Re: Zajímavé nabídky hardwaru
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Tohle si lidi pamatovat budou a taky budou vědět, že e-shop ma povinnost dodat zboži za inzerovanou cenu!!! :)
v tom případě se dal loni zažalovat Dell, když nabízel kvůli chybě v databázi 20" monitory za 400 Kč...
Citace:
Původně odeslal
MikeD
v tom případě se dal loni zažalovat Dell, když nabízel kvůli chybě v databázi 20" monitory za 400 Kč...
No obávám se, že podle výkladu zákona je 400 Kč za 20" monitor evidentní chyba, na kterou by to Dell vyhrál... :(
Zajimave nabidky HW, nikde neni napsano ze to musi byt nejlepsi ceny, tak tu mam jeden notes v cene noveho mercedesa :-) Prekvapive od me oblibene firmy :-D
http://www.megaobchod.cz/notebooky/f...o-pa-2510.html
Citace:
Původně odeslal
Rodeo65
:-) Zkuste to někdo objednat, myslim že by byl skladem ještě rychleji než by přišel potvrzující email objednávky :-)
Třeba by alespoň nechali poštu grátis...
Ten noťas má 2x1024GB RAM, tj. 2 tera, to je slušnej mainframe ;D To tu cenu chápu.
btw - kdo chce case ma modding, tak zkuste toto: http://www.aukro.cz/item418088608_hp...z_funkcni.html
Citace:
Původně odeslal
Marty
dodavaj k tomu prej vozejcek na ty rozsireny sodim moduly :) pac trochu vycuhujou..
ad case .. jeden green cube staci :D
Citace:
Původně odeslal
Miraak
Uz na to prisli... 404
Citace:
Původně odeslal
Miraak
Tak jen pro info, jeste nez to odstarnili, objednal jsem 10 kusu a dneska mi prisly. Takze spokojenost :D.
ASUS EEE 7 / UCM353 / 4GSSD / 512MB / W / Lin
skladem za 4353,- s DPH sel by asi najit i jinde levneji:
http://www.itage.cz/p38232-asus-eee-...d-512mb-w-lin/
Citace:
Původně odeslal
Haste
Pokud mate vyhlidnuty kousek HW, tak ho doporucuju koupit ihned, dokud se neprojevil pokles kurzu. Cekejte i 10% zvyseni cen, kvuli oslabeni koruny vuci vsem hlavnim menam.
Stalo se presne jak jsi rekl, za ani ne 2 mesice 10% ceny nahoru. :confused:
V letaku Datartu se dnes objevila plazma Panasonic 42-px80 za 19900,- ... za tuhle cenu jsem ji nasel i nejlevneji na netu, ale buhvi z jakeho obchodu, takze pokud by mel nekdo zajem, muze mit slusnou tv z kameneho obchodu za hodne slusnou cenu ;-)
Citace:
Původně odeslal
jaluvkap
V letaku Datartu se dnes objevila plazma Panasonic 42-px80 za 19900,- ... za tuhle cenu jsem ji nasel i nejlevneji na netu, ale buhvi z jakeho obchodu, takze pokud by mel nekdo zajem, muze mit slusnou tv z kameneho obchodu za hodne slusnou cenu ;-)
HifiShop za 20.700Kc, DigiBoss za cca 20.300,-
Jedine plus Datartu je, ze jsou schopni dovezt TV i o vikendu (vyuzivaji svou prepravu a ne PPL apod).
Jediné plus? A co nižší cena?
Citace:
Původně odeslal
jan555
Jediné plus? A co nižší cena?
Rozdil par stovek beru pri takove castce za nepodstatnou. Uznavam, ze jsem to mohl napsat lip, ale melo to vyznit tak, ze "akce" Datartu neni nijak extra zajimavou akci.
To ano, ale takových postů je tu spousta ... Pokud je to nejnižší cena, tak Datart má taky webshop, vlastní (jak říkáš lepší) dopravu, takže potom to výhodná nabídka imho je. Nic, nic, já té reakci nerozuměl ...
Když jsme u těch televizí, tak kdo jezdí na rodinný nákup do Globusu, může přihodit do košíku Panasonic 42PX8E za 17990,- . Není to nejlevnější, ale aspoň "opravdový" shop z těch pod 18K... I když kupovat telku v hypermarketu je trochu úchylka.
Citace:
Původně odeslal
Marty
... I když kupovat telku v hypermarketu je trochu úchylka.
Na druhou stranu pokud nechces nic resit, tak to ma vetsinou jeden bonus, z 80% reklamaci resi bud vymenout za nove nebo vraceni penez a o nicem se nedohaduji.
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Na druhou stranu pokud nechces nic resit, tak to ma vetsinou jeden bonus, z 80% reklamaci resi bud vymenout za nove nebo vraceni penez a o nicem se nedohaduji.
Jak kde, v Tescu jsem na reklamačku DVDčka čekal měsíc a pak mi vrátili stejně peníze (předpokládám, že mě jen dusili). Fakt je že bylo půl roku staré, po týdnu by to řešili asi jinak.
Zítra ráno jede můj otec do Makra koupit v akci plasmu Panasonic TH 37PX8ES za 15.468,81 Kč s DPH.
Trvá na stříbrné barvě a já ji za podobnou cenu na netu našel pouze v černé, takže se mi ho nedaří odradit od koupě ani argumentací o minimálním příplatku za kvalitnější vyšší modely... co s tím? ???
Citace:
Původně odeslal
Marty
Když jsme u těch televizí, tak kdo jezdí na rodinný nákup do Globusu, může přihodit do košíku Panasonic 42PX8E za 17990,- . Není to
nejlevnější, ale aspoň "opravdový" shop z těch pod 18K... I když kupovat telku v hypermarketu je trochu úchylka.
a teda na to už minimalně dodávku na odvoz pochybuju že by mi to zabalili jak vždy nabízí zboží zabalit....
Pro telku: globus, tesco :) je to jedno
Citace:
Původně odeslal
Marty
Jak kde, v Tescu jsem na reklamačku DVDčka čekal měsíc a pak mi vrátili stejně peníze (předpokládám, že mě jen dusili). Fakt je že bylo půl roku staré, po týdnu by to řešili asi jinak.
tesco se nepočítá, to neni hypermarket ale cirkus :rolleyes: :mweheh: třeba v globusu to tak opravdu funguje...
Citace:
Původně odeslal
GreenOrchid
Stalo se presne jak jsi rekl, za ani ne 2 mesice 10% ceny nahoru. :confused:
jo taky na to koukám třeba zdroj sem u nich kupoval za 1013,- http://www.barbone.cz/index.asp?stii...)%20400W%20ATX a teda dobrej skok
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Zítra ráno jede můj otec do Makra koupit v akci plasmu Panasonic TH 37PX8ES za 15.468,81 Kč s DPH.
Trvá na stříbrné barvě a já ji za podobnou cenu na netu našel pouze v černé, takže se mi ho nedaří odradit od koupě ani argumentací o minimálním příplatku za kvalitnější vyšší modely... co s tím? ???
Treba ze to na 16:9 ma uplne imbecilni rozliseni ?