pouzivej webzdarma, ten je imho dost rychlej :)Citace:
Původně odeslal Millisx
Printable View
pouzivej webzdarma, ten je imho dost rychlej :)Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Heh, to jsem si nefšim ;D
podlozka pod mys by nebyl vubec spatnej napad, ale samozrejme bez tohoo southparku a nb, precejenom jednobarevna je peknejsi..
jo a by to bylo vsechno tak jeste upominkovy predmety hrnicek, rucnik..... ;D ;D ;D proste veci pro turisty
...jj, ja chcem ponozky s logom oc.cz :lol: :lol: :lol: :lol:
však se moc nevymlouvej.... :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Millisx
to iGor: já bych radši slipy s oc.cz... :oops: :arrow: ;D :arrow: :lol:
Ještě chvilku se vztekej... :!: :evil: :evil: :evil: :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
a este trenky oc.cz, kalhoty, bundu, cepici, triko a pak to voblict a vyjit na ulici jak chodici reklama :o
Tak s tymi vecami a reklamou OCCZ je super napad len to by sme uz asi potrebovali zivnost firmu ktora sa bude volat Overclocking CZ&SK co vy nato.
;D ;D
Ale taku bundu by som si nechal lubit. 8-)
Lidi to nejni spatnej napda,udelat s OC.cz turistickej artikl,byly by prachy na provoz a .... :lol: :lol:
Chybí mi poslední balíček, což je dobré. Ale chybí už celkem dlouho, což je špatné. Teď čekám na vyjádření vlastníků :oops:
Jinak už je to v cajku. Snad to dopadne dobře.
Tak som tomu tvojmu poslednemu postu nejako nerozumel. :arrow: ze sa to uz vyraba a v najblizsej dobe posiela ak sa tomu tak da chapat. 8-)
ten balicek chyba asi od nas.. bolo to za styroch, cize dost slusna palka. tak sa len modlim nech to dojde.. v kazdom pripade mam stale zaujem, snad sa najde riesenie
Aj ja mam taky nazor a som jeden zo styroch.Citace:
Původně odeslal rOn
Ano, je to balíček od těch čtyřech, údajně to posílal COX, ale nějak jsem ho tu už dlouho neviděl ???
Naposledy 20.května.
a tie prasule co mal posielat E1 ??? (medzi nimi som aj ja) tie uz dorazili?????Citace:
Původně odeslal Millisx
HejCitace:
Původně odeslal Loki12
ahaaCitace:
Původně odeslal Millisx
tak si potom asi este neupdatol tabulku dorazenych
som sa tam nevidel
Jsem věděl, že se někdo zeptá. To co posílal e1, nechávám zvlášť, protože jediný ze seznamu jsi tam ty. No a kdo dával prašule e1 ví, že mi přišli, tak proto. Je toho hodně, tak to prostě nemíchám, hej??Citace:
Původně odeslal Loki12
hlavne ze dorazilo
takze uz len cakame
dakujem
Už je to ve výrobě ??? Nám šel balík ze slovenska ( Vranov nad Teplou) 7 prac. dní. Takže se mi zdá divné že by šel >14 dní :roll:
Ale já potřebuju vyjádření od někoho z nich(COX), jinak s tím nic neudělám, chápeš??? Jestli to fakt posílali, tak je to divné. Jestli to posílali doporučeně, COX musí mít doklad. Jestli to poslali a nedošlo to, tak to ještě bude zajímavé no a jestli to neposlali, tak není o čem mluvit. ale mi nic nedošlo! Celý víkend tu nejsem, takže snad budu příští týden vědět co a jak. ron má na mě kontakt, kdyby něco.
BTW: Nikoho neobviňuju, jen spekuluju. A případné šťouraly upozorňuju, že když mám od tolika lidí doma několik tisíc, tak bych určitě tu pětistovku zapřel :!: . Tím jenom předcházím zbytečné debatě. Ale mrzí mě to, už se to mohlo dělat. je to fakt poslední balíček, na který čekám a ptal jsem se na poště, jestli to nemaj zatoulané, a hledala ale namá, takže nevím, kde je chyba.
Jasný :wink:
Pohlo se to tady nějak??
...tady ani nie, ale fakt uz by sa mohli kosicania "vytlacit" :!:Citace:
Původně odeslal Millisx
2Millisx: ...smutne, ze :?
2rOn, Toxic, Arcanus, Cox
Rád bych se dověděl nějaký rozumný nástin a řešení situace, už je to poněkud dlouho, co jste to údajně posílali. Je mi líto, že mi to nepřišlo, ale chtělo by to nějaké vyjádření. Balíček od e1 mi přišel za 3 dny. Nerad bych to začal vyrábět bez vás, ale asi to bude nutné. Fakt nevím, co víc bych pro vás mohl udělat. Na poště mám zjištěné, že se tam nic nezatoulalo. Nechci dávat ultimátum, ale....
Tak se ozvěte. Nevíte co je teda s Coxem?? Naposledy tu byl 20.5.03.
Tak jak to bude?