no hlavne aby uz byly. to tu kazdy spechal jak o zivot, a kdyz se maji posilat penize, tak to vazne :evil:
Printable View
no hlavne aby uz byly. to tu kazdy spechal jak o zivot, a kdyz se maji posilat penize, tak to vazne :evil:
...asi by bolo najlepsie aby MillisX stanovil, ze da vyrobit len pre tych, od ktorych mu pridu money napr. do 23.5. tj do dalsieho piatka a hotovo :!:
...lebo takto je to do blba-resp. do nekonecna :?
2ALL:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Už jsem to s někým řešil přes SZ. A vidím to na příští týden.
Takže od koho nebudu mít peníze ve čtvrtek 22.5.03 má smůlu. Toto je považováno za konečné. V pátek 23.5.03 zadávám výrobu.
Takže tak.
To jsem stejně zvědav, kdo se na to bodne.
...OK, mas moju uplnu podporu :!: :!: :!: :wink:
...myslim, ze uz aj teraz by to malo vyjst nad tych 200ks, nie ???
Asi jo, ale dnes na to nemám, abych to počítal a mám i několik zatím neodbavených SZ. To víš, poněkud prohýřená noc, nejsem vůbec vyspaný.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
mno jo ... dostal si zaplatene od par ludi tak si mal za co hyrit ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Dostal jsem výplatu :mweheh:Citace:
Původně odeslal Lopo
podle předpisů civilkář dostává 15tého :idea: a já měl 14tého
http://212.80.76.22/millisx/Smilies/fanatik.gif
mno a to tu hovoris len tak ??? uz aj to hlasim MP-kom :evil: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Millisx
No, ti se mnou nemají vůbec nic společného :-PCitace:
Původně odeslal Lopo
...sa mas, ked som bol minuly rok na vojne v Ziline, tak sme hlavne po zolde mavali problem okrem inych aj s MPkama :? :roll: teda problem mali oni s nami :!: ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
esteze ja mam modru ;D
2 All som zvedavy ci ta vyzva niekoho popozenie k posielaniu korun bolo by to dobre aj pre nich ale hlavne pre vsetkych co poslali prachy. :-)
2ManDark: ...mne je to jedno, ale uz vidim, ze za 1-2 mesiace bude chciet zase kopa ludi samolepky :? a ked je moznost tak len kopa reci a skutek utek :evil:
potrebnej pocet uz je stejne zaplacenej ne? tak kdo si nepospisi ma smolika 8-)
Kdo je Lukáš Pecha???
Pošlete SZ.
EDIT: Už vím :wink:
No, jen těch, co mám na seznamu, chybí ješťě třicet, tak nevím.
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
2 iGor:
Presne tak ja som prachy poslal sice az v pondelok teda o jeden pracovny den neskor ale akosi dalej sa k tomu ty ostatny nejak kladne nestravaju :evil:
Len dufam ze to nedopadne ze Millisx bude musiet prachy posielat spat hadam ten pocet co uz je tak staci. :? 8-)
205ksCitace:
Původně odeslal ManDark
kua a to je objednanejch 400+ ks :evil: Lidi snazte se trochu uz nemate moc casu :|
Ja to tu ted nak moc necetl, no jeste mi chyby tady precist asi 20 stranek :eek: no nechcete mi raci ukazat seznam jaky obednavate, uz mi to nebavi hledat :-) Kdybych to stihnul tak bych si taky nako mozna vzal, kdyz ne tak mam smulu :roll:
Peníze jsem posílal 12.5., proč tam ještě nejsem?
Jestli si to posílal složenkou, tak je to možná na poště. Zjistím to dneska.
Koukám,že prašule máš,tak to je super,poště jsem moc nevěřil ;D ;D :lol:
No, od lidí, kteří si objednávali minulý čtvrtek(ne z OCCZ) už mám prachy... :roll:
Sakra tak sem to poslal dneska dopoledne,,, takže to tam snad do čtvrtka dojde :wink:
Dobrá, jsem tam, tak to uzavři. :wink: