Kde prosimte? V nemecku posledni meli v dubnu... Jo a neni to samozrejmy ze kazda pude predelat tak max 50/50...Citace:
Původně odeslal Julian
Printable View
Kde prosimte? V nemecku posledni meli v dubnu... Jo a neni to samozrejmy ze kazda pude predelat tak max 50/50...Citace:
Původně odeslal Julian
Spíš tak 0 ze 100 :lol:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
No ted uz je jasny ze je 0-lova sance ji sehnat...
Ja jsem si ji pořídil předevbčírem - o té dodávce mam důvěryhodné informace, že zatím nenarazili na žádnou co by nešla předělat.
Já teď jedu stabilně na 360/310 soft 9500@9800 a dá mi v 3DM2003 - 5430 bodů.
A je jich ještě 28 na skladě.
Ale kde to si nam jeste nerekl.... dozvime se to?? a kolik ji maj??
BACHA NA PRODEJCE KTERÝ SE CHCE ZBAVIT SKLADOVÝCH ZÁSOB !!! :lol: :lol: :lol:
Ma je ACTEBIS
Prej to ale nejsou ty, co jim tehdá vyhnili, kdyz mu je Sapphir zakazal prodat.
jestli j foto pravdive tak ma trochu jinej cooler nez ten puvodni co jak rikas jim tam "vyhnil"..Citace:
Původně odeslal Julian
foto je pravdivé, ten chladič by to chtělo ale vyměnit pač při vysokém taktu nestíhá jednoznačně on
jE to ten starej akorat do Zlaty Bravy.... Jinak ta cena de i kdyz sem ted stary PRO9700 sezhnal 6k...
Asi tak 6,5 KKč je za 9500 nP fakt naprosto nehorázně předražená karta-tyhle karty by se měl prodávat tak kolem 5K :evil:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Navíc ze starší 9700 dostaneš rozhodně víc než z nové 9500 nP :wink:
Navíc nemáš jistotu že to na tu 9700 předěláš,protože nezáleží jenom na PCB,ale taky na tom jestli nejsou zbylé 4 pipeliny nějak úmyslně odpálené. Za 6,5 K bych do toho nešel ani náhodou.
no ja jsem ji měl za 6000 s DPH a nezlobím se na sebe
aky mas driver ? a co linku na futuremark ?Citace:
Původně odeslal Julian
nepouzivas vyhladavanie na fore ? alebo google ? :-)Citace:
Původně odeslal NOD
Pekna blbost :-) Keby im ich zakazali predavat tak ich stiahnu naspat a vratia peniaze alebo dodaju nove karty ale ziadna firma nemoze druhej zakazat nieco predavat ked im to dodala a dostala za to zaplatene.Citace:
Původně odeslal Julian
Ja jsem popravdě jen papouškoval to co jsem nalezl v tomto vláknu asi 40 str naspět. A věřil bych tomu.
A co tak UFO ? tomu veris tiez ? inac si rozpraval ako vlastnu skusenost, ci sa mi to len zdalo ?Citace:
Původně odeslal Julian
To o tom zakazu prodeje - takove veci se vsak delaj na urovni velkoobchodu celkem casto.
Ja robim s velkoobchodom.. ked sa taka vec stane tak sa vrati cela zasielka a takisto zaplatene peniaze alebo je nahradena inym tovarom ale nikdy nezostava na sklade u distributora aby to mohol neskor predavat.Citace:
Původně odeslal Julian
Ja jsem to taky tak myslel, toto jsou zcela kjistě jiné karty.
nejlevněji jsem ji teď viděl v MO za 5821 s DPH.
ospravedlnujem sa, zle citam :roll:Citace:
Původně odeslal Julian
Mam 9500Pro, lze tuto kartu nějak vylepšit :?:
Vím, že vzhledem k pamětem z toho 9700 neudelam :evil: (128bit).
Potřeboval bych zvýšit výkon ( mám při konfiguraci viz. níže jenom okolo 3750 3D03 bodů - což je velice podezřelé )
jenom ? a kolko by si chcel mat ??Citace:
Původně odeslal millhouse.meil