To je mi jasne ze FX5200 je shit, ale ja som myslel malo na tu INO3D MX440-kuCitace:
Původně odeslal Spajdr
Printable View
To je mi jasne ze FX5200 je shit, ale ja som myslel malo na tu INO3D MX440-kuCitace:
Původně odeslal Spajdr
Citace:
Původně odeslal Mavko
No tak to moze byt ale mne to brzdi AGP 2x a maticna ktora ma VIA Chipset.
AGP2x neni problem ... chipset si vylad WPCREDITem :wink:Citace:
Původně odeslal Pepko
btw podle me jsou ty tvoje vysledky hrozne maly ... 1400 jsem dal s Rivou TNT (sice jenom v 800x600 ... 1024x768 mi padalo v Game3 - Lobby - High detail :-), ale upozornuju, ze to bylo TNTcko) a bylo to na Tulenovi 1100 s VIA chipsetem ...
tak se pridam,
na te sestave dole(P4 2.4, 512MBDDR333, GF4Ti 4200) mam cca 11000 3dmarks(meril sem to uz driv a bylo to asi 10800, nebo tak neco, proste kolem 11k..
ale bude lip, tento tyden mi dojde nova sestava(s Radeonkem 9800 ;D ), pak sem hodim vysledky..
To mas celkem malo, ja dal s P4 2.4b na 2.9GHz a MSI Ti4200-64 na 310/610 14000bodu :-)Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
No tak to AGPcko trosku hame,ale moze to byt aj kvôly tomu,ze mi nespusti v teste Game 4 kvôly pyxel sharedu? lebo G4 MX 440 ma len DX7.Citace:
Původně odeslal Maaarty
Drivery mam 52.16 pod Win 98SE.
Kde zozeniem ten WPCREDITem ???
Dik.
Uz mam ten WPCREDIT ,ale co tam mam prestavit?
Ako sa v tom pracuje?
Poradi mi niekto?
Dik.
snad ti pomuze tohle:Citace:
Původně odeslal Pepko
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17058
http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=17070
podle toho bys to mohl pochopit
no jenze ani jedna z tech komponent neni pretaktovana :-) (spatna deska, grafika se mi pretaktovavat nechtela)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Ted ale tento komp bude mit asi tata a ja budu mit new(ABIT IC7-MAX3, P4 2.6, 1GB, R9800nonPro), na kterem pujde OC rekl bych dost fpoho.. Jsem celkem zvedavi, na kolik se mi ho podari vytahnout, protoze bude to muj prakticky prvni OC kousek(az na Cel 333, ktereho sem primo taktnul na 460MHz, bez jakehokoliv skouseni.. zformatovalo mi to disk a od ty doby jsem to radsi nechal :roll: )
No abys nebyl sklamanej... nechci te strasit, ale 2.6c nejdou moc dobre, malo ktera pujde nad 3250MHz... at ti to vyjde a hlavne nezapomen koupit PORADNEJ CHLADAK NA TO!!! 8-)Citace:
no mam Alpha Pal 8942...Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
doufam, ze to co rikas neni pravidlo.. chtel bych z nej vytahnout aspon 3.3, spis tak 3.5.. snad se povede ;)
3,5GHz? Mozna tak s A-DATA pametma a poradnym chlazenim chipsetu + obrovskou kupu stesti :arrow: :?
Spis bych sel uz do 3.0c... ta pujde na 3.4 predpokladam o dost lip nez ta 2.6c --> viz LookAS 8-)
zatim 10600 s tim dole, cekam ted na novou desku (8RDA3+)
- doufam, že navalím těch 11K!!!
2,8c staci :D ...... Spis je to kus od kusu :wink:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca...s/new/3842.gif
2Ondra: Sice hezkej vysledek, ale s 1.81V ????!!!! (v Biosu muselo byt aspon 1.825 nebo 1.85)
To bych tam dlouhodobe nedaval... max. tak 1.675V v biosu (tj. 1.65 real)
Podle me by mela jit skoro kazda 3.0c na 3.5-3.6GHz s 1.65V, ne?
No na 1,65v dala stable 3,5G
To je pekny...Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
co je u tebe stable? Memtest (projet bez chyby) + >6hodin Prime95 ?
ja dam 3.5G na default ale pak ta mrcha nechce jet na vic stabilne ani s vyssim napetin. nevim v cem je chyba. jestli uz maximum procaku nebo treba nejaka nekompatibilita s necim ???
edit: resp jestli to je stabilni ani nevim pac se to chvili po zatizeni sekne a zustane to viset :evil: wtf?
Jaky je fsb? teplotou NB? to dela me-ze se sekne...Citace:
Původně odeslal LookAS
Jo a zkousel jsi pridat 0.05V a jen jeden MHz? Ja se tak dostal k ty my soucasny frekvenci...
250 jelo prime pri 1.575V, dyz chci 254, tak musim 1.650V!
fsb je 250, teplotou to neni, pac sem si zkousel taktit tu 2.4c a ta jede fpoho na fsb275 s def napetim. gdyz ji oc vic tak aspon hazi chyby, ne ze se sekne. to ta 2.8 je asi nejaka divna. :?:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
3DM 01: 19203
3DM 03: 6334
Koukam, tady nekdo prave rozbalil novej comp, ne? ;DCitace:
Koukam, ze si vsimavej ;)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
jj, mam ho 2 dny.. jax rikal, ten procik moc vysoko nejede(jen 3,2GHz), ale i tak mi to staci.. utesuju se tim, ze sem usetril 7k(P4 2,6 vs. 3,2).. zase se mi ale podarilo fuckt dobre pretaktovat grafarnu(sla by mozna i vic, kdyby tam byl VGA Silencer, ale CC mi ho tam nechtelo dat, ze pry se tam nevleze)
ale taky mam problem s deskou, po 2 dnech na ni odesla zvukarna(viz dred v sekci Zvuk), takze tam ted budu mit provizorne SB PCI 64.. nemate nekdo neco lepsiho?(Audigy/Audigy2/Live)
Jinak s vysledkama sem celkem dost spokojenej.. Udelal sem si na to tabulku(v excelu) a tam mam vysledky vsech moznych Benchmarku pred/po pretaktovani a narust vykonu je super..
btw: pokud nekdy budu upgradovat/kupovat new komp s P4, tak dam radsi od ABITu ruce pryc a pujdu do ASUSu.. ted bych ho teoreticky mohl mit(kdybych vyreklamoval tu desku), ale je na ni spatna jen zvukarna a kdybych tam mel posilat celou tu bednu, taxe z toho po*eru(pres 20kg urcite, je to totiz Chieftec)
Jaky mate serie tech vasich P4?
2AceVentura: Co se ti na tom Abitu nelibi krome ty uz ted funkcni zvukovky?
No jinak je absolut oki ;)Citace:
Původně odeslal Fila
Zvukarna uz je fpoho, ale stejne by me zajimalo, ze kolik by se dala koupit nejaka starsi Audigy, nebo neco podobnyho, ze bych k tomu koupil 5.1 soustavu... Ale melo by to byt od Creative, protoze maji pry nej. 3D Zvuk a o ten mi jde nejvic(hry, filmy.. a taky hudba!)
Jedine, co mi celkem vadi(ale to nebude pravdepodobne vinou desky) je, ze se mi podarilo primestable pretaktit ten procak jen na 3,2GHz, ale Westler me na to pripravil uz dopredu( ;D ), takze fpoho.. Je to dost rychly, abych na tom moh hrat nejnovejsi hry a delat grafiku(1GB ram) a vo to mi jde..
Taky jsem rad, ze u tehle komponent neni skoro zadny riziko, ze je spalim.. napr. sem krapet pretah ramku(500MHz) a stacilo resetnout cmos a fse frci uplne fpoho.. Taky bych se chtel trochu zasvetit do toho sveta HW+OC, abych si dalsi komp mohl poskladat sam, protoze tata ma rad, kdyz to nekdo posklada a ja do toho pak uz nemam sahat..(i kdyz..)
tu desku muzu celkem doporucit, ale jde o to, ze ja jsem v tomhle oboru noob, takze ti nemuzu rict, jestli je lepsi nez tvoje ASUSka a v cem..
co ja wim, jestli k ni mate nejakou konkretni otazku, tak se zeptejte a reknete, kde na ni najdu odpoved(ale vetsina tech praktickych otazek byva zodpovezena v ruznych recenzich..)