Do prahy to de dostat jen postou? Nebo jich bere nejkdo vi c do prahy?? Nechce se mi platit C-Poste :evil:
Printable View
Do prahy to de dostat jen postou? Nebo jich bere nejkdo vi c do prahy?? Nechce se mi platit C-Poste :evil:
jenom postou, a uz nemas do CT moc casu, aby to v poho doslo tak to odeslat tak dneska dopoledne...
Pro opozdilce: Čeká se na zásilku ze slovenska od e1. Až příjde, konec. 200 kusů už máme, tak je to v pohodě. Jen mě překvapuje, že byl velký zájem, a výsledek :roll: Hlavně že jsem to chtěl tak min. 3x potvrdit, že to opravdu chcete. Však počkejte, až to uvidíte ;D
2MillisX: keby si to chcel potvrdit aj 10x urcite by to vsetci potvrdili :arrow: inak vsetci co si objednali a potvrdili a neposlali money by mali byt na BlackListe :!:
dufam ze sa caka aj na zasielku od nas, ona uz je totiz na ceste. (uz mozno aj tyzden)
rOn, toxic, cox, arcanus
Pročpak je tohle 51. stránka z 50? :roll:
Aha, už je to správně. Ale fakt tam bylo Strana 51 z 50!
2 jagoro: ono to sem tam zblbne ale ked je na novej stranke urcity (neviem kolko) pocet threadov tak sa to opravy aspon sa mi vidi je tu toho trosku vela. ;D ;D :roll:
Kdo je:
Petr Munzar
Oldřich Pokorný
Opět pošlete SZ. Dnes tu asi nebudu, vypnou nám proud. :|
;D ;D ;D ;D ;D ;D tak mi vcera konecne dosli promotion materialy z EuroReseller programu AMD ;D ;D ;D ;D ;D
...a co mi doslo ??? nejake prospekty, letaky, AMD podlozka pod mousa ;D a samolepky 65mm x 65mm (2ks) a 25mm x 25mm (2ks)
http://www.vs.sk/ousi/temp/amd.jpg
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
JÓ sem tam ;D :smoke:
Tu podlozku bych si nechal libit taky ;D
..jj je celkom pekna-v typickych farbach AMD :wink: ked tak zajtra nahodim screen :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
mne by byla na ... - optika...Citace:
Původně odeslal mutant2
...aj ja mam optiku :wink: a dokonca s "problemovou" modrou diodou (8000mcd) a mys po tejto uprave blbla na dvoch podlozkach co som mal doma a na tejto jede jak blazon- vobec sa nezasekava :arrow: hold AMD je AMD ;D ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
po jaky dobe ti to prislo?me vubec nic neprichazi...sakra..jen samy maily..ze uz maj opterony atd...
...14.3.2003 som to objednaval na polskej mutacii :arrow: takze nieco vyse dvoch mesiacov :!:
...kuva kolega z roboty (radioamater) si objednava vzorky (FREE SAMPLES) hocijakych suciastok (u Agilent, TexasInstrument, Microchip, atd atd) a nielenze mu bezproblemov poslu vzorky vsetkeho mozneho o co ma zaujem kludne aj za cenu 1ks/19USD a este za neho zaplatia aj clo, ale ma to vzdy kurirnou sluzbou do tyzdna :!:
:-) - já s ní jezdím po stole - Logitech B64 (nebo tak nějak) asi za 500kč
...aj ja mam tiez nejakeho Logitecha- tusim Wheel Mouse, mam ho uz viac ako 2 roky a mozem Ta ubezpecit, ze v tej dobe stal viac ako 1000,- :wink:
Millisx: ti to ode mě ještě nedorazilo ? :(
No, to záleží, jak se jmenuješ, mám tu jeden dopis a jednu složenku, kterou zatím nevím, kam zařadit. Napiš mi jméno(na SZ, abys zůstal v anonymitě) :wink:Citace:
Původně odeslal Airwolf
Jo a jednu složenku do vlastních rukou, pro tu si du teď.
2 iGor to si objednaval z polskej stranky alebo odniekla inadial. ;D :evil:
Sorry za opytanie ale akosi sa to zase hmmmhmm ale j som tiez tak nejak posielal mailom im na to co napisali sakra. :evil: :?
...uz citujem aj sam seba ;D ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jasne to som pochopil ale som si to vsimol az ked som postol svoj prispevok lebo tu 52 stranu som nevidel.
2 iGor tak uz to prislo aj mne ale sa lepsie pozri od koho ti to prislo, :lol: :lol: :lol:
Urcite nie od poľakoch ale od Deutchlandum a bolo to v takej tasticke prakticke, a este plno reklamnych materialov.
O chvilu postnem aj obr. podlozky ak mi to vyjde. ;D