jo, těch 5mm bude docela na hranici, ale tam by se ty drátky nacpat mohly, snad...no, i když jak na to koukám, 16 drátků do tohodle, no, bude to sranda. Rád bych věděl jak to nakonec dopadlo...
Printable View
jo, těch 5mm bude docela na hranici, ale tam by se ty drátky nacpat mohly, snad...no, i když jak na to koukám, 16 drátků do tohodle, no, bude to sranda. Rád bych věděl jak to nakonec dopadlo...
Tak jsem si doma vyrobil z hliníkového nýtku nový trn, ale bohužel jsem tam vyvrtal moc malou díru, tudíž mi ty kabely fousově neprojdou (jestli jsem dobře počítal, tak je jich 15). Ale ten nýtek má ještě poměrně dost široké stěny, takže to můžu v klidu převrtat. Bohužel se k tomu dostanu nejspíš až tak za 10 dní - FUCKED státnice... :evil: :evil: :evil:
Pěkná cena....LCD 20x4 podsvícený
http://obchod.hw.cz/hw/obchod/index....075bc36df752a1
2 Viper : premejslel jsi o Elwire kabelech do do te kaplicky :) ?
Jediny co jsem zatim nevyresil jak to udela s oteviranim asi jedine zvlast spodek zvlast vrch
Jo, o těch svítícícha kabelech jsem uvažoval, ale přijde mi to už pak docela přeplácané... Navíc jsou dost drahé a to si tam radši koupím katodu, jestli se teda někdy dočkám plexi do boku... ??? ??? ???
:-o Wav... Máš nádherný CASE... Teda ozaj... Dosť teraz rozmýšlam, že si taktiež kúpim nový CASE... Zatiaľ sa rozhodujem medzi:
Chieftec BigTower (Scorpio... BX...)
LianLee BigTower (Aluminium+Plexi=Podminka...)
Avance MidiTower (Leštený titanový povrch + Malé Plexi...)
Chieftec je síce super... No niektoré výsledky... A navyše má aj v Big prevedení dosť málo miesta... (Na Water Cooling...) Ale dizajn je úplne super... Plexi pre BigTower však musím objednávať niekde z riti...
Lian... Je skutočné SUPER-CASE... Ale tá cena...! Strašne sa mi páči povrchové hliníkové prevedenie... No však práve skrinka so super vnútrom a prednými vrátkami nemá PLEXI-Bok... A nenašiel som ani žiadeneho 3rd P. distributora... Pravdaže je tu aj jeden Lian čo spĺňa všetky moje podmienky... Ale asi by som skrachoval...
Avance je v celku dobrý CASE... Hlavne cena sa mi moc páči... No to miesto... Má síce 6x5,25EX ale predsa je to len MIDIčko... A to plexi je skutočne miny...
Čo mi odporúčate vy...? Ako ste spokojný s vašim Chieftecom? Vedeli by ste mi poradiť... Na čo pozerať pri kúpe?
Ďajujem PCnity...
Podle mě je Chieftec celkem rozumný kompromis mezi levnými (např. právě Avance, Neonlight...) a ultradrahými case (LianLi, Thermaltake...). Kvalita zpracování a použité materiály jsou fakt super, nikde nic nevrže, všechno je důkladně promyšlené - téměř k dokonalosti jsou dovedeny nové série BX. Navíc je tam docela kvalitní zdroj. Ale je to právě otázka toho, co od PC skříně čekám - když je case celý rok zavřená někde ve skříňce pod stolem, tak do ní asi ztuha budu cpát plexi, světla, diplej a všelijaké ozdobičky... To mi pak stačí něco za pár stovek a nemusím si kupovat Chiefteca. Je to prostě otázka toho, co chci a co se mi líbí.
A mě se líbí Chieftec!!! ;D ;D ;D
True true chlope :wink:Citace:
Původně odeslal *VIPER*
pekny case ale tei ledky co tak tam dat zlte alebo oranzove modru ma kazdy trulko co robi modding
ja som osobne za cervenu :-) ale to je moja farba vymysli si neico vlastne :lol: ale inac cool
no neviem ja som zasadne proti modrym ledkam inac uplne cajany case :-) ale skusil by som zlte alebo oranzove ledky
Modre podla mna bodnu, ale kazdy ma iny styl, kazdemu sa paci nieco ine.
Ted sem nasel huuustej airbrush na Chiefu - tady :eek: . Vypada to fakt krutozne akorat ten lem okolo plexi by mohl bejt mene vyraznej.
Jinak ja taky pomalu moduju, abych se na LANparty uz konecne nemusel stydet za nemodovanej case :lol: . Ted momentalne sem se dal do upravy kabelaze podle tohodle navodu.
Jo a jenom takovej napad pro VIPERa. Pokud se ti ty kabliky k LCD nevejdou do dolniho pantu, tak by se mozna dal pouzit i ten horni, ne :idea: :wink: .
kde si sehnal tu pletenou hadici nebo jak bych to nazval?
Ve firme Auto-Moto Riegger na Proseku. Jmenuje se to FLEXO. Metr te "buzirky" o prumeri 1/4 palce (6,5mm) stoji 33Kc.
koukam vsichni moddujou, tak nakonec asi budu jedinej kdo tam bude mit nezprznenyho chiefteca :lol:
jak presne to funguje ?
to je obdoba smrstovaci buzirky reagujici na teplo ?
jak presne to funguje ?
to je obdoba smrstovaci buzirky reagujici na teplo ?
Řek bych že to ja akorát pletený cosi, ale ne smršťovací. Ale vypadá to good :) Asi pojedu na Prosek :P a hodím to do barev case....
Na LP přece nesmím být pozadu :)
mimochodem, envim jestli uz to tu bylo, ale dost brutalni mod chieftecu, kdo to prekona? :D
http://www.bit-tech.net/article/110/7
Presne dnes som pozeral ten Mod...celkom fajn vyzera...pracicka naozaj vyborna :o
To FLEXO je dost zvlastni a zajimavy. Ma to svuj prumer, ale kdyz to natahujes na kabel, tak se to dokaze diky pruznosti roztahnout skoro na dvojnasobek a kdyz to tim protahnes, tak se to zase krasne smrskne. Fakt je to vyborny. Akorat na konce musis dat nejlip teplem smrstitelnou buzirku, aby se to netrepilo.
Jinak na ten mod sem vcera koukal. Ma to fakt pekny, ale ty barvy se mi moc nelibej a taky madla nahore bych tam nedaval. Kazdopadne si s tim vyhral huste borec :eek: .
Sakra koukam, ze tam ma modry LCD. Asi se do toho modu taky poradne opru, at to stoji za to!
Mimochodem, neshanel jste nekdo uz tu polarizacni folii??
Tak dneska celou noc projizdim net a shanim nejakej inspiraci. Ted sem narazil na tenhle mod Chiefteca a valim oci. Neco takovyho jsem jeste nevidel, fakt fantazie, kam se sere ten mod z bit-techu :eek: :lol: .
Tohle je vic nez husty!
Souhlasím a valím :roll: :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal KUBA
Mno abych řek pravdu, tyhle dva mody se mi moc nelíbí (alien a toxic) - je to prostě takový divný.
Ale dobrej nápad je to plexi do dvířek :idea:
::: TO UŽ NENÍ CASEMODDING ALE UMĚNÍ :::Citace:
Původně odeslal Dudu
8-)
Poraďte mi ktorú case zobrať... Chieftec Dragon Big BLACK + BIG WINDOW KIT alebo LianLi PC75 FULLTOWER + PLEXI...?
Ktorú a prečo...
Ďakujem...