pošli mejlom ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
pošli mejlom ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
No ja to mam zaregistrovane na skutocnu firmu sice otcovu ale aj moju takze to je v pohode.
Ale take reklamne vzorky by mohli poslat, uz teraz ospevujem AMD proste intel je co sa tyka ceny shit a to je pre mna podstatne a vykon to ma taky ze azaz staci.
2 e1: Sak to moze poslat aj SMS a mas to hned len si to potom dekryptovat a transformovat do skutocnej podoby :lol: :lol:
...mozno by mu stacila aj fotka, napr. u nas je jedna firma co robi potlac na podlozky pod mousa :wink: ono nejake jednofarebne s malym logom overclocking.cz by nemuseli byt zle ??? :wink:
Len to tu nahlas nevrav lebo sa zachvilu thread premenuje na podlozky pod mys s logom pentium killer a amd athlon xp atd....
Hoci zle by to nebolo ale ja by som chcel vlastny motiv a to by asi neslo.
P.S. Kde ja ta firma, a ako sa vola ??
mno ja napriklad mam podlozku pod mys na ktorej je fotka :-) a tu fotku som si v podstate dodal sam ;D
neviem ci ta sluzba este je mozna ??? skusim sa opytat ak by o to bol zaujem :arrow:
Tak co,něco novýho?? :-) Ja už se těšim jak malej Jarda ;D
;D ;D ;D ;D ta firma je tu v Skalici :arrow: nasiel som to nahodou v BUSovom cestovnom poriadku, ked som hladal jeden spojCitace:
Původně odeslal ManDark
...ked tak zistim tento tyzden podrobnosti, ale je fakt ze sa nechystam robit taku MEGA-akciu ako MillsX, aj ked on ma za to u mna velke uznanie
...podla toho co tam bolo napisane, nemal by byt problem aj s kusovou vyrobou podloziek (bolo tam napisane nieco v tom zmysle :arrow: CHCETE PODLOZKU POD MYS S FOTKOU VASHO DIETATA? STACI JU PRINIEST!)Citace:
Původně odeslal ManDark
To je pekne ak budes mat adresu tak daj vediet popripade aj orientacnu cenu.
Tak Deadline sa blizi co sa tyka posielania nalepok ale uz sa tu dlho neozval Millisx, myslim ze prachy sa maju posielat aby ich Millisx mal do 28.5 ja sa uz tesim jako malej jarda kamosovi som slubil tiez jednu tak ma stale chodi otavovat ;D
A co sa tyka to EuroResseler tak ja by som sa veeeeelmmooo po tesil takemu AthlonXP banneru na stenu viac by mi nic nechybalo. ;D
...jj, uz stihol spreneverit money a zije v eXile :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsem v programu na ochranu svědků se změněnou identitou, mám jiný email, jiné jméno, jinou adresu i jinou velikost nohy. Za vaše zpronevěřené peníze jsem si začal užívat na bahamách a mám se hezky. Pozdrav zasílá Millisx & Viktor.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
P.S.It is only JOKE :lol: :lol: :lol: :lol:
Kua, zase strana 55 z 54 :evil: na další straně je ještě jeden příspěvek.
Ještě mi chybí 19 lidí(nevím kolik přesně lidí z 4a přijde spolu s tím slovenským balíčkem), t zoho 2 maj osobní předání a přes SZ jsem byl ujištěn, že ještě příjde od trancemana. Ve čtvrtek a pátek už mi nepřišlo nic, takže hned, jak mi příjde zásilka ze slovenska, tak to dávám vyrobit(myslím, že už by mohla být na cestě). Ale i tak mám úctyhodný počet 40ti lidí, kteří čekají na své zboží. Howgh
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
To je pekne ze sa to tak rozbehlo s tym posielanim a kolki ti este chybaju z toho co si objednali je toho vela alebo ani nie.
A ta 55 z 54 sa napravi ak tu pribudne par prispevkov aspon predtym to tak fungovalo. ;D
...no myslim, ze uz vela stran v tomto MEGA-THREADE nepribudne, teda ked sa nedame na vyrobu tych podloziek pod MOUSa ;D ;D ;D ;D ;D ;D :arrow: ONLY BIG JOKE :wink:
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
No ale udělat podložku OCCZ, aby za to ještě lidi netrhali ruce:
Co třeba tuhle??? ;D ;D
viz. .::iGor::.
Taq som to poslal aj z BA, prepáčte za meškanie, ale nezrealizovalo sa to taq ako som to predpokladal (aj vďaka slovenskej pošte ktorá nebola schopná doručiť list z NZ do BA - čo je asi 100km - za jeden týždeň :? )
Taqže ešte raz sorry, peniaze teraz už idú prvou triedou 8-)
No ja som tie posielal "prvou triedou" a doslo to az za viac ako tyzden tak asi to nepochopili ze prva trieda je posledna. Alebo ta slovenska posta funguje nejako sprosto. Co je tak.
2 Millisx: Ta tvoja stranka je nejaka pomala alebo co som si zo zaciatku myslel ze ten obrazok ma 2 mega alebo co ale aj ked dam zoznam co ti uz drazili tak to taha 5min a to mam v praci 128 ISDN ??? ???
Kua ja nevím :oops: , mám to na SWEB.CZ, máte jiný tip, kam to nahodit ???
2Millisx: ...posli mi tu podlozku na maila, lebo to natahovanie nema konca :? :!:
Tá podložka čo je o niečo vyššie je fajn, ale nič pre moju optiku... mohlo by to byť bez toho poznámkového bloku :wink:
tak snad to odtialto bude rychlejsie
http://www.vs.sk/ousi/temp/podlozka.jpg
Citace:
Původně odeslal e1
:eek: :eek: :eek:
Jaký poznámkový blok ???
Tam je index OCCZ :D
poznámkový blok = notebook :roll:Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal e1
NOTEPAD :!: ;D
to Millisx: jsi zkomolil můj nick v tom seznamu...si to s tebou vyřídim.... :evil: :evil: :evil: :arrow: ;D ;D ;D :arrow: :lol: :lol: :lol: