to je jasny cox ztopil penize rOn, Toxic, Arcanu a ty ho prilepili k traverze a hodily do gabcikova monstra proto se tu tak dlouho neukazal ;D
Printable View
to je jasny cox ztopil penize rOn, Toxic, Arcanu a ty ho prilepili k traverze a hodily do gabcikova monstra proto se tu tak dlouho neukazal ;D
...heh tak to by hlavne vytrapili seba keby COXa viezli prilepeneho k traverze z Kosic do Gabcikova :lol: :lol: to by ho radsej prilepeneho k tej traverze mohli nechat na Luniku IX ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Na luniku IX medzy INDIANMY :roll: :roll: ;D ;D
...jj, zazil by eXotiku (COX) a mozno aj erotiku :lol: :lol: (pre neznalych overclockerov z CZ -> LUNIK IX je velke romske sidlisko v Kosiciach)Citace:
Původně odeslal Platon
2cox: ...nic v zlom ONLY JOKE ;D
Na lunik by mu nezaskodilo ked utopil tie prachy.
2 Millisx: no ale tak uz s tzňymi nalepkami treba nieco spravit lebo zachvilu zabudnem ze som si ich objednal. ;D
2 rOn & all: Sak ked to poslali doporucene maju listok od toho a niekde to musi predsa byt.
A posta musi dat nahradu. :wink:
Takže tady je úplný a konečný seznam, od koho všeho mi došly peníze.
takze cox sa mi neozval ani na sz, ani na mail. (uz je tomu viac ako tyzden). myslim ze je zbytocne cakat na jeho vyjadrenie. bud sa mu nieco stalo, alebo si tie prachy nechal ??? aj ked myslim ze za tych 5 stoviek by mu to isto nestalo. v kazdom pripade s tymito peniazmi teraz nemozno pocitat, ci uz nedosli, alebo neboli ani odoslane (keby sa cox ozval tak by som vedel). Ja som ochotny poslat peniaze este raz, ale zalezi na millisxovi a ostatnych, ci pockate este 3-4 dni, alebo sa zadaju nalepky do vyroby a peniaze dojdu medzitym; alebo, ak poviete, ze cakat nebudete a millisx nevezme tych cca 500Ck na seba (kym nedojdu $ odomna), pochopim to, kedze je chyba na nasej strane.
takze tak. dik za trpezlivost
Tak ja by som hlavne pockal na vyjadrenie cox-a co sa stalo, a zalezi na Milisx-ovi ci si tu zasielku vezme na svoje triko kym sa to neporiesi a v priebehu vyroby sa poslu prachy.
To sa mi vidi ako celkom schodny navrh. 8-)
já bych tu objednáwku od COXe nechal wyrobit jako poslední - s tím že by se do firmy dalo wědět zda to mají wyrobit i pro ně...ale je fakt že pokud toho je za 500 tak to asi bude dost různých nálepek :(
Navrhujem prepísať: Neprišlo z Košíc... ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2rOn:
To nemáte na neho nejaký iný kontakt ako SZ a mejl? Ja osobne mám kontakt na každého z BA (okrem Halda - ale nálepky budú chýbať jemu a nie mne, keď sa s ním nebudem môcť skontaktovať) a každý na mňa, takže keby niekto potreboval niečo vedieť, taq vedia kde si ma nájdu... :|
jj, vieme presne kde ta hladat ... na jednej nemenovanej skole v BA ;DCitace:
Původně odeslal e1
viem ako sa cox vola, ze je z KE, konkretne KVP a ak by bolo potrebne urcite ho najdem. ale priznam sa nemam jeho cislo ani ziaden priamy kontakt, co by sa mi teraz naozaj zislo.Citace:
Původně odeslal e1
Ak millisx nebude proti, poslem peniaze znova. a vela by toho nebolo, maximalne za dvoch. to by slo, nie?
coxa si uz potom najdeme a vytlcieme z neho prachy :evil: :evil: :evil:
Je to smutne, ze sa nam a ani Vam COX neozval. Ja som tiez ochotny poslat peniaze zas, tak isto ako rOn. Je mi to luto, ze to takto dopadlo, ale je to mimo nas. Este sa pokusim vyhladat jeho cislo niekde a potom sa ozvem.
Takze vsetky moje pokusy na zistenie nieco o Coxsovi zlyhali, takze neviem co dalej...
Tak kdy uz se daji konecne vyrabet ty nalepky... uz je to preci jen dost dlouho... ???
rOn+Toxic > Jsme domluveni
Tzn. tímto uzavírám objednávkovou část!
Večer to spočtu a zítra zadám. Budu dávat průběžné info, jsem rád, že to dopadlo aspoň tak.
arcanus+cox > Je mi líto
jupíííCitace:
Původně odeslal Millisx
Huraaaaaaaa konecne se to pohne ;D
Hoďte sem ten odkaz na tu Millisxovu stránku s těma uživatelama co si objednali a zaplatili ty prachy. Dík
http://212.80.76.22/millisx//DORAZILYtest.htmCitace:
Původně odeslal Dj Google
tak jak smes na tom? uz je to objednany ?
Tak som tu uz dlho nebol az par dni ale akosi sa cox neozval.
P.S> Ako pokracuje vyroba uz sa to pohlo (rozbehlo) dalej. ???
Zatim se to furt nerozběhlo :evil: . Nespekulujte, bližší info zítra.
a nebo teď, ta firma si prostě není schopna stáhnout z linku od Jenda ty návrhy, tak to tam asi ponesu na CD, sranda, co :roll: :roll: :roll:
:lol: :| :?
Dufam, ze rOn uz peniaze poslal a som zvedavy, ako dlho budu cestovat Sloveskou Postou (potom aj Ceskou) az k majitelovi.