Re: NVIDIA GeForce 8800GT
Dostupnost:
GF8800GT: v Alfě jsou skladem ASUS (7 290,- Kč) a Gainward (8 890,- Kč); v Mironetu skladem ASUS (7 448,20 Kč) a ASUS s Glaciatorem (6 584,30 Kč); v Cybexu do 5ti dnů ASUS (7 598,- Kč)
GF8800GTS: v Alfě skladem TwinTech (8 490,- Kč), Zotac (8 690,- Kč), Gainward (8 790,- Kč), ASUS (8 890,- Kč); v Bohemce skladem Point of View (8 182,44 Kč); v Mironetu skladem Gainward (8 234,80 Kč) a ASUS (8 490,70 Kč)
Citace:
Původně odeslal
Wizzard
Zaujímavá vec sa mi stala, nainštaloval som nový ovládač v Linuxe, už to nie je beta ale final, a odvtedy mi vždy v Xorg dosť hučí vetrák na grafike a neviem ako ho stíšiť. Vie niekto poradiť? Lebo ak by to takto malo hučať, tak sa oplatí dať si radšej beta ovládač.
Tak mi jede pod linuxem taky na plny pecky ..
Ale protoze na tom Gigabyte je Zalman tak je to jedno ...
Ale nevim , kde je chyba ...
EDIT:
http://nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=104713
Citace:
Původně odeslal
Behemot
Dostupnost:
GF8800GT: v Alfě jsou skladem
ASUS (7 290,- Kč) a
Gainward (8 890,- Kč); v Mironetu skladem
ASUS (7 448,20 Kč) a
ASUS s Glaciatorem (6 584,30 Kč); v Cybexu do 5ti dnů
ASUS (6 385,- Kč)
GF8800GTS: v Alfě skladem
TwinTech (8 490,- Kč),
Zotac (8 690,- Kč),
Gainward (8 790,- Kč),
ASUS (8 890,- Kč); v Bohemce skladem
Point of View (6 876,- Kč); v Mironetu skladem
Gainward (8 234,80 Kč) a
ASUS (8 490,70 Kč)
Tu GTS POV v TSB máš uvedenou bez DPH... :(
Take u ASUS 8800GT je uvedena cena bez DPH.
tyy wole, to jsou ceny...kaslu na to, uz jsem se smiril ze do vanoc to nebude a zlodeje podporovat nehodlam. Pockam az cena klesne ci az bude mit Radim dostupne gpu za lidske ceny...proc bych mel davat 7500kc za GT, kdyz za 8100kc je dostupne GTS.
Spis by to melo byt tak,ze GT ma stat 5500kc a gts 6500kc.8000kc a vic za gts je tuze moooc.:(
Mno holt, maloobchodnikom sa dobre zarába na nás "nedočkavcoch"... Nahodia si tam vysoke ceny a človek ako ja to kupí. Dal som zaňu okolo 8000Sk,- (XpertVision). Mno zatial sa nesťažujem, aj keď sa podobnu sumu by som už splašil aj 1gb verziu, možno...
Citace:
Původně odeslal
PetrT
tyy wole, to jsou ceny...kaslu na to, uz jsem se smiril ze do vanoc to nebude a zlodeje podporovat nehodlam. Pockam az cena klesne ci az bude mit Radim dostupne gpu za lidske ceny...proc bych mel davat 7500kc za GT, kdyz za 8100kc je dostupne GTS.
Presne tak nema to cenu, ja byl zoufaly, a chtel jsem dat za GT 6500, ale nakonec jsem ji sehnal za 5400 jen diky Nexovi... :-) a myslim si, ze MAX 6000 je adekvetni cena ....
Nejvice me sere,ze mam maloobchod a nejsem schopen ky karty sehnat ...
Clovek to lovi jako debil ......
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Tu GTS POV v TSB máš uvedenou bez DPH... :(
Jo, opraveno, dikes. Magoři to zase musí mít zašitý http://forum.pctuning.cz/images/smiles/jaw.gif
Citace:
Původně odeslal
jrk
ale za ty ceny od 6500,- můžeme v současnosti děkovat už jen naším prodejcům...
A tuhle informaci mas odkud?
Stačí se podívat na to, že někteří lidé jsou schopni sehnat 8800GT v cenách kolem 5500 Kč a přitom v e-shopech stojí ty samé karty 6500-7500 Kč.
Citace:
Původně odeslal
jrk
Stačí se podívat na to, že někteří lidé jsou schopni sehnat 8800GT v cenách kolem 5500 Kč a přitom v e-shopech stojí ty samé karty 6500-7500 Kč.
To neni samozrejme pravda ...
Mam v nabidce a nabizel jsem tu Gigabyte 8800GT za 5500 - problem je ale, ze dodavatel dodal za 2 mesice 0 kusu ...
Nakonec jsem ji diky Nexovi koupil jinde, ale za STEJNE penize jako je gigabyte nabizen tedy za 5500 cca ... takze OK...
Ostatni vyrobci (ASUS, MSI, ZOTAC) DODAVAJI do VO za tyhle strasny prachy, protoze ty blby chipy od nVidie proste nejsou, takze uz primo vyrobce urcuje tu cenu. Bohuzel ...
Ted mam v nabidce :
Gigabyte 8800GT 512MB - cca 5500
Leadtek 8800GT 512MB - cca 5700
Zotac 8800GT 512MB - cca 6800
Asus 8800GT 512MB - cca 6400
a terminy dodani ?? cca konec ledna ... :-) Smesny ....
Co vím já, tak ty šílené ceny si dávají VO a nechodí to do VO za takové šílené ceny.
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Co vím já, tak ty šílené ceny si dávají VO a nechodí to do VO za takové šílené ceny.
To je mozne, za VO nevidim, ale je mi pak divne proc leadtek a gigabyte jsou smesne levny a zbytek drahy ....
Citace:
Původně odeslal
svaca
To je mozne, za VO nevidim, ale je mi pak divne proc leadtek a gigabyte jsou smesne levny a zbytek drahy ....
No u nas v ED system maju nakup na inno3d 5200 sk bez dph, cize ceny premrstuju VO a nie vyrobci...
jako ze eD koupi tu taktu za takove penize ??
Pak je to ale v poradku ... :-) Ta cena odpovida ...
Mimochodem dnes v Alze naskladnovali Asuse 8800GT s 256MB .... chteji za to 6500,- vcetne dane, snad se tohle po vanocich uklidni :roll:
http://www.alza.cz/asus-en8800gt-htd...dvi-d85192.htm
Citace:
Původně odeslal
svaca
jako ze eD koupi tu taktu za takove penize ??
Pak je to ale v poradku ... :-) Ta cena odpovida ...
ved prave... ale tak biznis je biznis :)
Na tom linku me zaujala jedna vec a to kolonka "Běžná cena - doporučená výrobcem: 7 832,58 Kč". Tohle uz snad zavani klamanim zakaznika, pokud si dobre vzpominam, tak koncova cena doporucovana nVidii je 'ponekud' jina. Leda ze by 256MB verze byla z nejakeho duvodu drazsi.
Citace:
Původně odeslal
MV
Koncova cena je vysledkem retezce mezistupnu, zbozi se da nakoupit od mnoha dodavatelu a za ruznych podminek, s tim ja nemam problem. Casto je to dilema mit zbozi draz a skladem, nebo levne nedostupne v ceniku.
Pozastavoval jsem se nad tim, ze by skoro 8000,- kc mela byt cena doporucena vyrobcem.
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Jasně, mě jenom zaráží to, že může bejt ta míň výkonná verze dražší;)
Citace:
Původně odeslal
MV
když to sem píšeš...mám možnost sehnat cokoliv od ASUSu za celkem slušný ceny...pro více informací piště SZ...mám zákaz to zveřejňovat, uiž takhle to porušuju, tak to nebude ani v bazaru apod.; díky za pochopení
No je to tak, pokud je moznost snazi se vsichni videlat, jelikoz HW se celkove prodava s temer nejmensima marzema oproti jinejm hmotnejm vecem. Ale pouze maloobchodnici za to nemuzou to mi vezte.
jj, tyhle šílený ceny nedělají jen MO, co tak koukám do ceníků, tak už to takhle draze většinou dostáváme od VO. Na Cybexu jsme ale měli jednu výjimku... 8800GT od Gigabytu, tam kolega uměle navýšil cenu, ale ne proto, aby na tom vydělal, ale aby to lidi pořád jak potrhlí neobjednávali, pořád lepší nemít jedinou objednávku než jich mít stovky a následně stovky nasraných zákazníků, kteří na svou kartu čekají X měsíců. Mně kolega jednoho Gigabyta sehnal, verzi Turbo Force Edition se Zalmanem, přišla těsně před Vánocema, cena cca 5200,- s DPH :-) Btw. z této várky (10ti kusů) jsme pokrývali objednávky cca 2 měsíce staré!