Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
Citace:
Původně odeslal commander
Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
Citace:
Původně odeslal commander
toz se omlouvam, mam catalyst 3.4 vazne jsem myslel ze jsem instaloval 3.1 :oops: tak pockam az mi ho kořka vypálí (delej :-) ), protoze ja pres dial-up asi 22 mega nestahnu :lol:
Tak doufam, ze tohle byl jediny problem, procs mel tak male skore... Jinak teda fakt newim, mas totiz celkem dost namakanou sestavu.
BTW: potom plz napis, na kolik se ti podaril pretaktovat procak a grafika.. celkem by me zajimalo, o kolik vic pujde ta 3.0C nez ta moje 2.6C.. a taky jestli ti pomuze ten Silencer..
Ja taky, dam hned vedet, ted jdu na ten silencer, ani nebudu pokouset tenhle stock chladic, hrozne rve a uz me to stve..
Ja sem tam taky chtel mit Silencera, jenze CzC mi rekly, ze se tam nevleze, takze mi tam nechaji standartni chladic.. :-(
Jak ho tam pridelas ty? Musi se na nem prz neco upajet, nebo tak nejak.. Kdyby to nebylo moc slozity(jelikoz sem noob :mweheh: ), tak bych si ho taky asi poridil..
Tak je tam, o hoodne min hlucny nez Hercules, teda na LOW, nic jsem nemusel pajet, ale delal jsem to nadvakrat, protoze jsem zapomel zandat napajeni vetraku.... Alespon jsem si uzil nandavani pasty :lol: Karta pece jak hovado, ze zadu na ni neudrzim ani prst, na pametech taky ne.. Je to normalni?? Ted mi jede mark01, snad to vydrzi... Jo a i ten megapasiv je hrozne horkej... Jo a silencer ti zabere jen slot pod AGP, nic vic :idea: