-
Re: Mozilla FF vs Opera vs IE
Opera 9.27
Citace:
Changes Since Opera 9.26
Security
- Fixed an issue where newsfeed prompts could cause Opera to execute arbitrary code, as reported by Michal Zalewski. See our advisory.
- Solved an issue where resized canvas patterns could cause Opera to execute arbitrary code, as reported by Michal Zalewski. See our advisory.
- Improved keyboard handling of password inputs, as reported by Trystan S.
Miscellaneous
- Fixed a BitTorrent transfer stability issue.
- Resolved stability issues with the Acid 3 test.
- Additional stability fixes.
-
1 Příloh-a(y)
tak nevim kde soudruzi udelali chybu??? vam to slape?
-
Citace:
Původně odeslal
bless
tak nevim kde soudruzi udelali chybu??? vam to slape?
Citace:
Resolved stability issues with the Acid 3 test.
....
-
Citace:
Původně odeslal
MEluZíNa
....
:oops: omlouvam se - zde zapracovala moje neschopnost anglictiny
no alespon, nespadne cela opera jako to bylo predtim...
-
no nevim jestli to vyřešili úplně....napoprvý mi to padlo...vypnu zásuvny moduly, test projede ok....zapnu je, pak to projelo taky ok...trochu divny ne? :)
-
Citace:
Původně odeslal
JejKey
no nevim jestli to vyřešili úplně....napoprvý mi to padlo...vypnu zásuvny moduly, test projede ok....zapnu je, pak to projelo taky ok...trochu divny ne? :)
Tak jsem to schvalne zkusil s nejakym widgetem a po dojeti testu, ktery da o 10b mene!, opera padne. Vypnu widget, neni problem. I tak me to netrapi, widgety stejne nepouzivam a acid3 do pristi verze uz taky ne :)
-
já žádny widgety nevedu, jedinej plugin je flash....Java je samostatně, tu nepočítám...
-
Citace:
Původně odeslal
JejKey
já žádny widgety nevedu, jedinej plugin je flash....Java je samostatně, tu nepočítám...
Tim hur, na pluginy sem ja ani nesahl - vse zapnute, jen me napadlo spustit pak test se zaplym widget ...
-
Narazil jsem na moc pekny plugin do FF (a jinych browseru) - PicLens.
Pokud to tu uz nekde bylo tak sorry.
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
Narazil jsem na moc pekny plugin do FF (a jinych browseru) -
PicLens.
Pokud to tu uz nekde bylo tak sorry.
Diky už se testuje na ff
edit: tak mě začal poté co jsem měl ten plugin déle, restarty a pád ff
-
Co říkáte na RC Opery 9.5?
Zkoušel jsem již několik předchozích verzí, tentokrát jsem se rovnou rozhodl upgradovat svoji 9.27.
RC vypadá už velice dobře (nový vydařený skin) a zatím se jeví i stabilně. Subjektivně se celá Opera ještě více zrychlila a práce s ní je prostě požitek.
-
No uz dlouho pouzivam Opera 9.5 beta a co se tyce rychlosti javascriptu (GMail, Google reader) tak si o rychlosti Firefoxe 3 nebo Safari muze Opera nechat jen zdat :confused:
Ted sem nainstalovat operu 9.5 RC a cumim na ten novej skin jako puk. Uvidime, do Visty se celkem hodi :)
-
S tim muzu jen souhlasit, operu sice pouzivam od verze 6(?) ale Javascript je v ni fakt velkej problem, spousta stranek v ni funguje hrozne pomalu. Vykonostne, co se tyce javascriptu, mi prijde nejrychlejsi IE.
-
umi opera 9.5 RC ukladat prilohy mailu ze seznamu.cz? (beta to nezvladala, resp. nabidla stazeni souboru "get attachment")
-
tak jsem si stahl 9.5RC a uplne nejvic se mi zalibilo ze kdyz pisu webovou adresu tak mi to nabizi adresy ktere mam v oblibenych... coz si myslim ze je docela fajn
-
Tak uz je venku finalni verze Opery 9.5 :cool:
-
Finalni 9.5 je proti 9.27 alespon z meho pohledu brutalne, a to fakt _brutalne_ rychlejsi na strankach, ktery jsou zasekany hromadou javascriptu (jedna konkretni drive 100%cpu a sekala se, ted 40% cpu a plynule)
-
nevi nekdo ja v opere 9.5 nastavit abych vyhledaval text na strance hned jak zacnu psat a nemusel mackat / nebo . ?? v FF to slo nastavit tady to nejak nemuzu najit
-
Instaloval jsem si prave Operu 9.5, drive jsem pouzival starsi verzi 9.2 a ted se mi chvili zalibil Firefox 2, prevazne z toho duvodu, ze z rapidshare taham pomoci "download them all".
No dostal jsem se k verzi 9.5 -
* prvni a asi nejdulezitejsi poznatek je ten, ze ta rychlost browseru jako takoveho je opravdu zavratna, a to nejen v nacitani stranek, ale i reakce jsou jak kdyby "boosted" , prijde mi, jak kdyby z te opery byly vyhazeny vsechny zpomalujici veci a dostal jsem "Opera Lite", nebo tak neco...
Zatim jdu hledat dale.
P.S. Rozhodne jsem zvedavy na Firefox 3ku.
-
tak Quick Find je opravdu výborný a nový Standart skin taky potěší :cool:
-
-
Operu používám cca čtvrt roku a musím říct, že 9.5 je super - daleko rychlejší než předchozí verze, nový skin se mi dostal pod kůži po cca patnácti minutách práce. Mohu vřele doporučit.
-
Rychlejsi je - fajn, skin neresim, ale co me stve je uprava klavesovych zkratek:
- zavreni vsech oken - ctrl+q uplne zmizelo
- paste and go - ctrl+b je te ted pres dve funkcni klavesy a uz jednou to menili z ctrl+d
- pri otevreni v panelu zalozek tvrdosijne nabizi adresar linku od opery
- pri spusteni hazi error kvuli mailovem uctu i kdyz se zadny nepouziva
- atd. ...
Podtrzeno secteno, u me to ma 9.5 spatny :( Zatim je to pro me stejny propadak jako Opera 8.
-
hotkeys sa daju bezproblenoz zmenit ...
-
Ja updatoval z 9.27 a moje lehce upravene hotkeys zustaly a o mailu jsem uz dlouho neslysel :)