už se tuší kdy to bude vyrobeny?
Printable View
už se tuší kdy to bude vyrobeny?
2 eraser: Nchajme sa Prekvapit. 8-) :lol: ;D (Only Joke)
Millisx nam to urcite povie.
Heuréééka, nálepky jsou oficiálně ve výrobě. Abych nesliboval, tak řekněme do 14ti dnů by měly být. Ufff. Děkuji všem za trpělivost. Jdu domů ;D
Edit: Nálepek je celkem 421 :eek: :eek:
To jsem teda žádostiv, jak vyjdu s poštovným. Možná jsem to s těma gramama trochu podcenil :oops: ;D
...to sme vsetci radi :wink: ze sme radi :D
Jo a tu tabulku se mi už nechce aktualizovat, takže ještě tam přibyl petr5555 a zrušil se arcanus a cox. Toť vsio
2Toxic: peniaze som uz samozrejme poslal. Akurat bol problem so zmenarnou, chceli mi dat 30 korun v dvojkorunackach, no haluz to aby som posielal v baliku. tak som to zaokruhlil, bude na postovne :)
No a tu nasu postu len .ebať a .ebať. Obalky sa nedaju poistit, ledaze poslat neviem akym expresom za 300Sk (v obalke je menej). Takze to ide prvou triedou letecky, momentalne to je niekde nad atlantikom...
Tak som aj ja rad ze to konecne je vo vyrobe, potom je uz len maly krocik k nam teda ak zase posta nebude mat problemy :evil: :evil: :? 8-)
btw - jakou adresu jsem ti poslal jako zpáteční ? domů, nebo na koleje ??? :oops:
2 Chocen: Millisx asi to cez vikend ako ocvykle nebude.
P.S. Zase to tu nejak blbne som na 45 z 44 to je teda pekne.
Jupiiii, som na zozname 8-) :-) :D
Citace:
Původně odeslal Lopo
Môžeš kludne menovať... :arrow: ZŠ a gympel s vyučovacím jazykom maďarským...
a čo? 8-)
Tak co ? Jak to postoupilo ??? :wink:
Tak presne som sa to chcel opytat aj ja ale akosi zatial nikto neodpoveda tak je to asi na dobrej ceste....k nam ;D
Ale Millisx by mohol podat nejaku medzispravu. 8-)
Tak,a stovka je v prd******,ten uz se tu neukaze :lol: :lol: :lol: :lol:
kuli petikilu bych si ho nasel ;D
No asi už jste uškvařený všichni. To nemůžete počkat, až se ozve sám?!
Smarja,my to myslime smrtelne vazne,on je urcite ***,aby nam zrhnul :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
Hele, SPYKER, proč máš v každém příspěvku o mě hvězdičky?? Co si o tom mám jako myslet?? :evil: ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
BTW na předchozí straně je to napsané velkým tučným a červeným, hej??
Smaja,tak sorry,sem si delal srandu :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Ja tiež, nevidíš toho smajla?? :evil: ;D
Som videl COX-a na jednom threde o nvidia chipsety sa mi vidi len nedavno uz je to poriesene ohladom tych prachov.???
Sak co sa tu dohadujeme samolepky budu ked povie Millisx hoci by neuskodili nejake nove spravy ako su na tom u tej firme. ;D
Citace:
Původně odeslal ManDark
No to se radši ani neptej..... :wink:
Na co na to prve ci druhe co som napisal ??? :|
Na to druhé, ad1 si musí pořešit rOn a Cox :oops:Citace:
Původně odeslal ManDark
Kdy už přijdou ty nálepky? Jsou nějaké informace? CHtěl bych je mít do prádnin.