Jo ICQ2GO jede porad OK (za posl. tyden urcite).
Printable View
Jo ICQ2GO jede porad OK (za posl. tyden urcite).
Kde se da v ICQ5 nastavit, aby pri fullscreenu nehazelo N/A?
Viete poradit adresy na rozne Miranda Packy? Skusal som Miranda pack Revival Edition a Koki's Miranda Pack, nahadzal som do toho svoje pluginy, ale stale tomu nieco chyba.
tady ještě nějaký souCitace:
Původně odeslal Axel
Existuje naky programek pomoci ktereho bych si mohl udelat svuj vlastni skin do icq 5 ???
Nemuzu nic najit.
Edit: Tak sem neco nasel zde:
http://www.dezina.co.uk/lesson1.php
Edit2: hmm, tak asi nic :-( hledam dal...
EDIT3: Kdyby icq 5 nemelo hry a tam pool(kulecnik), tak to smazu takovou rychlosti...ach jo, kdepak je moje miranda :cry:
Tak jsem nainstaloval konecne novou Mirandu (0.4.3 alpha Koki's pack) a neni mi jasne kde v tech stovkach nastaveni zajistim, aby se mi okno zpravy minimalizovalo na listu a ne do toho podivneho tabSRMM?
Edit: A jak prinutim zapisovat historii do TXT souboru?
Zmena ICQ protokolu.
Dnes mne a mnoha dalsim lidem prestala miranda prijimat icq zpravy, duvodem je zmena v icq protokolu. Staci stahnout novy icq plugin, jak jsem se dozvedel na jednom foru.
Takze si ho vsichni stahnete a nebudte smutni, ze vam nikdo nepise.Citace:
na icq si hrali s protokolama, ne vsechny klienti jsou schopni prijimat korektne zpravy
pro Mirandu je resenim novy icq plugin http://addons.miranda-im.org/details...ewfile&id=1683
nekteri jini klienti chodi a nekteri jini ne
UPDATE: Takze postihlo to i dalsi klienty, Trillian uz taky vydal update.
http://www.ceruleanstudios.com/forum...threadid=78848
no nevim, ale mne to sice odpoledne v praci nejelo (jako i vsem kolegum), ale co jsem dosel domu, je vsechno ok a pritom jsem nic nemenil. Miranda 0.3.3 ICQ Oscar v8 0.3.3.0 Normalne bych rekl: 'Muj klient to proste rozchodil', ale predtim nejel a ted jo ???Citace:
Původně odeslal monsoon
EDIT: tak jsem se unahlil :confused: obcas to chodi, vetsinou ne, takze asi taky update klienta...
QIP ma taky problem, reseni:
Citace:
Původně odeslal nejakej typek na QIP foru
Nevíte proc ICQ meni tak casto protokol? Myslimsi, ze je to proto, aby odradili lidi od jinych clientu a donutili lidi pouzivat jejich ICQ client. Jestli to prinasi nejake zmeny pro uzivatele, tak by me zajimalo jake. Nevi nekdo jestli to ma nejaky prakticky duvod?
vubec to nevim jiste, protoze jsem zaroven presel na novou verzi mirandy (momentalne 0.4.3alpha), ale muzu ted nastavit Secure (MD5) login, coz jsem predtim nemohl.Citace:
Původně odeslal almanil
Co myslis tim 'tak casto'? Tohle je pro me mirandistu poprve kdy jsem se s takovym problemem setkal.Citace:
Původně odeslal almanil
Staci mit upravenou verzi Icq.dll 0.4.0.30 a secure login tam mas taky. S verzi Mirandy jako takove to nema co docineni (sam mam 0.3.3)Citace:
Původně odeslal ripper
Vysiel novy Miranda 0.4.3 alpha build #47, na stranke uz takisto visia opravene ICQ pluginy. Podla changelogu riesia problemy s prijimanim sprav.
Zdravim, nevi nekdo jestli lze presunout kompletni historii z icq 2003b do novyho icq lite 5 a jak na to?
Nevim jak je to dlouho, byla nejaka zmena, aspon jsem si to tak zapamatoval, byla totiz vydana nova trillian, neslo se ani pripojit a jestli to nebyla zmena protokolu, tak nevim. Mozne je, ze trillian pouziva protokol trochu jinak nez miranda a tehdejsi zmena nebyla pro mirandu dulezita.Citace:
Původně odeslal jedik
a co SIM? jak pro win tak pro linux :-) dobrej multiprotokolovej klient :-)
SIM-IM client
Ja pouzivam QIP info+download www.qip.ru .Je to Rusky soft ale je tam i cestina vsetko.Som s nim nadovsetko spokojny rychla a flexibilna praca nemusim klikat na okna zvlast vsetko v jednom.U mna je naj soft na tento smer komunikacie
Mozna je to blbost, ale i tak se zeptam - existuje nejaky plugin, ktery by me informoval o pripojeni (online) pouze nekterych uzivatelu (ne vsech) ? mam celkem rozsahly seznam a nechce se mi kazdych 5min kontrolovat, kdo je online.
thx
Mas mirandu? Pokud jo tak to jde jednoduse vyresit tim, ze kdyz das k urcitym uzivatelum ignore (online notification) tak se to u nich nezobrazi, pokud mas ale neco jineho, tak nevim :)Citace:
Původně odeslal Dolbac
Ja tohle vyresil tak, ze jsem u tech lidi co jsem chtel videt online hned pridal do nicku tecku (tj. .nick), automaticky se radi podle abecedy hned nahoru seznamu, tudiz kontrola je okamzita, bez rolovani.Citace:
Původně odeslal Dolbac
sice zrovna nejlepsi reseni to neni, ale svuj ucel to plni. stejnej problem sem resil taky, akorat ze s _ :)
Jestli na to je plug-in to nevim, zkus pogooglit ;)
jasne, myslel jsem, ze cely tento thread je o Mirande :mweheh:Citace:
Původně odeslal comm
jenze pokud jsem to pochopil spravne, tak ty uzivatele budu ignorovat uplne, ne?
Kdyby se ti chtělo zkoušet jinýho klienta, tak SIM tohleto zvládá bez problémů. Navíc umí řadit lidi v seznamu nejen podle abecedy, ale taky podle toho jak často s nima komunikuješ.Citace:
Původně odeslal Dolbac
Ne, proto pisu do zavorky online notification. Je to v EVENTS>IGNORE a pridat tu kolonku kde je modra kvetinka (v popisu online notification). Takze se u tech lidi, kde to das nebude zobrazovat zmena stavu.Citace:
Původně odeslal Dolbac