2 aless:
mel jsem podobny problem - chyba byla v pametech, ty OCZ 3200 performance 2 jsem mel x krat testovane, ale v Bartonovi a ted v A64 jsem je nastavil na proverene hodnoty z Bartona - ale ty nebyly ok. Testy na netu obvykle jsou na P4 a tam pameti chodi lepe nez na A64.
mam ted A64 winchestera 3200+ pameti stejne co ty - OCZ 3200 2225 rev.2 [z irska, za tri dny dorazily] a MSI K8N neo2. hodnoty 260*10 1,47vcore mem- dual 2,7Vmem 2,5 336
co mne blblo pri nastavovani [ dlouhy seznam :oops: ]
- klavesnici jsem musel pripojit primo, pres joystick nesel PC
- start sel napred jen s pameti v 1 slotu, druha 512 sla pouze do slotu 3 a 1s 3 slotem to nebylo to ono
- doporucuje se bios 1.3beta 6 nebo7
-kde stahnout a dalsi infa na
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=43033 ten thread se jmenuje The OFFICIAL MSI K8N Neo2-939 tips and tricks guide thread
- neni dobre v biosu pouzivat u zmen HT enter ale page up a page down k nastaveni hodnot
- je to .... nechci byt sprosty, neb ne vzdy to co nastavim v biosu pak je i cpuz, voltaz taky nastavuji 2-3 x nez si deska da rict
- spodni moznost nastaveni Vcore - sice jen 4 varianty - je spolehlivejsi
- deska pri hodnotach nad 240 nasobic nechce na prvni pokus naskocit, musim vzadu vypnout proud pak jde vse ok - hodnoty testovany v prime
- jsou dve varianty desek dle vyroby - v threadu zjistis jak rozlisit - Taiwan chodi do 260~270 a Korea do 300, mam dle cisla tu horsi variantu :evil:
snad ti to pomuze :idea:
update - doplneni : zatim mam nanecisto vodnika, s boxem jsem mel vyssi teploty [40 - 57 uz pri 220*10 pri prime]