Napiste vsechny testy co vas zajimaji,ja je stahnu a udelam,porovnani bude pouze s mym Pentiem dole,A64 s754 uz nemam.
Printable View
Napiste vsechny testy co vas zajimaji,ja je stahnu a udelam,porovnani bude pouze s mym Pentiem dole,A64 s754 uz nemam.
no zacni s klasickymi vecami ako PCMARK, SANDRA, atd ... superpi a aj nejake testy na rychlost pameti... budem ti velmi vdacny...Citace:
Původně odeslal OBR
a pro info CPU mark 99 ;-)
Bodla by i nejaka real. aplikace: Co treba DooM3, mas?? By me docela zajimalo kolik z neho vytahnes! Pokud ho mas zkus:
640x480 Low det. (+vsechno povypinat v advanced options)
1024x768 High det.
thx
ok,uz na tom delam.
rad bych videl vysledky 3d marku 2001, 2003, 2005, a aquamarku3. mockrat dik obriku.
Takže já jsem sundal u desky ten plech na SB, upiloval kus Zalmanu a fláknul ho tam (jelikož jinak koliduje se Silencerem), přestalo to topit tak moc, ale stejně to není pořád nějak ono, zkusím to ofukovat větrákem a dá-li stěstí, mohl bych se vyhoupnut někam na 275 HTT
Dám vědět. ;D
Tak kde to mas?Citace:
Původně odeslal OBR
Byl jsem pres vikend v praci a hraju HL2 takze nemam cas,pres tejden to bude
ked budes mat tan Vapochil tak som zvedaf co s toho dostanes :!:Citace:
Původně odeslal OBR
dufam ze viac ako 2700MHz :-)
lebo za tie prasule :?
kua ty me ale seres. me staci jen cpu mark a 3d marky a sandra pro zacatekCitace:
Původně odeslal OBR
Prvni test bez Vapochillu a bez reinstalace systemu:
3dmark03 - 14511 bodu
GT1-366
GT2-108.9
GT3-88.2
GT4- 97
CPU score 1265
Konfig- FX 53 240x11 -2640Mhz pri ofuku a otevrenym okne v tyhle zime.
Grafika Sapphire X800Pro @ XT 580/580,casovani pameti 6-3-3-2.5-1T
v synchro modu.Catalyst 4.11.XpSP2Pro.
v 3dmark01 - 32 000 bodu v pohode.
OBR: Jen takovej mensi dotaz.. To ti to porad tahne ten Chieftec v podpisu?
OBR: nerikej mi, ze se ti vyplati jen kvuli par testum, vyhodit nekolik dovolenych, nebo starsi auto za sestavu, co do roka bude 2x prekonana ..... :-))) Proste tomu neverim.
Sorry za OT.
Mam Enermax 420W
Ja beru dily od znamyho z jedny velky firmy,jsou to jety veci z vystav,
takze prechod na FX me prisel na 5000 komlpet i s deskou,takze pohoda.
8-) svaca-auto jsem si ted koupil taky novy :D
super, ;-) len nech sa ti dari, mohli by sme dat niekedy rozbeh ako Nfs Underground, ale radsej to necham pre hru.Citace:
Původně odeslal OBR
;D
P.S. ako som cital tak to FXko bude naberat casom vacsi odstup od 512cache A64 takze pohoda, uzi si ho :wink:
No FX s 2400Mhz a 1mb cache ma uz ted nad jakymkoliv A64 dost navrch a s Vapochillem udelam 2800Mhz v pohode videl jsem s nim i 3Ghz FX53.
no som zvedav :wink: ale drzim palec 3000MHz ja na AMD dost :oCitace:
Původně odeslal OBR
ale vsetko ide len... ;D
aby si mu neublížil :D ! To mi ho radšej podaruj :mweheh:Citace:
Původně odeslal cluzoe
beachKen: bez urazky ale precitaj si cele forum.....to som sa nasmial.....a64 je nevykonny.... a zbytocny a onedlho ajhla a64 a este s754...prosim ta uz nikdy nekritizuj na tuto temu....fakt sranda
Co to meleš ??? Můžeš mi laskavě vysvětlit, o čem mluvíš? :lol:Citace:
Původně odeslal snapcase
2Snapcase: sa vyvaruj nesuvislych viet...pretoze tvoj post Beachkenovi mi pripadal tak ako keby ho pisal clovek s dusevnou poruchou....nic v zlom.
Trosku mimo aktualni debatu:
Koupil sem si "shit" desku Asus K8V Se Delux s754, a Athlona64 3000+, no nandam to dohromady, prvni problem, ty mamlasove k tomu nedali disketu s SATA ovladaci. Nebo ji nekdo musel v kramu odcizit :?: .
Nemohl sem rozchodit WD Raptor 36.6GB nakonec se povedlo Thanx Eagle. Pak instalace widli a zacali problemi, at sem delal co delal a nastavoval co nastavoval furt mi vsechno tuhnolo. Uz sem byl zoufalej, pak me ale trklo ze sem pameti soupnou do 1. a 3. DIMM slotu, protoze sem byl zvyklej takhle hazet pameti kuli DualCHanlu a ejhle juknu do manualu a dam 1. a 2. slot a vsechno jede bezproblemu. :oops: , chtelo by to se juknout nejdriv do manualu :). No Tedka uz jedu viz. signature 10x220 pri 1.6V, ale asi by slo min. voltiku, ale tak uvidime jak pude dal, jedinej je problem v tom pcilocku ale tak uvidim co to pude. kdybych se dostal tak na 10x230 budu happy :).
Podekovani za rady patří též BeachKENovi thx for help. :!:
Mam ted taky slusnej problem mam MSI neo2 a 3200+ s939 k tomu grafiku msi FX5900xt no a včera sem to konečně rozchodil jenže když zapnu nákou 3d aplikaci tak se mi do cca 1minuty zasekne pc. skoušel sem dva biosy , všechno různe přenastavoval , dával jiný ovladače a furt stejnej problém . s grafikou sem dřííve na předešlý desce něměl problémy tak nevim čim to je. v nejhoršim si někde pučim grafiku a jeslti se to bude opakovat tak asi musí bejt v háji deska .. jinak nevim . ještě zdroj nemusí stíhat. musim si s tim ještě pohrát
V jakých slotech máš RAMky? Projížděl jsi to Gold Memory nebo MemTestem?