Tak ja som si postavil novu zostavu - vid podpis, este tam chyba TV karta a repro... :D
Zatial som s A64 spokojny, je to husty rozdiel vo vykone oproti starej masine :o
Printable View
Tak ja som si postavil novu zostavu - vid podpis, este tam chyba TV karta a repro... :D
Zatial som s A64 spokojny, je to husty rozdiel vo vykone oproti starej masine :o
no ale pokud vim, tak FSB u A64 je jen teoreticka hodnota, ze ktere se odvozuje frekvence procesoru a HTT, takze procesoru by neco, co my tady oznacujeme "FSB", melo byt jedno... rozhodujici je "FSB" x nasobiceCitace:
Původně odeslal OBR
- muze to nejakej profik (i kdyz nepochybuju, ze to jsou tady vsichni :)) potvrdit?
To by mě teda zajímalo kdo ;D I tomu mýmu bývalýmu superkryplovi jsem mohl dát 260FSB x 8.Citace:
Původně odeslal OBR
Ale při 265 mi stávkoval Epox, jelikož házel errory se SATA, ikdyž byla naprosto deaktivovaná.
neco k tematu threadu A64 a vykon [pretaktovani]
libil se mi tenhle clanek s mirne provokativnim nazvem: Athlon64 3200+ 0.09µ Socket 939
“The Next 2.4C?” , potvrzuje Eagluv clanek ze svethardware :lol:
http://www.madshrimps.be/?action=get...04&articID=230
:oops: Otazocka :arrow: aku frekvenciu ma AMD 64 3400+ ???
takze to mam :-)
:arrow: AMD Athlon 64 3400+ (S754, 2,2GHz, 1MB, Boxed)
zdravim vsechny, ma nekdo stejnou zakladni desku? nemam skoro vubec zadne zkusenosti s pretaktovanim. napise me prosim nekdo co vsecho mam v biosu v polozce (v 1.4) prepsat (podrobne), abych mohl trosku nataktovat? mockrat dik. s pozdravem sgt.hicks.
Tak konečně se na mě usmálo štěstí (ani tomu po těch peripetiích s changováním hardware nemůžu uvěřit)
CPU jede na 255x9 při default VCore 14hodin PrimeStable. ;D
Napíšu večer sérii.
TNTrade v BratislaveCitace:
Původně odeslal falkom
No koukam, ze oc AMD64 nazavisi na V, i ja jsem ted snizil z 1,6V (1,64 real) na 1,55 (1,58 real) aspon sem mu trosku zatopil :lol: O te DFI celkem uvazuju ale nechce se mi do toho investovat.... vyhoda je ze si rozumi s tema A-DATAma :-)Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Tak kdys do ní sel tak si vezmu tvoji desku...pocitej teda kdyztak se mnou...Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Takže mnou slíbená data o sérii:
ADA3000AEP4AX
CBAEC0426UPMW
1021265640289
Uvidíme, co snese.;D Jinak bootuje bezproblémů i na 2.5GHz, ale bude hladovej po Voltíkách potvora.
Jj koukam...mam podobnou serii akorat potrebuju poradnou desku...doufam ze pujde Fatal do ty DFI abych si od nej vzal to MSI ;) Pak to pujde v pohode....Jinak tedle jel na jiny desce na 2400Mhz Pri 1.575V tak uvidis....Citace:
Původně odeslal BeachKEN
zdravim vsechny, mam problem s pretaktovanim athlona 3000+. na nize uvedene sestave se nedostanu pres fsb 208 x 10 (2080mhz). kdyz zvednu jeste trosku vis, tak se me po restartu sekne comp hnedka pri zapnuti, a musim flashnout zalohu biosu. nejspis nemam nejlepsi pameti, ale snad nejsou corrsair 3200 2.5 (2.5, 3, 3, 8) to nejhorsi co se da koupit ne? poradne se v casovani pameti nevyznam, prosim poradte jakou kombinaci casovani bych mel pro tyhle pameti vyzkouset. dale by me zajimalo jak si bios nastavit, aby se me pokud mozno hnedka po zapnuti nesekl (treba jsem na nejakou polozku nechal zapnutou, nebo ji naopak nezapnul). zkousel jsem zapnout agresivni casovani (poradne nevim k cemu slouzi), zvednout napeti v-core na 1.6v, ale stale se comp hnedka zasekl. teploty mam podle cidel a monitoringu v poradku. zkuste me prosim poradit, jake kombinace nastaveni vykouset. predem vsem dekuji. s pozdravem sgt.hicks.
2.5, 3, 3, 7
Pokud jsou to Corsair Value, tak nemusí mít nějak vysokou rezervu. Kolik jde do nich Voltů ??? A pokud tě zajímá, jak taktovat na desce nebo co co v BIOSu znamená, projdi si starší thready, je jich tu o tom dost i o té tvé desce v nVidia chipsetech.Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
Tak co jede teda ten tvuj v poho na tech 2500Mhz?A kolik jsi dal za tu desku?Citace:
Původně odeslal BeachKEN
To si asi delas srandu kdyz chces vedet co mas jak zadat...to je u kazdýho kousku idividualni tagze se snaz...a jak rikal predtim procti si to tu celýCitace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
Ještě jsem to netestoval, ale zapnu to o víkendu. Desku mám cca za 4000 :wink:Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Ted jsem ji vydel za 3500 :DCitace:
Původně odeslal BeachKEN
Citace:
No koukam, ze oc AMD64 nazavisi na V, i ja jsem ted snizil z 1,6V (1,64 real) na 1,55 (1,58 real) aspon sem mu trosku zatopil :lol: O te DFI celkem uvazuju ale nechce se mi do toho investovat.... vyhoda je ze si rozumi s tema A-DATAma :-)
No ted jsem vydelal pak kacek, ale nevim nevim je mozny ze mam blby kousky A-DATA (i kdyz obe dve jedou stejne) a procak muze byt taky blby i kdyz 2115 neni nic moc mel by zvladnout vic! Abitu verim mam s nim nejlepsi zkusnosti co se tyce oc, ale treba se zase s tema A-DATAma nesnesou.... mrknu se kolik co stoji a za kolik by si tak tu MSI bral.... kdyz tak se domluvime pres SZ ! Na druhou stranu investovat par tisis do nove desky kvuli par MHz asi moc nema cenu.....Citace:
DOOMGIV3R:Tak kdys do ní sel tak si vezmu tvoji desku...pocitej teda kdyztak se mnou...
Jenom aby jsi nedopadl jako já, mně jel minulej procák na 2.1GHz až prři 1.6V a na 2.25 až dokonce 1.8V!!! ale to už tu říkám po sté-padesáté asi. A já vůl tehdy měnil desky, RAMky atd. nakonec se zjistilo, že to bylo CPU. :oops:Citace:
No prave..... uvazuju porad o 3000+ (MP 10x) nebo 3200+ (MP 11x) tam uz tolik nezalezi na fsb a z msi tech 235 dostanu !!!Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Bych rek ze ten 3000+ je dostačující...ten muj ma potencial bezet na poradný desce v pohode na 2500Mhz akorat ted nemam AGP lock tagze jsem v háji.Citace:
Ted jsem cet recenzi na tu DFI a slintam ;) asi mam jasno...
Tak jsem vcera koupil super vyhodne A64 FX 53 za 11000!Kc,takze sezenu desku- nevim zatim jakou? A zbavim se toho pekace na s754 a konecne budu mit snad trochu vykonnej pocitac.
lol jsem ho tu nabízel za 9000 před dvěma měsícema nebo tak :) aspon myslím