-
Re: ICQ, QiP
Citace:
Původně odeslal
Nazalogy
Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná :cry:
Nefici mi ICQ od cca 17:00
-
Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...
Tak to mate neco spatne, me jede ICQ cely den bez problemu.
-
Nejspise obvykle zachvevy na AOL serverech. Radsi nezkousim reconnect, jeste bych se tam pak uz nedostal :)
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Nejspise obvykle zachvevy na AOL serverech. Radsi nezkousim reconnect, jeste bych se tam pak uz nedostal :)
Jj.. urcite.. Kolem osme uz to najelo bez problemu, akorat me to dvakrat sejmulo ze prej jsem prihlaseny na jinem miste se stejnym cislem. Myslel jsem ze jsem nevypnul PC v praci :-) ale nakonec jsem tu pretahovanou vyhral :-D
-
Me dnes ICQ cely den naprosto bezproblemu...Ale kamarad mi psal a pak si stezoval ze mu to nejde nejak odesilat a ze mu to cely den blbne,takze zvlastni.
-
Kdyz uz se to tady nakouslo, tak bych vsem postizenym doporucil si poridit alespon jeste jeden protokol. Od nazoru, ze bychom meli ICQ vyhodit do kanalu, a ze MSN/Jabber je jedina spravna cesta, jsem se jiz oprostil, nicmene mit jeste druhy protokol bokem jako zalohu, to se vzdycky hodi. Navic, kdyz v Mirande je to celkem jednoduche.
Ale tak nejakd podvedome tusim, ze nejsem zdaleka prvni, kdo to v tomto threadu pise :).
-
Ja sam pouzivam protokoly ICQ a MSN, ale uz vidim, jak presvedcuji "nePC fanatiky", aby se naucili jineho klienta a jeste k tomu meli dalsi ucet. Treba jen kvuli mne.
A mit "duplikovane" kontakty mi prijde zbytecne.
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
.Ale kamarad mi psal a pak si stezoval ze mu to nejde nejak odesilat
tohle mě dycky dělá když posílám kamošovy z mirandy a on má icq 5.1, všem ost v poho.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Ja sam pouzivam protokoly ICQ a MSN, ale uz vidim, jak presvedcuji "nePC fanatiky", aby se naucili jineho klienta a jeste k tomu meli dalsi ucet. Treba jen kvuli mne.
Tak nemyslim lidem cpat jineho klienta, ale par kontaktu si tam clovek udela. A duplikovane kontakty mit netreba, v Mirande je na to pomerne sikovny plugin metacontacts, ktery ti ruzne protokoly spoji do jednoho.
-
Tak miranda konečně začala podporovat přijímání a odesílání offline zpráv pro MSN. Zatím je to jen v posledni sedmičkové alfa build #34 verzi.
Něměl jsem ještě potřebu to otestovat, ale je to podle mě dost důležitá funkčnost, tak oznamuji.
-
Funkcnost potvrzuji, uz jsme radne otestili, i s originalnim klientem.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Já mám kromě QIPčka ještě taky Skype a MSN;)
-
Používám QIP, momentalne Infium a spokojenost na 90%
-
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger
Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
Pidgin je verze 2.0 od gaim. Byly nejake problemy s AIM, kvuli jmenu, takze to radsi prejmenovali. Uz jsem to tady nekde psal.
Jinak se jedna o pomerne kvalitni multiplatformni, multiprotokolovy messenger.
-
Aha, tak to jsem prosvihl, no nevypada to spatne, ale ja uz jsem tak zvykly na Mirandu, kterou piplam uz rok, ze asi nejsem schopny zmeny :D
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger
Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
Kdysi jsem tohoto klienta zkusil, ale zkuste si ho nainstalovat a podivat se kolik zere pameti a myslim, ze ho poslete velice rychle tam odkud prisel, zvlast uzivatele mirandy :)
Vypada stylem dosti jednoduse, ale je to "nenazrany" klient!
*testovano ve Win Xp
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
Kdysi jsem tohoto klienta zkusil, ale zkuste si ho nainstalovat a podivat se kolik zere pameti a myslim, ze ho poslete velice rychle tam odkud prisel, zvlast uzivatele mirandy :)
Vypada stylem dosti jednoduse, ale je to "nenazrany" klient!
*testovano ve Win Xp
Nenazrana je jen kontrola pravopisu(kvuli asi memory leaku) a nektere pluginy. Taky jsem nedavno k zdeseni koukal kolik to zere. Stacilo vypnout kontrolu a mam max 20MB, coz jsem mel s customizovanou mirandou.
-
Citace:
Původně odeslal
mike.pr
Nenazrana je jen kontrola pravopisu(kvuli asi memory leaku) a nektere pluginy. Taky jsem nedavno k zdeseni koukal kolik to zere. Stacilo vypnout kontrolu a mam max 20MB, coz jsem mel s customizovanou mirandou.
Aha tak to jsem netusil, ja jsem se k tomu "holubovi" dostal jen rekneme nahodou, kdyz jsem potreboval neco testnout...
jak rychle priletel tak rychle taky odletel a priletel zpet Yaho´s Miranda Pack :)
-
Citace:
Původně odeslal
mike.pr
Přesně tak, nevim komu vadá 20MB v paměti :D
Ale jo, je to dobrej klient. Jednoduche a neni potřeba se s tim piplat (a nepadá!).
-
Citace:
Původně odeslal
Crusheer
Přesně tak, nevim komu vadá 20MB v paměti :D
Ale jo, je to dobrej klient. Jednoduche a neni potřeba se s tim piplat (a nepadá!).
Mne treba jo :) 20MB se mi zda tak akorat, ted je otazka kolik mate kontaktu a razem je zrout pameti na svete :)
Zustavam u mirandy :)
-
Funguje vam icq/qip?
EDIT: tak uz jede...
-
tak ja jsem presel po nekolika rokach stravenych s ICQ na Mirandu
presneji verzi WIP miranda IM 1.6
trosku jsem si to poupravoval a je to vazne posun k lepsimu!
to se neda srovnat
chci se zeptat, jde nejak ulozit nastaveni Mirandy?
nebo se to rovnou uklada, jak ja si to menim?
takze to vlastne nejde vratit na puvodni?
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
chci se zeptat, jde nejak ulozit nastaveni Mirandy?
nebo se to rovnou uklada, jak ja si to menim?
takze to vlastne nejde vratit na puvodni?
Nastavení je součástí tvého profilu, automaticky se ukládá a není možné se vrátit k nějakému předchozímu.
-
Uklada sa Ti to do profile.dat suboru , co je vlastne tvoj vytvoreny profil. Samozrejme mozes si kedykolvek urobit novy profil a natahat data zo stareho. Akurat farbicky a nastavenie velkosti textu , musis zakazdym nastavit rucne.