-
Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny
Na to, co se dělo dnes v noci v Brně se nedá říct nic jiného, než:
už do teho zase kurva jebú
UPC v části sítě kdysi patřící karnevalu dělá nějaké úpravy a krom jiného opět přeadresovala placenou PEVNOU!!! IP adresu.
To, že se občas zásahem v síti změní dynamická není nic proti ničemu (to se taky stalo dnes v noci), ale když během posledního půl roku toto udělají i na placené, tak mám velké pochybnosti o kvalitě poskytovaných služeb.
-
2Paolo: ja to ve Slatine zaznamenal taky, nejelo to cca od pul druhe do pul sedme, a nasledne doslo k odpojeni z stare karnevali site a prepojeni na upc sit - takze doslo nejen ke zmene IP, ale i ke zmene hostname, takze z puvodniho *.karneval.cz mam ted *.net.upc.cz :rolleyes:
-
Tak já mám jak doma, tak u zákazníka, kde je právě ta "pevná" adresa, rdns ip-89-102-xxx-xxx.karneval.cz (89.102.xxx.xxx)
Technická podpora mi sdělila, že tu placenou pevnou prostě už nemůžu dostat zpět, protože už je použita v jiné síti.
To udělali od začátku prázdnin už podruhé, že změnili PLACENOU PEVNOU IP adresu.
-
Tak v tomhle pripade bych ja osobne po nich pozadoval vraceni penez za celou dobu placeni sluzby pevna IP, s oduvodnenim ze dana sluzba nebyla poskytovana (nemenila se jen cirou nahodou).
Pravni vymahatelnost asi mala, ale aspon si na nich vylepsit nervy a zanadavat si :D
-
Už jsem zrušil placení pevné IP, když je to stejně k ničemu a podal stížnost na reklamační oddělení. Mají na vyřízení (prý) 30 dní.
-
Asi jsem měl větší štěstí... moji pevnou IP nezměnili snad 2-3 roky co ji platím... ale fčíl mám už skoro 24 hodinový výpadek, modem jen zoufale hledá signál, neustále rebootuje a nic. :confused:
Tak mám takovej dojem, že až se to rozjede (teda jestli vůbec), tak budu mít pevnou IP na 100% jinou.
Na http://mapa.karnevalzone.cz/ bylo teď ráno vidět, že většina routerů a převodníků z bývalé Karneval sítě je down.
-
Ja pevnou neplatim a mam ji uz pres rok stejnou :)
-
Citace:
Původně odeslal
admix
Ja pevnou neplatim a mam ji uz pres rok stejnou :)
Než sem se přestěhoval, tak jsem byl na síti UPC (ne bývalý Karneval) a tam sem měl stále stejnou IP i bez placení.
Teď, co jsem (doma) na Karnevalu, tak mám během měsíce už čtvrtou a to jede router 24/7.
Citace:
Původně odeslal
Vykuk
Hezký graf (K+), je tam vidět i ten včerejší výpadek (včetně TV a telefonu) který začal v jednu hodinu ráno.
-
asi neprozradim nic tajneho, kdyz vypustim info, ze probiha temer kompletni prestavba CM site ...
rad bych rek vydrzte jeste tejden, pak to bude ok, ale u UPC clovek nikdy nevi, co holandani vymysli :(
-
Foxi, to je OK, to snad každej chápe, že přestavujou síť a že kvůli tomu budou výpadky... ale nevím jak ostatní, ale já jsem od UPC nedostal žádné info o nějakém chystaném výpadku... na jejich stránkách vesele uvádějí, že v Brně žádné výpadky nejsou, tak proč mi kua modem stále hledá signál? :evil:
-
Citace:
Původně odeslal
Vykuk
Foxi, to je OK, to snad každej chápe, že přestavujou síť a že kvůli tomu budou výpadky... ale nevím jak ostatní, ale já jsem od UPC nedostal žádné info o nějakém chystaném výpadku... na jejich stránkách vesele uvádějí, že v Brně žádné výpadky nejsou, tak proč mi kua modem stále hledá signál? :evil:
jo, tohle je v UPC hodne spatny ... s tim souhlasim. bohuzel :( proto se snazim informovat aspon vas tady ...
-
klepy-klep na dřevo, v plzni po celou dobu žádný prob (a to že teď u toho sedim kromě spánku prakticky furt :cry:)
-
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
jo, tohle je v UPC hodne spatny ... s tim souhlasim. bohuzel :( proto se snazim informovat aspon vas tady ...
Diky aspon za to ;) Aspon clovek navari z vody ....
-
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
asi neprozradim nic tajneho, kdyz vypustim info, ze probiha temer kompletni prestavba CM site ...
rad bych rek vydrzte jeste tejden, pak to bude ok, ale u UPC clovek nikdy nevi, co holandani vymysli :(
To co jsem se už doptal, je, že se stará síť po Karnevalu předělává z EuroDOCSIS 1.1 na 3.0 a (prý) budou pak tarify, kdy si budeme moci zvolit sami, jakou chceme rychlost down a up.
-
Tak to jsem zvedav, jestli nabidnou aspon 10/10 ;D
-
Citace:
Původně odeslal
admix
Tak to jsem zvedav, jestli nabidnou aspon 10/10 ;D
IMHO by mohli, ale taky jde o to, jak se bude vypočítávat cena...
-
Co treba 1Mbit DOWN za 49,- a 1Mbit UP za 99,- ? ;)
-
Tak jakmile se přiblíží večer, torrenty jdou do červeného :(.
Přes den je to normálně OK, ale večer si ani neštrejchnu. Doufám, že to takto nebude pořád.
-
Dnes popoludni, Brno Zabiny uplne v pr***, 60% packet loss. Snad to neskor bude stat za to tie linky ...
-
tady (Brno Zabovresky) tez behem dneska 2x totalni vypadek vcetne telefonu
-
uz mi prijde z jim to budovani site trva nejak moc dlouho, dneksa mi nekolikrat opet vypadl net a to jakou rychlosti jede p2p se ani zminovat nemusim, torrenty taham jen jedenkrat tejdne ale i tak me to stve.
UPC je nesolidni a neschopna spolecnost, nabere tisice novych zakazniku aniz by mela sit na to dimenzovanou. sou to kre.... .
za 4 roky co jsem byl u karnevalu tak sem nikdy nezazil tolik problemu co ted s UPC za posledni mesic
-
A to ma stavajicim zakaznikum začit navyšování od ledna to bude teprve :p legrace
-
To urcite bude mazec, Telefonika pro sve soucasne klienty s navysenim rychlosti dela neeemlich to samy. Od unora 2009 (do kvetna 2009 -snad?) to nekomu zvednou, u mne asi zustane pokles na 600 kb/s z puvodnich 800 kb/sec.
Nechal jsem si ji jako zalohu, UPC mam jako staronovy majitel.
http://www.speedtest.net/result/355032280.png http://www.speedtest.net/result/349650312.png
-
mi to nedalo: http://www.speedtest.net/result/355176886.png no výsledek, starter jenom:rolleyes:
-
ja si nemuzu stezovat ...
http://www.speedtest.net/result/355184360.png
(a to jsem nejsem VIP)