ano, samozrejme ne cipset ale optika, nejak jsem to omylem zamenil. jinak ja osobne bych v tvem zebricku soupnul teaca nad lg. mel sem ho par mesicu a rozhodne si na jeho kvalitu paleni a cteni nemuzu stezovat
Printable View
ano, samozrejme ne cipset ale optika, nejak jsem to omylem zamenil. jinak ja osobne bych v tvem zebricku soupnul teaca nad lg. mel sem ho par mesicu a rozhodne si na jeho kvalitu paleni a cteni nemuzu stezovat
tak som si to tu pozrel, precital recenziu na cdr a na 95% kupim toho pioneera, kvalita zapisu ma dost oslovila a chyby co ma su pre mna irelevantne :)
hmm, taky po nem posilhavam ...
ved, poradte, prodavam HW,odesel mi NEC 3540 (prestal vypalovat CD-R) a ted resim jakou novou palicku...
Prodavam hlavne: NEC (zacina byt poruchovy, uz to neni co to byvalo), LG, Lite-on a Pioneer,ale proste NEVIM co si vybrat ...
zajima me toto:
1. Super kvalitni zapis na CD-R a CD-RW
2. Kvalitni zapis DVD
3. DVD-RAM (read, write)
4. touha, ze par let vydrzi.
Co si mam tedy koupit ? Pioneer ? Nic poradneho uz se nedela.
svaco svaco, staci precist dve obrazovky zpet a pochopis, ze Pioneer DVR-111 je jasna volba :mweheh: :mweheh:
OK, ok, ale ja chtel presne takto popostrcit ... .-))))
Jedu si pro nej na kram ... :-)
takze som si kupil DVR-111D a trosku ju vytunil ;) http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=625972 dufam ze to niekomu pomoze aj ked to je prd financna uspora (od 100 do 250 Kc) :D ja som si kupil Dckovu verziu lebo ju zrovna mali v najblizsom obchode :)
Všade sama chvála na 111D,tak som si ju aj ja kúpil a budem tu asi jediný nespokojný majiteľ čo sa týka kvality zápisu.Však mi to horšie páli ako 110D a na Nec 4550 sa ani nechytá.Zatiaľ skúšané 3dvd,Verbatim a Sony-Daxon.Ešte vyskúšam TY.
A nešlo mi to ani testnúť v nere-kvalita zápisu.
jednoznacna volba v dnesnej dobe je Asus 1608P3S ;)
no nevim, proc kupovat OEM DVR-110, kdyz si muzes koupit rovnou DVR-111.Citace:
Původně odeslal srebalat
no, me pali prave na daxony a verbatimy luxusne. ted tu mam imation dvd+r 16x v podobe MBIPG101 R05 medii, a takto to vypadaCitace:
Původně odeslal Patrik00
Ahoj, co by jste si dnes koupily za vypalovačku? (nějaká normální cena okolo 1000,- . Co třeba ta LG GSA H20L
no,ja vim, ze uz se upakuji, alle:
- pokud nepotrebujes LS/LF, pak je Pioneer DVR-111 zcela luxusni
- samo muzes koupit jeho OEMko a flashnout na plnej (navod tu je na foru i na cdr.cz)
dalsi moznosti je koupit nekterou z novejsich kvalitnich mechanik jako treba:
- Samsung SH-S182D (18×18 DVD±R/RW, 8×8 DVD±R DL, 12× RAM IDE)
- BenQ DW1670 (16×16 DVD±R/RW, 8×8 DVD±R DL, 5× RAM IDE)
ale ja sam za sebe bych opet sel do Pincka.:D
docela se mi líbí ten Benq a Pioneer, LS, LF neni až tak podstatnj, ale je to +
takže jakou?:neutral:
estli se ptas me, tak odpoved znas: DVR-111 >:}
EDIT: v nejblizsi dobe pak ocekavam, ze vyjde novej fw pro ni: http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/pioneer/dvr_a11.html
To nej dnes...BenQ 1670 :)
ta LS ani LF nemá co? a verzi 111 nebo 111D ?
a co například ta LG GSA-H20L ?
verze jsou:
- 111D: neumí DVD-RAM, neumí LF
- 111: umí DVD-RAM, neumí LF
- 111L: umí DVD.RAM i LF
kteroukoliv verzi můžeš na 111L přeflashovat, je zde na foru na to i navod
LG nevim, nevidel jsem a osobne tu znacku nemusim. ty se tim ale nenech ovlivnit :-)
no právě mam v hlavě jenom 2 mechaniku, tu Pioneer 111 a nebo pak tu LG, tady na to máš i recenzi http://www.cdr.cz/a/17207
Ahojte nejake realne skusenosti stou 111 :?:
Je dobra :?
Nejake problemy :?:
Nic lepsie asi vsucastnost v predaji nieje ze :mweheh:
problemy ziadne ... vsetky informacie najdes v recenzii na CDR, mne osobne vyhovuje
tak tak, plna spokojenost. precte mi v poho i chcipajici media i kdyz, obcas samozrejme musi zpomalit a cist sektor vikrat, ne ho prokousne). recenze na cdr napovi vse ostatni, ja na ni napr jen a pouze palim dvd+ a dvd-. dvd-ram ma 3x verbatimy, neprepaluju chraneny hry, neprepaluju chraneny audio-cd. dvd decryptuje celkem rychle, ale to sem delal jen jednou jako zalohu originalu, takze nemuzu rict, ze je to tak vzdy.
imho jiste existuji mechaniky, se kterymi budes mozna i spokojen o neco vice (treba kvuli LF/LS), ale ja byt spokojen s 111 :-)
LF to umi, viz MadCapuv navod.
Jedine co by snad mohlo chybet je zmena book-type, na to jsem zatim zadny firmware nevidel.