove generace (30MB/s). A jsou to samozrejme genuine karty (ID "SanDisk SDCFX3-008G").
Citace:
Původně odeslal
Gargamel
Objednaval jsem v T.S. Bohemii CF a SD Extreme III (8GB obe po cca 400Kc bez dph), dneska jsem si pro ne byl a spokojenost maximalni. Retail baleni, SD karta vc. ctecky, CF karta je nove generace (30MB/s). A jsou to samozrejme genuine karty (ID "SanDisk SDCFX3-008G").
Tak tak, dneska jsem vyzvednul za takove super ceny. :-) ;)
Taky jsem tam včra byl pro Extreme III 2gb za lidovejch 250 káčé :cool:
Mno dneska prisel letak z electroworldu ... maji tam LG6100 za krasnych 19999,- a pri koupi na splatky jeste dokonce 15% sleva (to plati na vsechno, nejen tuhle TV)
Dale pak pro moravaky ... Emos elektro ma v "akci" Panasonic 42px80 ... za 17999,- ... tohle je sice vyssi cena, nez jinde, ale ... maji u toho uvedene splatky na 72 mesicu pri splatce 216,- a 0,- akontaci ... takze bud jde o tiskovou chybu (ktera je ale u vsech produktu v letaku) nebo vam ji daji za 72x216=15.5kkc ... nizsi cenu fakt nikde nenajdete :-)
V Globusu mají slevu na dremel značky Asist se sadou příslušenství v alu kufru celkem za 700, zlevněno z cca. 1300.
Citace:
Původně odeslal
Gargamel
Prosím tě, mohu mít 2 dotazy?
1) co mám rozumět pod pojmem "genuine" karty (přeložím si to, ale nechápu - moje má první část ID stejnou, dále je to -8192 E-21),
2) u SD Extreme III, jakou máš rychlost uvedenou na obalu? U NetFox.cz "inzerují" 30MB/s, došla 20MB/s.
Napr ebay bol isteho casu (a mozno aj je) plny fake sandisk kariet
http://reviews.ebay.com/FAKE-SanDisk...00000001456539