Tak a dufam zeto aj bude fungovat som to nascanoval vo velmo biednom rozliseni aby to cim rychlejsie natahovalo a nezatazovalo server
http://www.mandark.miesto.sk/Pictures/Podlozka.JPG
Printable View
Tak a dufam zeto aj bude fungovat som to nascanoval vo velmo biednom rozliseni aby to cim rychlejsie natahovalo a nezatazovalo server
http://www.mandark.miesto.sk/Pictures/Podlozka.JPG
Kuaaaaa,ja chci takyyyyyyyyyy,jak si to udelal?????Citace:
Původně odeslal ManDark
2 SPYKER: Tak to praveze neviem ja som nic extra neobjednaval ako to co mi prislo len som si uz po druhy krat objednal samolepky a tie prisly asi pred 2-3 tyzdnami.
A dnes pridem domou pozeram na stol a obalka velka a na nej AMD tak som hned vedel ze je to ta podlozka a samolepky a take kadejake reklamne materialy.
Jo aha,takze ty si normalne objednaval tech 6 samolepek a ona ti prisla podlozka,jo??Citace:
Původně odeslal ManDark
2ManDark:
...mne to doslo z Englandu :wink: a na to pripojenom liste ohladne zaradenia do Resseler programu bol datum 9.5.2003
...inak podlozku mam tu istu ;D
u euroreselleru jsem registrovany asi uz rok a objednaval jsem tam asi 2x samolepky jak to jeste slo, tak jsem zvedav jestli neco poslou...
Aj ja som to dostal domov. Ta uzatvaracia obalka je super. :D . Tiez som nic neobjednaval, iba to tak prislo.Citace:
Původně odeslal ManDark
resellerum pride dyz se prihlasej takovej promo balicek a tam jsou naky brozury, samolepky a podlozka pod mys.. nicmene podlozky si objednavam taky ;D
Kazdej mesic jde objednat 5ks tehle podlozek 8-)
dee: tobe, nebo kazdemu euroresellovi?
2Dee: ja som si ich objednal 5x (podlozky pod mousa) uz pekne davno a nic :arrow: tak dufam, ze po tomto promo balicku sa to zlepsi
...Dee a chodia ti tieto podlozky alebo tie AthlonXP ???
Asi to maju tak ze kto je u nich najdlhsie zaregistrovany tak tomu aj najviac posielaju.
No ale tych 5 podloziek by sa mi hodilo. Aspon by mal do rezervy a aj kamosom by sa uslo.
A nemá někdo podložku navíc ??? :idea:
...ty si sa neregistroval u AMD ako reseller ???Citace:
Původně odeslal Millisx
Ne, ale vy se zaregistrujte u mě jako reseller ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
... ;D ;D ;D ked mi dojdu tie podlozky jak som si objednal, tak ti jednu poslem :wink:
Ja chci taky jednu podlozku.... :idea:
me too 8-)Citace:
Původně odeslal mutant2
Mozna to chodi jen overenym resellerum...
zaprve to mam registrovany na finkcni firmu, zadruhe mi kdysi volala naka zenska z anglie a ptala se me jestli souhlasi moje udaje, jestli jsem s tou sluzbou spokojen atd...
tedka chodi tyhle cernozelene podlozky jak jsou na obrazku, drive chodily zlutozelene Duron a Zlutooranzove AthlonXP
Mel si rict ze chces podlozku, poslal bych ti ji bejval i s tema prachama na samolepky :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
ted uz me na postu zase nadlouho nikdo nedostane ;D
Aj ja :wink: , :arrow: a tiež som teraz nič neobjednával ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
Stejně na poštu půjdeš kvůli tomu balíčku ;D hmmCitace:
Původně odeslal DeeKay
Mne to vcera tiez prislo , ta podlozka je celkom dobra, som sa aj celkom potesil. Inac mne posielaju aj informacne maily.
Nach este nejaku vzorku procakov poslu ze ;D a budem ich ospevovat.
2FERANY: no mohli by na svojej stranke zaviest sekciu FREE SAMPLES ;D
No ked uz mam akoze tu firmu ze :wink: tak na otestovanie noviniek by mohli nieco zaslat . Aspon jeden. Sak by to bola tiez dobra reklama.
Inac bola to sranda citat na tej obalke nazov mojej firmy :D a pod nim moje meno. Postarka z toho musela byt asi paf :idea:
2FERANY: no ono to dost firiem, zaoberajucich sa vyrobou HW robi (TexasInstrruments,Agilent,Microchip,atd) a kludne ti z tych typov co vyrabaju poslu zhruba 3kusy-zalezi od firmy :wink:
...a AMD je neseriozna :o ;D ;D ;D lebo keby bola seriozna, tak nam EuroResellerom posle vzorky Bartona 3200+ aby sme vedeli, do coho nasi zakaznici idu ;D ;D ;D