2user: Jenomže tolik mi dává po čistý instalaci na uplně novej disk :-(
Printable View
2user: Jenomže tolik mi dává po čistý instalaci na uplně novej disk :-(
zkus to zapnout v ovladacich v zalozce smartgart.. A kdyz to nepujde tam, tak tu uz nekdo psal, ze das start-spustit-smartgart (aspon myslim) a tam se to nastavi napevno..Citace:
Původně odeslal commander
EDIT: nevim co je to.. v prekladu rychly zapis, to je tak vse :oops:
Tak Fastwrite ani zapnout nejde, sice se to nastavi a restartuje ale zase je na OFF. Jinak kdyz uz jsem byl v Smartgart tak tam bylo na pevno AGP 4, tak jsem dal 8x a ale vubec mi to nepomohlo :-( A ti uz mam DX9b
A zkousel si to v prikazovym radku? Start-spustit-smartgart? Tam by to melo jit nastavit natvrdo.. Nebo mrkni do biosuCitace:
nejde, je tam PCI zapis/cteni na ON a AGP zap/cte na OFF, jakmile to prehodim, po restartu je zase na OFF.Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
a ked to nastavis v biose?
Inak fast write by malo byt nieco ako priamy zapis do pamate, myslim ze by to potom malo odlahcit GPU... ale nevjem ci to ide na ATI.. :?:
Urcite to jde na Ati.. Ja mam ve smartgartu taky zaply fw a kamosovi to zvedlo vykon a nejaky 2500bodu..Citace:
Původně odeslal Mavko
2 Commander: A zkusil si nainstalovat ty nejnovejsi AGP drivery? Me pomohly...
Tak teda najit FastWrite v BIOSU se stalo nemozne, eh, pripadam si jako debíl, ale kde to je? Mam American Megatrends(ASUS)Citace:
Jaky AGP drivery?
Drivery by mely byt na strankach vyrobce - ASUS.. Proste ten nejnovejsi ovladac..Citace:
A v biosu nevim.. Nemam Asus a tak nevim kde presne.. Proste zkus vsechno prohledat.. Hlavne to co ma co do cinenim s agp nebo nastavenim frkvenci..
4500bodu v 2001se
jojojo konecne ¨sem zdolal hranici 4000 :-)
Heh tak jsem si pořídil R9700 a mám 13 200 bodů tak to nic moc bylo to ale hned po instalaci karty a nebyly nastavený ovladače ani OC takže doufám že na 14 000 se dostanu
3DMARK 2001se :arrow: 18055 b
Sestava viz. signatura
3dmark 2001 se 11596b
dost malo :-(
Nainstaluj si Intel Inf utility a pojde ti to.Citace:
Myslis FastWrite nebo vykon obecne? K cemu to fast write vlastne je? a proc ho maji ATI vyple?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Myslim nastavenie FastWrite. Nemas tam teraz AGP driver, ten sa ti nainstaluje tou utilitou, preto to nemozes zmenit a vypnute to ATI nemaju, maju to zapnute. FastWrite je sposob pristupu AGP do systemovej pamate pokial sa ti nezmestia textury do pamate co mas na karte a pri 128MB kartach to nema zmysel, lepsie je ked pracuju len s pamatou na grafike, ta ma ovela mensiu pristupovu dobu a je prakticky na lokale s GPU takze aj ovela rychlejsia ako ked tie textury prudia medzi GPU a systemovou RAM cez AGP.Citace:
Nejdrive musim rict, ze jeste pred vsim, jsem mel uz jen 13500 bodu, coz nechapu, kdyz jsem mel den predtim 15300.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Nainstaloval jsem tu Intel vec, zapl fastwrite, a skocilo to na 14800, coz je 1300+.... Stejne malo.... Asi zase zformatuju disk, a zase dam vse znova, protoze takhle by to tdea neslo. Pripominam, ze CPU je na 3.27, pameti 2_3_2_6, a GK na default, s tou si pohraju az vychytam tohle :?
Jeste mi nekdo rikal, ze mam uplne vypnout AA/AF, ale kde, to nevim, v nastaveni monitoru jde jen minimalne 2x.. Co s o tom myslite/kde to nastavit?
Jeste hodim nejaky screenshot, treba mam neco blbe:
http://www.commander-art.cz/direct3d.gif
http://www.commander-art.cz/smart.gif
MUSIS DAT PREDVOLBU APLIKACE!!!!!!!!!!!!!!!!! Takhle to furt vyhlazuje!!!!!
DÍKY! mel jsem to spravne, a jak sem se v tom porad hrabal, a¨zkousel, tak jsem na to uplne zapomel :oops: :oops:Citace:
;D ;D :arrow:
http://www.commander-art.cz/mark01.gif
Uz je to lepsi, snad bude jeste trosicku lepsi!
Da se teda nejak vypnout ten AA/AF?
:roll: :roll: :roll:Citace:
Precti si co ti psal ted Jirka_Koffee (staci dat volba aplikace)
he, no ja si to prirozene precetl, ale ja myslet, ze ted to jede 2x, pokud si to myslim blbe, tak sorry, jsem zmaten protoze nekdo rikal, ze se to da vÿpnout nekde treba v rivatuneru, ale ten clovek mel zase nVidii, ja to tam nenasel, prekvapive... :-)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
snad uz je to teda nejak tak v mezich, no, snad tech 20k pokorim :roll:
to to trvalo ;D Ted to poradne vsechno nataktuj a koukej se dostat ke 20k bodum.
tak jsem to taky testnul a výskedek je v popisku
hihi, tak ted mam 19300 s pretaktovanou jenom grafikou, na CPU zatim nemuzu sahnout, pac mam maly Vdimm 8-)Citace:
Původně odeslal honzAK
Hmm, dost hezky vysledek ;DCitace:
Na jakym taktu ti jede?
Jo a kolik mas v 3DM03?