O CEM SE TO TADY BAVITE??? :-)))))))) JA MAM NA SVEM PALOMINU PORAD OKOLO 75° VEDRO NEVEDRO... TAKOVA MALA PICKA :-)))))
Printable View
O CEM SE TO TADY BAVITE??? :-)))))))) JA MAM NA SVEM PALOMINU PORAD OKOLO 75° VEDRO NEVEDRO... TAKOVA MALA PICKA :-)))))
2Malda: vyjadruj sa trosku jemnejsie..a k veci...OK?
Hehe.. to myslis jako to slovo PÍCKA (mala pec) ? :)Citace:
Původně odeslal GABO
Spravne :-) Ale ten prispevek nahore me dostal ... S tou kockou ;D ;D ;D ;D
Ono bez diakritiky to naozaj vyzerá ako nadávka... :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
PS 2 malda: No 75 stupňov je dosť, nebojíš sa, že Ti to jedného krásneho teplého dňa vzbĺkne? :smoke:
s tym mojim XP2800+...vcera poobede CPUburn 2 hodiny a nepreslo cez 49°C a zo mna tiekol jak v saune
ze by to bolo tym skusobnym Wind tunelom :lol: ;D
U mna vcera cpu 50 a jadro 60 no a case okolo 25 stupnov. Drzi ale ako hluchy dvere. I ked lepsie chladenie by nebolo zle , uvidime.
Ok takze je to v pohode ta Pícka... :wink:
Hmm, a co mam pak rikat ja ? Dneska jsem schvalne odpojil vsechny vetraky krome na procesoru samozrejme. :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
8 cm jsem vypnul, na grafice, na chipsetu, tunel - a sledoval co se stane. Po dvou hodinach Primu byla teplota jadra 78°C !!! :-o :-o :-o
Ja chci Cooper Silent 2 ! :cry: Co tam s nim v tom Bostaru delaj ?! :evil:
Riešenie je jednoduché: Kočku treba uzemniť nejakým dostatočne dlhým káblom. :wink: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Ja mám mačiek päť. Z toho len jedna má právo behať po dome....občas.
Vzhledem k tomu, ze napriklad NAINSTALOVANA pamet se da odpalit dotekem statikou nabite ruky, tak bych tu teorii o blesku zas tak nezastaval...
Nevěřím.
2bananalama: co na to ochránci zvířat?
Ja ted potrebuju udelat nejakej mod kejsu... Udelam okno a do toho wind tunnel... S tou teplotou je to fakt hrozny...
Leto neleto,stroj musi bezat.....nejake stupne pribudli ,ked mam 28°C v miestnosti tak mi CPU zvysi teplotu zo 49 na 53°C,takze je to v poho...skor sa potim pri PC ja ;D ;D ;D na 1,7V vsak nejdem bo teplota je 63°C a je mi teplo na nohy pod stolom takze miesto 11,5x200 idem 12,5x166 :D
NO ja som trosku moj procak teraz stiahol pretoze tie teploty boli uz neunosne. Tal som ho na 2160MHz a 1.65V a pohoda :)
Včera keď som došiel, tak som mal v izbe 34 stupňov=toľko mali rybky v akváriu, chudinky... Pre istotu som ani komp nezapínal, takže to prežil bez ujmy, lenže mňa neschladilo ani zopár pív z chladničky... :wink:
ted to musí mít těžké i majitele vodníků, radiator musi jen palit. jinak se taky moc nebojím přece procák si musí dát i 85 stupnu tak v cem je problem?
BTW dnes jsem zkousel nanest chladic bez pouziti pasty na 2000polominio, pozor pasiv byl lapovany,,
Hadejte jak to dopadlo.....
Ty snad nemas srdce ! ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Blbe ? :-)Citace:
Původně odeslal eraser
na 1250 tp nabehlo na porvi pak reset a bluedeth pozor u XPECEK tak sem se stim neslrXl a pustin na 2000+ a bios mi ukazal teplótu 45 pohoda no a pak sem se nemohl dostat ani do bios musel se m pockat az se to vychladi tak sem sel rychle do mesta pro pastu a pohoda...
Hmm a tak ci onak,tak jsem nerad,kdyz se mi ta chlupata bestie toula okolo kompu ;DCitace:
Původně odeslal jagoro
A čo takto priviazať o komp nejakého pejsánka? :wink: ;DCitace:
Ale s tou prilbou co si mal naposledy bol lepsi... ;DCitace:
Původně odeslal bananalama
To až zase o rok v máji. :wink:
Pevne dufam, ze bude dovod na radost :-)
Tak, tak. :wink:Citace:
Původně odeslal Jan
A to si jeste tu "bestii" pred nekolika dnama chranil ;DCitace: