A aku si mal FSB ?Citace:
Původně odeslal Neo
Printable View
A aku si mal FSB ?Citace:
Původně odeslal Neo
Ted mam 140MHz
kde se daji sehnat ty omega drivery :?:
ja jen ze mam r 9500 nonpro pameti do L a kydyz ji predelam v riva tuneru, tak se vykon zvedne ale porad to pise ze je to 9500ka. diky vospi
Ked pouzivas 3.2 tak je to v poriadku. Pise to co najde v inf subore, ked sa ti ten nazov nepaci, prepis inf subor.Citace:
Původně odeslal Vospi
diky moc :idea: a ten inf.soubor najdu kde :?: to je tam kde jsem prepisoval ty patche v systemu? a jeste neco kdyz mi z tou kartou piska zdroj jako blazen to asi znamena ze bych ho mel vymenit za nejakej jinej :? mam compaq250W a ve win XP ten comp bezi jako pred smrti ( sotva ze nabehne), ale v ve win 98 je vse ok. (kdyz tam dam starou grafiku GF2 mx vse je ok)A jeste malej dotazek jak mam testovat v 3d marku 01 kdyz tam mam DX9 :?: hlasi to ze to chce DX8.1 ??? takhle mam jen 3d mark 03 :oops: Diky moc vospi
250W zdroj je FAKT MOC malo na clëlej comp a R300 ktery maj minimal podle ATi 300W. 350W je lepsi.,.... K tomu 3Dmarku stahni patch na strankach vyrobce pro podporu Dx9...
Nemas spravne nainstalovane drivery, odinstaluj tie co mas a nainstaluj znovu aj s control panelom, mne to raz robilo toto iste. A 250W compaq je vazne malo, ale nema to nic spolocne s rychlostou. Piskanie znamena pretazenie. a mal som patch na v330.Citace:
Původně odeslal Vospi
ja to zkusim o vikendu dam vedet co a jak a mozna pockam na nove cat3.4 a ten zdroj co by jsi doporucil za znacku a vykon?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Enermax 365 alebo nejaky noname 400W kludne postaci.Citace:
Původně odeslal Vospi
Citace:
Původně odeslal TimeLord
Tak fajn a dik :wink:
Citace:
Původně odeslal TimeLord
Tak jsem si koupil za 1200 kacek Fortona 350w a celej natesenej jak ho dam do Compu ale Hned jsem mel první podraz Compaq do toho SRÁČE se ten zdroj nevejde no ale to bych prezil byl by venku a bylo by ale ten zdroj (jako všechny jiny) ma o 4 dratky k zakladni desce min ( na tom hlavnim kabelu) takze mam doma zdroj kterej je mi na.. a Pretizenej piskajici v compu… JA jen jestli nevite jestli jde ten zdroj nejak prepinovat, protože mi ho nevemou zpatky…
Mal by si mat k tomu zdroju v manualy schemu zapojenia konektorov a takisto od toho compaqu, takze riesenie je myslim uplne jednoduche, zoberies konektor z compaq zdroja a das ho do fortrona.Citace:
Původně odeslal Vospi
asi mi nic jinyho nezbyde nez to tahle udelat jen ten navod pro nej si musim jeste skocit ten mi nedali ??? dostal jsem jen zdroj bez krabice :o
a jeste nejsem typ kterej to zvladne levou zadni :| dam vedet jak jsem s tim pohnul
neboj, to by som zvladol aj ja :-))Citace:
Původně odeslal Vospi
jeste ten manual a zkusim to :oops: co se zdrojem kdyz tam nejde? jen bude muset bejt venku mimo krabici. nejradsi bych koupil , ale vsadim se ze ta compaq deska by tam stejne nesla :evil:
Nemas nikoho znameho co ma normalny case ? Vsak to vyskusajCitace:
Původně odeslal Vospi
Nemas nikoho znameho co ma normalny case ? Vsak to vyskusaj[/quote]
jo mas asi pravdu ale ja jsem ted na vejsce a tady nikoho otravovat nebudu az doma :roll:
Ja mám atičko 9500pro, dá sa z toho spraviť 9700 len nejakým programom, alebo to jednoducho taktnem tak, že zvýšim jadro a pamäť ??? Aj keď musím povedať že mi zatiaľ nič nerobilo problémy... :-)
nemozes z toho spravit nic viac, jedine pretaktovat.Citace:
Původně odeslal abuhasim
Presne tak :?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Ale chci si te zeptat mam Sappihra 9500 Np s 3.6ns pametmi jako ty.Jakej mas tedko bios nebo jakej je nejlepsi tam flasnout?A kolik ti ti pak stabilne bezi?Predstavoval bych si tak 350jadro a 325 pameti stabilne? ???
Nej by mel bejt ten 8004...
Ondreji a kde ho stahnu?Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
v zime 378/344, teraz len 369/330 :-)Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
bios: http://195.168.30.249/files/r9700pro.zip
Diky jdu to zkusit hnedka prerobitCitace:
Původně odeslal TimeLord
Neviem, ešte som na nej nič neprerábal. Teda okrem nahadzovania nových driverov, čo nepokladám za žiadny zásah. Ale zistil som že omega drivery sú o dosť lepšie ako catalysty. Ale keď si to taktnem tak možno o tých 20-30, nie až do červeného. Nechcem príjsť o kartu, lebo by som ju už asi nezohnal. Zistil som, že na Slovensku je to fakt problém. Ale díky za rady :wink: