-
Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)
Citace:
Původně odeslal
Moralles
tak jsem stahnul En verzi a taky nic
"You can’t upgrade this prerelease version of Windows 7. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings."
nejaka moznost teda neni z 7100 na 7600 jo?
Určitě to jde, ale já bych upgrade nedělal, a obzvlášť ne v tomhle případě. Nakonec to stejně dopadne tak, že se něco bude chovat divně, a reinstalaci se nevyhneš - takže akorát těmahle pokusama ztratíš x hodin času :)
-
jj uz sem si ten postup taky nasel jak pise jimmy
a jde to naprosto v pohode !!! takze upgade z 7100 na 7600 = OK
-
ako je to stymi buildami lebo chcem si preinstalovat svoj stary a stiahol som w7 rc to je tusim 7100 je aj nejaky novsi ktory mozem pouzivat? oplati sa to?
-
Dnes nema smysl instalovat cokoli jineho nez finalni RTM verzi a to tedy build 7600.
-
Citace:
Původně odeslal
monsoon
Dnes nema smysl instalovat cokoli jineho nez finalni RTM verzi a to tedy build 7600.
Přesně tak.
-
Já jsem jen zvědavej jestli leakne i nějakej updatnutej RTM build :) aktualizací už je ke stažení mraky. Viz např. http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=8432
Aktuální verze je myslím
http://img200.imageshack.us/img200/5...benanntghw.png
to spodní
-
Citace:
Původně odeslal
monsoon
njn... jenze spousta lidi nema pro RTM SN, takze je pro ne RC prijatelnejsi (netusim, zda se da jeste SN pro RC ziskat primo od MS)
-
Citace:
Původně odeslal
MikeD
njn... jenze spousta lidi nema pro RTM SN, takze je pro ne RC prijatelnejsi (netusim, zda se da jeste SN pro RC ziskat primo od MS)
No já mám doma nainstalovaný neaktivovaný RTM a myslím, že metoda trojího prodloužení na celkem 120 dní je dostatečná doba na to, aby si to člověk před koupí otestoval.
Vypínání každé dvě hodiny by mě asi štvalo víc.
Taky se mi dostala do ruky už aktivovaná instalačka, ale to riskovat nebudu, aby se to začalo chovat nějak nepoředvídaně, až na to MS přijde... :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
No já mám doma nainstalovaný neaktivovaný RTM a myslím, že metoda trojího prodloužení na celkem 120 dní je dostatečná doba na to, aby si to člověk před koupí otestoval.
Vypínání každé dvě hodiny by mě asi štvalo víc.
Taky se mi dostala do ruky už aktivovaná instalačka, ale to riskovat nebudu, aby se to začalo chovat nějak nepoředvídaně, až na to MS přijde... :rolleyes:
RC se nevypina co dve hodiny... k tomuhle ma dojit az nekdy na jare, nepletu-li se
-
Citace:
Původně odeslal
MikeD
RC se nevypina co dve hodiny... k tomuhle ma dojit az nekdy na jare, nepletu-li se
Jasně, já vím, od 1. března, ale stejně by mě to vědomí znervozňovalo.
RTM by měl běhat těch 120 dní kdykoliv... i když na jaře už asi určitě budu mít nový OS koupený.
-
ok tak nainstaloval som si rc1 verziu a uz mam nervy zasa mam problem s refreshrate. lenze tento krato to uz nejde ani oblbnut cez nvidia ovladace.
stale mam 75hz a ide mi z toho hlava prasknut.
nejake reforce pre win7 nieje? nieco podobne lebo toto sa neda :( skusal som uz aj googlit a fakt som nic nenasiel a pritom vidim ze je to znamy problem.
-
Ja pouzivam v x64 RTM powerstrip, funguje jak ma :)
-
Chtěl bych se zeptat všech uživatelů českých W7, zda mají nějaké problémy? Na webu se totiž šíří fámy, že je CZ verze jakýsi paskvil.
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
Ja pouzivam v x64 RTM powerstrip, funguje jak ma :)
no skusal som ale nieje to ziadna slava dokonca sa mi aj podarilo nachvilu nastavit nieco co fungovalo ale odbehol som od kompu on sa dal do hybernacie alebo ja neviem coho dosiel som spat a uplne mi zasa blikal monitor.
a to som musel tie hodnoty nastavovat uplne rucne a musel som si ich opisat z widnows xp lebo proste sa to tu nedalo nastavit.
ja uz fakt neviem co to ma byt. akoze 7 mesiacov som bezal na win 7 a teraz neviem ci nebudem nuteny si dat naspat xp
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Chtěl bych se zeptat všech uživatelů českých W7, zda mají nějaké problémy? Na webu se totiž šíří fámy, že je CZ verze jakýsi paskvil.
Niceho jsem si nevsiml, v RC1 + cesky balicek, byly obcas nejake haluze v prekladu. Jedu na x64.
-
-
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
mna by zaujimalo ako sa da nastavit ked kliknem na windows explorer aby sa mi otvoril priecinok mnou zvoleny
-a potom este velakrat mi chyba tlacitko naspat o priecinok vyssie vo windows exploreri
-
Citace:
Původně odeslal
Yuri
mna by zaujimalo ako sa da nastavit ked kliknem na windows explorer aby sa mi otvoril priecinok mnou zvoleny
-a potom este velakrat mi chyba tlacitko naspat o priecinok vyssie vo windows exploreri
na to nepotrebujes tlacitko protoze ti to tam ukazuje cestu kde ses a na to se da klikat :)
-
Citace:
Původně odeslal
Warlord
na to nepotrebujes tlacitko protoze ti to tam ukazuje cestu kde ses a na to se da klikat :)
no praveze nie vzdy!! niekedy ked skocis rovno na nejaky priecinok tak to tam neni tusim.
ale to sa da rieisit este ze kliknem znovu a objavi sa absolutna cesta tak to zmazem rucne.
ale je to dost nepohodlne
a potom nikdy ked dam vyhladavat a otvorim nejaky priecinok ktory naslo cez vyhladavanie tak dokonca ani absolutna cesta tam neni takze o priecinku hore mozem snivat.
-
Mám dva dotazy. Jak dosáhnout toho aby se aplikace běžící vedle hodin daly otevřít na jedno kliknutí a jak mám donutit WMP aby mi přehrál video DVD co mám v mechanice.
-
Citace:
Původně odeslal
quab
Mám dva dotazy. Jak dosáhnout toho aby se aplikace běžící vedle hodin daly otevřít na jedno kliknutí a jak mám donutit WMP aby mi přehrál video DVD co mám v mechanice.
Pokud jsem tě dobře pochopil....
1) kliknout na šipku, která skrývá zbylé ikony
2) > vlastní nastavení
3a) vybrat aplikaci kterou chci mít zobrazenou stále...
3b) a nebo vybrat všechny IKONY zaškrtnutím políčka dole pod programy
http://www.atreid.cz/img/w7-ikony.gif
druhý dotaz nevím, páč DVD přes WMP nepřehrávám...
-
Atreides: Tohle podle mě na mysli nemá. Ve win XP a snad i ve Vistách šla aplikace v trayi otevřít jedním klikem. Ve win 7 to musíš udělat dvojklikem.
quab: Otevři WMP. Pravý klik někam na horní lištu, pak Play -> DVD, VCD....
-
Nesouhlasím - je to na každé aplikaci, jak se bude chovat. Např u uTorrentu jde přímo nastavit, jestli se má otevírat jedním nebo dvěma kliky.
-
kecinzer: Přijde na to. SpeedFan jsem ve Vistách otevíral jednoklikem, ve win 7 dvojklikem. Stejná verze programu, stejné nastavení, rozdílné chování.
-
Nevíte někdo, kde najdu ekvivalent boot.ini? Nějak ho nemůžu najít a tak mi widle bootujou přes menu ještě se starými Vistami.
Samozřejmě, že to umím eliminovat přes nastavení systému, ale chtěl bych to natvrdo smazat v tom inicializačním souboru, což mi ve Vistách normálně šlo... :rolleyes: