Tak za kolik bys prodal tu tvoji desku?Citace:
Původně odeslal OBR
Printable View
Tak za kolik bys prodal tu tvoji desku?Citace:
Původně odeslal OBR
Parada !!! Doufam ze ho poradne potrapis.... dej pak vedet!Citace:
Původně odeslal OBR
Desku nevim,je nekde v bazaru tred o prodeji celych vnitrnosti.Tam je cena.Jinak myslim ze to bude bomba default je 2400Mhz takze 2600Mhz snad udelam a to bude hukot.
Ladron>ale ty ses tenkrat ptal jen teoreticky(ze kdydby nekdy mozna jelikoz.... takze jsem tomu nevenoval pozornost ale po odzkouseni s939 A64 a nevalnych vysledku vykonu jsem se rozhodl pro FX,jina volba neni vsechno jiny na bazi s754 a s939 je pomaly a hlavne me totalne zklama maly vykon s939 a "dualniho radice" pameti kterej ma jen o 5% vyssi vykon nez singl na s754.
Aka vlastne je najlepsia pamet k AMD Athlon 64 procesorom. Ktore sa Vam najviac osvedcili ? ???
Chcel by som Vas vsetkych poprosit o pomoc aku pamet mam zobrat, mam moznost vymenit tie A-DATA 512 MB :evil: .
Na to aby som aj nieco pretaktoval a aj by mi to bolo konecne stabilne . Velmi uvazuje, o
512MB DDR 433MHz PC3500 CL2.5 64Mx64 KINGSTON HyperX BOX,
512MB DDR 400MHz PC3200 CL2 64Mx64 KINGSTON HyperX BOX
alebo stacia aj obycajne
512MB DDR 400MHz PC3200 CL2.5 64Mx64 KINGSTON BOX
Co by ste mi odporucili ? ??? ??? ???
alebo nieco ine. ktora ten moj kripel procak trochu rozhybe, nie ako tie
A-ADATA.
Dakujem
2falkom:
Dost silně si koleduješ o BLACK LIST tím, že dáváš 3 !! stejné příspěvky do 2 témat.
takze vykon sa nemeni :-) len ta teplota zavratne stupa :evil:
uz to asi boxom neuchladim ide to az na 66°c
Seš dobrej hazardér, mě to doma chladí Zalman na plný koule při 49°C při 8 hodinách Primeu a už to se mi moc nelíbí. Víc jak 60°C bych si na CPU rozhodně nenechal za žádných okolností. Kdyby jsi místo peachovin s taktěnim začal pořádně chladit procák, bylo by to lepší. :lol:Citace:
Původně odeslal cluzoe
vonku je uz zima tak ho pouzivam ako kurenie ;D
uz sa na tom pracuje :arrow: Zalman CNPS 7000B AL-Cu
Ten zalman je pro to absolutni maximum me proste neuchladi na vic nez 2550,pak se zvedne teplota o deset stupnu a zalman nestiha,takze zalmana nepovazuj za spasitele,tohle chce fakt vodu,a nebo vapochill kterej mam objednanej,jako snad prvni v Cechach! 8-)
První určitě nebudeš. :wink: Na kolik tě přijde, mě to vycházelo cca na 20 000,- (mám namysli ten nejnovější model), což je pro mě už moc. :oops: Co se týče staršího modelu, tak ten by přišel asi na 15k, ale pořád si můžu dát dohromady vodníka za poloviční cenu, což je pro mě přijatelnější, ale to moje CPU má taky slušnej potenciál, jak se zdá. ;DCitace:
Původně odeslal OBR
Budu ho mit za 15 000,ten uplne nejnovejsi model ale i s kompletnim casem,je to z vystavy nekde v asii.ja koupil FX53 a chci ho proste vokulit az na 2600MHz a vic,tak jsem zainvestoval i do chladaku.
co to je :arrow: vapochill ???
som este nepocul :oops:
Máš možnost to sehnat i později??? Měl bych možná zájem 8-) Jenom ten kompresor bude žrát neuvěřitelný množství šťávy, to budou účty.Citace:
Původně odeslal OBR
http://personal.inet.fi/private/wanker/google/bart.gifCitace:
Původně odeslal cluzoe
som to nasiel no :!:
http://www.hothardware.com/viewartic...id=284&catid=9
no ehm jako nechapu jak se ti jen tak muze zvednout teplota o 10C !! Bud trosku konkretnejsi ! Jake jsi mel teploty, napeti? Na vzduchohove chlazeni nedam dopustit..... vzduch rulezz (kdyz se to se vzduchem umi dokaze divy)Citace:
Původně odeslal OBR
Konkretne ja jsem provozoval: AMD64 2800+ (1800@2115 mesic na 1,6V ... real 1,64V a teplota pri Prime95 nepresahla 43C ...bios ukazuje dobre kalibruje mi to posledni bios + chladic je opravdu vlazny) ...no je pravda ze vetracku mam ve skrini trosku vic :roll:
Jinak vapochill je husty s toho uz vytahnes hodne!!! :o :roll:
V tomhle musím s OBRem souhlasit, jelikož ikdyž nepřidávám Voltáž, tak Zalman začíná topit čím dál tím víc, stačí to zvednout o 100MHz a teplota docela rychle roste. :wink:Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Jak to? Ja jsem si uz z vasich prispevku myslel, ze zalman je nejlepsi chlazeni na svete :-))
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Zalman uchladi o HODNE dal nez jakykoliv jiny chladic,ale pokud ti zvednutim o 100Mhz pri default napeti stoupne teplota z 50 na 60, je Zalman v koncich,a ja bych chtel jet na 2700Mhz a to potrebuju super vodu a nebo Vapochill,mel by tu byt pristi tyden tak uvidim jak to pujde.
2 Obr myslim ze mluvim za hodne lidi ale mohl by si sem uz dat nejaky ty testy ty tvy sestavicky? cpu mark 3d mark .....
mam to v kupe teprve 2 dny a teprve testuju,mam odemcenej nasobic takze budu zkouset ruzny varianty multi/fsb a kde bude nejlepsi score to necham,az dorazi chladic tak se do toho pustim.Takze jeste tyden minimalne musite pockat.
Já jsem bohužel až nyní přišel na dost smutné zjištění a to, že nForce 3 250Gb desky nejdou víc než max. 270, pokud se jim osadí 2 DimmBanky Double Sided pamětma :? Zkusím z toho DFI vytřískat víc, ale obávám se, že tohle bude stejně konečná (dělají to MSI, Epoxy ad.)
nemel a sup sem s vysledkama. at vidime jak se to u tebe vyvyji.Citace:
Původně odeslal OBR
JJ, tiez by ma zaujimalo ako ten A64FX vydrti vsetko tunasie A64 osadenstvo ;D (najlepsie by bol nejaky kratky clanok na MainPage :idea: )Citace:
Původně odeslal Voky