Jsem na tom od dnešní noci úplně stejně - nemám sice booster, ale download 3Mbit a uploadem netlačím víc než 25kB/s... jestli mě bude UPC štvát dlouho, nechám si aktivovat přípojku od Kyslíků!!! :cry:
Printable View
Tak já už fakt nevim kam. Radiokomunikace jedou 3 mbit ač mám objednáno 20. UPC jak koukám taky nic moc. V Praze prostě neexistuje dobrej internet :cry:
Tak jsem si prave taky zazil 75% packetloss, pomohl restart modemu. Ale jinak si dlouhodobe nemohu stezovat, 6mbit jede pomerne spolehlive:
Výsledek testu
Download: 5 970,67 kbit/s (746,33 kB/s)
Upload: 414,38 kbit/s (51,80 kB/s)
Web odezva: 23.9ms 30.7ms 53.2ms
Stabilita: 85.0 %
nojo. to je z tech debilnich 20timegabitu
to vymejslej magori obchodnici, ktery nemaj nejmensi tuseni, na co firma ma technologicky :-(
obavam se, ze dokud o tom, jak bude fungovat internet, bude rozhodovat nekdo, kdo za internet povazuje to, ze se v internet exploreru otevre seznam, necekaj nas dobry casy ...
grrr Praha 4, UPC z 8mbit jede uz cca 24 h rychlosti nepresahujici 100kbit, nejdriv jsem myslel ze je to snad chyba HW, ale jak to tady tak ctu, tak si zacinam rikat ze to bude mozna nekde vejs..umrelo to nekomu v oblasti taky takovym zpusobem? :(
[Praha 4] Ja mam celkem "stabilne" jiz nekdy od nedele 6/0.5, s obcasnymi ulety k 12/0.5. Porad ale zadna hitparada, posilani si dokumentu z domova na laptop je utrpeni.
podle ty rychlosti to skoro vypada, ze na me aplikovali FUP jak za starejch casu, coz je samozrejme blbost, protoze sem nestahoval nic a sami tvrdi ze uz to globalne nepouzivaji..ale rychlost by tomu odpovidala..tak si asi jeste holt pockam, treba to naskoci..ale divny je, ze to zaclo blbnout zrovna po tom co odesel starej router a koupil jsme si novej, to mi prijde jako celkem divna nahoda..ale v routeru chyba neni, to mam otestovano..
taky by o tom mohli podavat nejaky info, misto toho aby se clovek musel jen dohadovat co se asi kde deje...vsadim se ze kdyz zavolam na technicky, tak mi reknou uplny...
Nepouziva nekdo nahodou kombinaci UPC a VNC(uvnc, t-vnc a podobne odvozeniny) pro vzdaleny pristup k pc? Od te doby co se v tom zacali poradne strachat(omezeni p2p siti, portu atd) tak se zaboha z domova pres UPC nepripojim na zadny pc, server nic. Nebo se pripojim, ale je to tak pomale ze se neda na nic kliknout, nebo se start vyroluje po 20 sekundach a podobne. Pres Vanoce to bude docela akutni a potreboval bych to rozchodit. Spis to vypada ze ale prejdem na neco jineho...2x sem volal na support a samozrejme u Vas je vse v poradku a bla bla bla. Druhej me priznal, ze blokujou par portu ale 5900(co pouziva vnc) ne. Vsechny porty povolil a nic. Zajimalo by me co tam kuti, uz me zacinaj opravdu sr.. :) 100procent je na vine upc, protoze to predtim slo u nich bez problemu a od jinych poskytovatelu netu o2, u:foun, wifi atd to jede jak z praku a par lidi(kteri to vnc pouzivaj) co jsou po Plzni a maj upc se taky nepripoji :(
tak co zaznamenali jste nejakou zmenu ?
u me je to porad stejne sem tam i horsi.
dneska mi to vecer jede jen 800/256 a mam mit 4000/256, hovoril sem s technikem a ten mi rikal ze to budou sledovat a prej mam pockat do 5 ledna ze by to uz melo byt v poradku. stejne sem do zacatku ledna chtel cekat tak uvidim no snad se to zlepsi, ale uz mi to zacina dost vadit, pac mam o vecerech uz mensi rychlost jak za karnevalu pred 5 lety ...
do tech 5 hodin mi to jede porad plnou rychlosti a pak se to razantne zpomali, parkrat sem uz mel jen 30kb/s coz i na modemu to bylo lepsi :)
Pokud mi to 5. ledna pojede 20Mbit, tak neřeknu ani ň, pokud ne, tak uvidí teprv ten šrumec :D
právě teď...
http://rychlost.cz/rs/20084961237.png
Já momentálně (v UL).
http://rychlost.cz/rs/20084961359.png
Mám pocit, že se to snad už trochu rozběhlo - včera jsem měl 3Mbit/256Kbit, dneska už 6Mbit/512Kbit...
http://rychlost.cz/rs/20084961870.png
To je 10/1 a este up mi ide na 100kilo.
je to sice trochu bokem, ale nedá mi to - šlape vám právě v této chvíli digitál od UPC? settopbox se zničehonic odmlčel a je to
Classic [12/1]
http://rychlost.cz/rs/200849104287.png
Ale torrenty od 17-23 nejedou vůbec, celkově rychlost P2P tak do 300kB/sec.
Brno-Černovice.
S těmi torrenty to je přesné. Fakt nechápu co to způsobuje :(
No musim zaklepat Praha-Budejovicka zatim bez problemu (kdyz nepocitam puldenni uplny vypadek nekde pred par tydny).
Je pravda ze na torrenty mam vynucene zapnute sifrovani