+vypni dht a local peers, me to takhle pomohlo
Printable View
Tak jsem to asi zakřikl, jsem v UL na UPC a u všech torrentů mám červenou a nehejbou se :(
Plzen hlasi stejny problem - trackery bez vyjimky offline, i kdyz upload jede :(
EDIT: jedna vyjimka tam je ;D
U me taky komplet problem, jdu na alternativu:D
U mne je to dnes večer nějaký divný... torrent všude na "červené" bez spojení, jakmile jsem kilnul NODa, respektive jeho integrovaný firewall, tak se torrent rozjel, naskočila zelená, ale zase jsem se nedostal v mozille nebo IE7 ani na blbej seznam.cz
Fakt to nechápu :eek:
Možná to souvisí se slučováním určitých částí UPC do jednoho místa (tedy spíše státu) - Holandska.
Ted mam zas doma nejakej brutalni vypadek, packetloss 90-100% ...
"Z naší strany opravdu není nic blokováno či omezováno. Kdyby k takové situaci došlo, byl by jste o tom informován. Samozřejmě v tuto chvíli dochází k modernizaci datové sitě, která trvá již celý týden, a v rámci těchto úprav mohou klienti pocítit zpomalení či výpadek služeb trvající několik hodin."
Preklad: Vlezte nam na zada, budem si delat co chcem a vy budete platit. Neni duvod neco nekomu rict predem.
Druhý den v UL, stále torrenty na červené :(.
Přitom jsem koukalm domu přes VNC a tam to krásně frčí.
Tak stačilo nakonec jen vymazat torrenty a přidat je znovu a nyní již běží.
Ale stejně se mi zdá, že to jde nějak pomalu :(.
Zdá se, že UPC skutečně blokuje P2P sítě. Měsíčně toho z Torrentu a z DC++ zase tolik nenasosám, ale zrovna nedávno jsem potřeboval sosat trochu více, protože jsem rušil své staré zálohy filmů (na CDčkách) a při té příležitosti jsem potřeboval většinu filmů, jenž nejsou DVDripem a jsou v DivX, nahradit kvalitními DVDripy v XviDu (popř. některé HD nebo FULLHD verzí ;)).
A po stažených zhruba 40 GB, aniž bych jakkoliv měnil nastavení Torrent klienta, to postupně přestávalo sosat, až včera to již nesosalo vůbec (download a upload max. 0,1 - 0,4 kb/sec :)).
Nicméně řešení problému je zcela jednoduché a tak vlastně ani nevím, jestli je ten můj problém i přesně váš problém.
V nastavení Torrent klienta uTorrent dejte Možnosti -> BitTorrent -> Kódování přenosu -> "Odchozí: Povoleno" a ODškrtnout "Povolit nekódovaná příchozí spojení".
Poté se začalo stahovat opět vše OK :cool:. Zatím vyzkoušeno jen na jednom filmu (700 MB), uvidíme dál.
Nicméně blokování P2P potvrzuje i velmi slabá funkčnost mého DC++ klienta Strong DC++, který ještě nedávno fungoval OK, teď ani není schopen načíst uživatele hubů (trvá to strašně dlouho - nepoužitelné), to ještě nevím, jak řešit :(.
Jinak celkově nechápu tento přístup UPC. Nabízejí neomezené limity dat a přitom blokují kde co. Jako nejspravedlivější variantu bych viděl v návratu limitů dat s tím, že nespotřebovaný zbytek limitu by se přičítal k limitu v dalším měsíci.
Díky za radu, vyzkouším. DC++ naštěstí nepoužívám.
No, nějak to nemělo vliv, ale už to nastavení nechávám.
Je to celé volaké divné ty rychlosti teď :(
Už asi 5 dní mám taky problémy s torrentama. Vše červené a bez spojení. Dneska dopoledne se to asi na 1 hodinu samo od sebe rozjelo ale nyní je sitace opět stejná - červené torrenty. Ať mě nikdo nevykládá, že to neblokují nebo nemají nějaké jiné problémy. :evil::sad:
Ja nemam problem :) Mozna neco postupne meni, pred mesicem jsem mel par dni to same, od te doby ok.
Tak jsem zmenil ISP. Vlastne pridal UPC. A hned 20M/1M. U O2 mi linka jede jen 6,2 MB/sec. Reknete si urcite, blbec, proc breci? Jenze tataz linka umela pred 1.9.2008 pres 8 Mega a moje zena by me zabila, kdybych tu slibovanou O2 IPTV dotahl domu (vypadky modemu 15 - 50x za vecer...). Do baraku vede kabel uz roky a TV na digitalu DVB-C nezlobi.
Za 800 Kc UPC (sleva za soucasnou TV 60 Kc, tj. 740 Kc) a bonus 4 mesice 50% ceny. Tak se chytaji zakaznici. U O2 uz dnes vim, ze navyseni na mou (snad) puvodni rychlost bude v breznu 2009.
A bonbonek nakonec. 479 Kc ted budu platit O2 za rychlost 8 Mega, kdyz uz vim, ze linka rychleji nepojede.
To mame hrozivych 1219 Kc..... jenze dosud jsem platil za Extreme O2 2212 Kc s DPH.
O2 rapid, torenty a obecne P2P site neskrti, UPC zatim taky ne, ale s tim zkusenosti nemam. Mam ted obe pripojeni za polovinu, a pocitace, co to vyuziji i bez dalsiho routeru (router Wi-Fi mam jak pro O2, tak od UPC).
Moje zkušenosti s UPC (bývalým Karnevalem) v Brně jsou takové, že UPC v určitou dobu (odhadem tak odpoledne až půlnoc) blokuje komunikaci s TRACKEREM, ne komunikaci s peery (což by se stejně v případě šifrovaného spojení dělalo dost blbě). Nastavil jsem připojení přes SOCKS5 proxy (pouze pro spojení s trackerem) a jede to.
Z uplne jineho soudku: jak dlouho trva UPC nez zaregistruje zmenu DNS zaznamu u domeny? Vcera vecer jsem menil hosting, znamy na ADSL uz se pripoji (pres tracert mu to ukaze spravnou ip serveru) me UPC stale smeruje na puvodni hosting..
Tak zda sa, ze spominane problemy uz zasiahli aj mna. Torrenty sa celkom vlecu, od plnej rychlosti ako kedysi maju dost daleko.
Také dneska nějak mrtvé, navíc vše na červené :(
Hmm, tak mozno to bude iba "slabymi" seedmi, pretoze z privatnych trackerov problemy nemam