Dobre tomu chapes, len non pro R9500. A skusalo to uz kopec ludi a viac ich to uz skusat nebude lebo taku kartu uz nezozenies.. Proste GAME OVER.Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Printable View
Dobre tomu chapes, len non pro R9500. A skusalo to uz kopec ludi a viac ich to uz skusat nebude lebo taku kartu uz nezozenies.. Proste GAME OVER.Citace:
R9500 este sezenes!!! v obchodech este sou.. aspon u nas.. taq newim...
Hej, su, ale s pamatami v rade (128bit) takze pri velkom stasti z toho mozes spravit max R9500Pro. Otazka bola na R9500 -> R9700 :-)Citace:
jj sorry 256bit sbernici uz neikde nemaj....
tak jsem si koupil v Levi 9500 non PRO, ale nevim jestli je to ta prava na upravu.
Jestli ma pameti v rade tak je na hovno.Nainstaluj Omega drivery a uvidis.Riva Tuner 12.3 ti po nainstalovani napise co mas za oarametry karty :wink:Citace:
Původně odeslal Neo
Tak mam pameti do L a cervenej PCB. Pameti 3ns.
Aby bezela jako 9700 to se fakt musi pajet mikropajkou nebo pouzit lak?
no, lakem se to asi nezkouselo, ale pajka je lepsiii... zkus to lakem a pak informuj... ;o)
Mas stistko ,ale jeste ne vyhrano :? Hlavne aby ti fingovaly vsechny pipilyny :roll: Nic nepajej ani nelakuj!!!!!!!!Ale nainstaluj si nejnovejsi Omega drivery pro ati a ty ti to sami predelaj na 9700 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Neo
Najprv sprav softmod cez rivatuner a ked to bude fungovat tak pouzi vodivy lak.Citace:
Původně odeslal Neo
Tak jsem z toho docela vedle.
Nekdo rika to, druhej zase neco jinyho... :?:
To musim sundat chladic? je tam prilepenej? Jak se vlastne sundava? neni nekde postup s obrazkama?
Myslim ze by si to radsej mal nechat v takom stave ako to je..Citace:
Původně odeslal Neo
Nic nesundavej a nainstaluj si ty Omega drivery a uvidis sam 8-)Citace:
Původně odeslal Neo
Tak jsem nainstaloval ty OMEGA drivery a nic, ta moje 9500 se furt tvari jako 9500. To se nemusi nahrat jinej BIOS?
TAK TO NEMAS TU SPRAVNOU ATI :?: JINAC TO VSEM FUNGUJE ;DCitace:
Původně odeslal Neo
A MAS TAM TY POSLEDNI OMEGY ??JE TO DULEZITY :!:
Takze sem si stahnul tyhle drivery: Windows 2000-Driver Version 6.13.10.1032.
Navic sem si stahnul RivaTuner 12,4 ktery jako jedinny podporuje nove FireGL drivery.
Odinstaloval sem ATI ControlPanel a ATI Catalist 3,2 driver. Spustil sem samorozbalovaci
soubor od ATI a ovladece si extraktovali na C:\ a spustila se instalace... Nacez mi to
oznamilo ze nemam ovladaci podporovanou kartu FGL X1/Z1... Tak sem nainstaloval Rivatuner a
patchnul asi dohromady 14 soubory!!! Kazdy se musi patchovat zvlast... Spustim znova install
a zase to same... Takze sem nainstaloval ovladace rucne...
Tady je screen jak to vypada...
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca.../firegl_x1.gif
Zajimalo by me proc je ADAPTER STRING: Unknown Adapter??!!
Myslite ze to spravne nainstalovany? I kdyz se t nedelalo pres setup-install? Ten setup tam
vypiseje naky vychytavky do registru...
Musis editovat inf subor a doplnit tam svoju kartu.. (Name, Device_ID, Vendor_ID atd. rovnako ako tie FGL co su tam uvedene.
Kterej inf to je? Myslis ze jinak je to spravne instalovany i kdyz to nebylo delany pres ten SETUP-jestli to tak vubec de...
To je tohle?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Jak to vyedituju?Kód:;Fire GL X1 AGP PRO (256 MB)
ATI Fire GL X1 AGP Pro SECONDARY Video Accelerator=FGLRY,PCI\VEN_1002&DEV_4E67&SUBSYS_01531002
ATI Fire GL X1 AGP Pro Video Accelerator=FGLRY,PCI\VEN_1002&DEV_4E47&SUBSYS_01521002
Nahrad 4E47 > 4E44 (R9700) alebo 4144 (R9500NP)Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
a 4E67 > 4E64 resp 4164
Vlastne som nasiel to co som tam doplnil ja takze si to skopiruj:
;SoftFireGL X1
S-Fire GL X1 Secondary Adapter=FGLRY,PCI\VEN_1002&DEV_4164
S-Fire GL X1 Pro 128=FGLRY,PCI\VEN_1002&DEV_4144
Ten SUBSYS tam nie je potrebny, ten je len na identifikaciu vyrobcu pokial ma nejaky svoj nazov.
asi jsem trochu zaspal dobu trochu jsem se zajimal o neco jineho (o Linux atd...)
tak jsem se dival ze existuje predelavka z 9500 ma 9800 mohl by me nekdo poradit jak na to?????
dik riddle
Ja nainstaloval posledni Omega drivery a predelalo se to samo ;D Jinac je to stejny jako na R9700!Riva tuner 12,4 + softmod na 9800Citace:
Původně odeslal riddle
Tak asi mam nejakou blbou kartu, ale nic se mi nezmenilo, furt mi tam sviti 9500. Jak poznam jakou tu kartu mam?
V RivaTuneru mi sviti 256-bit (8x1) 128MB DDR.
Jenom stahni OMEGA na CAT3,2 a skus fillrate v 3Dmarku a napis vysledky sem....
A co BIOS? Ten softmod je editace toho inf souboru? Co jsem koukal po netu tak všude u tý 9500 maj 128-bit bus. Má to pak nějakej výkonovej bonus po tý předěávce?