hod sem link nech mozme slintat :drool: ;DCitace:
Původně odeslal OBR
Printable View
hod sem link nech mozme slintat :drool: ;DCitace:
Původně odeslal OBR
http://www16.big.or.jp/~bunnywk/cgi-bin/superpi.cgi mozna znate..ale to uz je sila ;) ale ta stabilita :/
No von ten Fx53 a 55 je mazec i bez oc...ted sem vydel po casakach test a s FX55 si nezada ani P4EE coz je narez...sice tam byl decode/encode asi 5 sec naskokok ale jinak uz dostal na prdel..Citace:
Původně odeslal OBR
jj uz default je narez proti klasickemu AMD64 !!!Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
OBR: nebudes mit nahodou nejvykonejsi pc v CR? :wink: Kdyz tak o tom uvazuju kdo ma v CR FXko s Vapochillem ? Asi nikdo.... :idea:
No jsem videl na forech ma uz dost lidi FX 55 a jede jim na 2,8Ghz pri default napeti a se stock Coolerem. Vzduchem je mozny snad az k 3 Ghz.
Staci se mrknout kam to vyhnal mike :D
http://sweb.cz/EXTREME.OVERCLOCKER/B...rk/results.htm
To myslis jako tech 512kB cache navic, to musi byt teda narez.Citace:
Původně odeslal FatalDooM
saaakra asi budem zasa upgradovat comp :roll:
co mam kradnut :oops:
:mweheh:
Me da se Zalmanem "pouze" tech 2670 na default napeti.S napetim bych dal i vic ale neuchladim pak uz pod 60 stupnu a to je bida,takze me brzdi pouze to chlazeni a to v pokoji kde mam pocitac ani netopim a mam otevreny trochu okno.S Vapochillem pojedu na 20 stupnu CPU pri 3Ghz a na to vsadim kalhoty! Uz se tesim jak dlouho pak budu encodovat divx.
klasicke AMD64 jsem myslel 754ku se omlouvam.... tam je rozdil fakt velky!Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
zdravim , právě prodavam svuj procak a desku a vymenim to za novej AMD 64 939 a nejakou desku k nemu. Protoze vlastnim pameti 2x Kingmax Hardcore 500Mhz chtel sem se zeptat jakou desku by jste k nim doporucili , a nejake zkusenosti jestli nekdo mate tyhle pameti. Nekde na zacatku tohoto fora jsem cetl ze je tady nekdo ma ale uz nevim jestli mu pak jely. Diky
Ja jsem postavil kamaradovi kompik s 3000+ s939 na shitovym MSI s K8T800Pro a na default bezela na asi 2400, s 3% zvysenym Vcore na 2520, takze podle me by dala vpoho tak 2700-2800
Citace:
Původně odeslal BRUCEF