a co myslite? Budu lepsie tje twinmosy 400 cl2, alebo 466 ???
Zajtra idem kupovat a nejako si neviem vybrat... ??? ???
Printable View
a co myslite? Budu lepsie tje twinmosy 400 cl2, alebo 466 ???
Zajtra idem kupovat a nejako si neviem vybrat... ??? ???
No tak to sa musis rozhodnut sam lebo tato otazka je diskutabilna :wink: (aspon podla mna). Vraj stymi 466kami su nejake problemy a su odost drahsie ako tie moje. Ja som bral tie moje na istotu lebo ja som vedel ze idu tie pamete dobre a fakt aj idu. Mam ich teraz na 220MHz (DDR440) pri casovani 6-3-3-2CL a slapu bez chybi.Citace:
Původně odeslal Mavko
chybyCitace:
Původně odeslal cox
Gratulujem - vidis si spekuloval aku dosku a dobre sme ti poradili.
NF7-S 2.0 aj ked ma 'len' 1.7V VDD je super
Inac ak mas na tych ramkach CH5 cipy tak to su asi tie iste ako ja mam na mojich Corsairoch ...a mne idu na 225 pri 2-3-3-6 => takze na 220 to este nevzdavaj
lebo PCI grafika :?:Citace:
Původně odeslal cox
okrem toho mam aj dost blby case - nahouby mi v nom prudi vzduch - ak vobec prudi ???
Ja mam CH5 a v mojej fosni mi isli stabilne na 217 (par dni), potom uz iba 210 a tak dalej, az mi odisla doska. :?Citace:
Původně odeslal Deviant
Cox: aku mas priepustnost v sandre (v duale)
Pri tak velkom fsb to musi ist dost .
Jakto ze mas chipy 43B ved tieto chipy maju mat 466
AK ich davaju do 400 cl2 tak idem kupovat new ramky
NO prave preto som si tieto pamete kupil pretoze su tam super pamete muheheeeCitace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Priepustnost v Sandre MAX3! mam : INT : 3380MB/s
FLOAT : 3170MB/s
Aj ja som ich tam pred par dnami kupil. TWINMOS 400 CL2 cip TMD...43B ale nemam ich ako testnut na svojej fosni nakolko nemam procik. :? :-( :evil: ale podla tohto testu http://www.vr-zone.com/reviews/TwinMOS/PC3700-3200/ nemaju radi agresivne casovanie ale 252MHz je goooood nie?
No ten vysledok je super ale na ten mozes z doskou ABIT NF7-S zabudnut, pretoze ma hranice niekde medzi 220-230FSB. A ta priepustnost tiez nieje taka ako z P4 ale aj tak je to pohoda.Citace:
Původně odeslal user
to mi je jasne ze 252 nedosiahnem ja len ze su schopne na takej freq bezat. Ja budem rad ked pobezim stabilne cez 200 a este lepsie cez 210. Dnes by mal dorazit 1800 DLT3C JIUHB 0309 TPMW. Cakal som na jeden z imperka ale su v nedohladne tak som ho zohnal od kamosa z BA. Uz len dufat ze som nedostal shitovy chipset a ze to pekne pobezi predpoklady na to su...
... aky mas BIOS na tej doske ? ... ja som teraz na taku istu dosku nahral svagrovi najnovsi bios ver. tusim 1.6 ... a teraz mu to vobec nejde spustit na FSB200 - co zo starim biosom nebol zadny problem. ten stary bios ale zase obmietal nastartovat pri akejkolvek vyssej frekv. - napr. nastavil som fsb201 a uz to neslo :? ...Citace:
Původně odeslal user
... a navyse teraz s novym biosom WinXP po restarte zahlasili nieco o pokuse instalovat RAID - ten ale na doske vobec nieje... ???
NO ak myslis ABIT NF7-S tak ta RAID ma a sice SATA RAID. Tam pri uplnom zaciatku instalovania WinuXP treba vhodit disket s Drivermi a stlacit F6 ked opita ci xces pridat nejake extra zariadenia ako riad, scsi, ....Citace:
Původně odeslal Marcelino