Jo, jsou neostry. Predsadka viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=82333
homebastl za ~170 czk.
nicmene muze to vyvolavat spis velmi mala hloubka ostrosti, foceny objekt ostry vetsinou je...
Printable View
Jo, jsou neostry. Predsadka viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=82333
homebastl za ~170 czk.
nicmene muze to vyvolavat spis velmi mala hloubka ostrosti, foceny objekt ostry vetsinou je...
no jo.. mas hezci :| :oops:
@marty : thx, jinak cim fotis momentalne ty, ja stale s timhle smejdem
???
Canon PowerShot S1 ISCitace:
Původně odeslal Valhalla
no, a omluvte vypadek celyho myho webu kde jsou mj. vsechny fotky, nejakym zahadnym zpusobem jsem prekrocil povoleny traffic a takhle to dopada.
www.myslenka.net
musim dobastlit ten stroj a hodit si to na svoje :)
Hmm, tak tve vcelky nejsou bohuzel dostupne :?Citace:
Původně odeslal Valhalla
Deda, fotka ze soboty...jeho 80te narozeniny
trochu sem mu pristrihnul haro ale jina fotka neni :/
http://home.karneval.cz/dutch3s/fotky/dedecek.jpg
Jako teda dóóóst dobrýýý!!! :eek: :smoke:Citace:
Původně odeslal dutch3s
dutch to je spicka, ma to taky prijemnu naladu, co je zjavne objektom :) inak ja by som to mozno trosku inak previedol do BW, ale to je vec vkusu inak VERY GUT!
;D dobrý, jen bych to možná trošku říznul tak, aby to nebyla taková středovka.Citace:
Původně odeslal dutch3s
Já sám jsem nepřítelem středové kompozice, ale tohle je IMHO přesně ten vzácně výjimečný případ, kdy je středovka povolena... Když už řezat, tak maximálně na čtvercový formát... :wink:Citace:
Původně odeslal theedge
copy that DM, myslim ze nutne VSETKO tlacit do zlateho rezu atd. nie je uplne stastne riesenie ... niekedy (teraz) to je fakt v pohode
Jo však OK ... neříkám že to musí být ve zlatém řezu ... někdy to stačí šoupnout jen malinko mimo střed a už je to OK ( zvlášť pokud je použitej tento obdélníkový formát) . Ale je fakt že v tomto případě by se mi čtvercovej formát taky líbil.
Jo jo, moc pekny. Na B/W je super ta hra s kontrasty a polotony..
Navíc v případě čtvercového formátu by se i při středové kompozici dostaly oči jako hlavní objekt v podstatě do zlatého řezu také a umocnilo by se tak ještě víc vyznění celého snímku... teda samozřejmě pokud by byla dole větší část těla...Citace:
Původně odeslal theedge
Jjj, ten deda je dost good.
jinak prikladam par fotek z dnesni skolni exkurse (Dlouhé Stráně, počasí stálo za starou bačkoru - mlha, déšť, prostě hrůza)
Spodni nadrz
Tunely
Spodni nadrz o5
to flash - to neni mozny, vcera sem to jeste po uploadu kontroloval a jede to
Mne tie fotky idu, ale nacitavaju sa ako keby mali velkost RAWu a ja nejaky 56kbps modem... :? (mam chello 1M/128k)
Chyba je asi na vasem prijimaci :-) pac mne se nactly hned a to mam 64kbps.Citace:
Původně odeslal e1
Tak to asi nee. Dnes už frčí i mě - včera v noci to nejelo vůbec :wink:Citace:
Původně odeslal -- Charlie --
Valhalla: Ty si snad tu včelu umyl ;D . Já měl samé upatlané od pylu, žlutý jak ta pampeliška. Je možné někde kouknout na originál?
kdyz sem tu videl ty krasny fotky Mesice, rozhodl jsem to taky zkusit . uplnek jsem propasl ,ale dneska byla u nas dobra viditelnost tak jsem to cvaknul
http://humlak.cz/~limba/moon.jpg ???
btw:
1/100s
f/5.6
iso100
fuji5500
LOL mam ho nafocenej úplne naprosto stejně natočenej i nasvicenej .... i ten krater mam stejně natočenej a nasvícenej. Někde zpátky v tomto threadu by ta fotka měla být.
jenom malej detail.. mesic se vuci Zemi neotaci :) Takze asi proto.. jde jen o to jak je zastineny.. (konec OT)Citace:
Původně odeslal theedge
snad nemyslis ze sem ti ukradl fotku ???Citace:
Původně odeslal theedge
@e1 - no to je problem webzdarma, nekdy jim to jede OK, někdy se mi taky neco nenacte, nebo to trva hodinu, holt to chce dobrej okamzik
@flash - ne vazne, tu vcelu sem nemyl, tedka hazim na web original img, tamto byl defakto vyrez s krapet upravenejma barvama, jinak ta vcela tam teprv prilitla kdyz sem tam byl, a než se mi ji podarilo poradne vyfotit, tak preletela asi 5 kytek, nejak tak
fullsize včela , ale tohle je fakt poprve a naposledy ;D ;D , aspon do doby, nez bude kvalitnejsi pripojeni k inetu
EDIT: Kdyz sou tady znovu ty Měsíce, tak já hodim taky jeden
mesic
DOT> moc pekna fotka!