No pekne...uvidime co poriesi ten chladic pretoze s aktualnym SLIM TC nemozem nad 2300 Mhz...uz to nechladi dobre... :wink:
Printable View
No pekne...uvidime co poriesi ten chladic pretoze s aktualnym SLIM TC nemozem nad 2300 Mhz...uz to nechladi dobre... :wink:
Tak už sem ho taky objednal, koupě procíku je za dveřmi a nechce se mě tam patlat pasta 2x ,kdybych musel použít BOX chladič a čekat na chladič.
TAK JA UZ HO MAM TAKY !!!! ;D ;D ;D ;D
Sem jel dneska s kámošem, že si koupí grafiku, tak jsme zajeli do jednoho z mých oblíbených PíSí Shopů, já to nemoh vydržet a tak za velice přijatelných 640,- s DPH sem shopnul neTC verzi a je to naprostá BOMBA, je fakt skvelej :wink:
Barton 2500+ teplota:
Otevrenej case :
Super silent PRO TC : 58st. - 67st.
Copper silent 2 neTC : 50st. - 57st.
Zavrenej case :
Super silent PRO TC : 61st. - 72st.
Copper silent 2 neTC : 53st. - 61st.
což je uplna paráda :-) ;D akorat by to chtělo eště nějakou lepší pastičku
!!! A TO SE VYPLATÍ !!!
V kterym kramu? :-) Me se asi nevyplati menit ze slim silentu na copper silent 2
Tak zatim to porovnavate s nejakymi sunkami :lol: Predevsim me zajima o kolik bude lepsi od FalconRock2 nebo SlimSilent, no snad zitra dorazi :-o
V NC computers a ted sem koukal a maj je i czechcomputer za celkem solidni ceny, jo a prejit ze slim silenta ne CS2 je to asi trochu zbytecny ta teplota uz tam nebude nejak zavratne klesatCitace:
Původně odeslal nex
Ja ho mel o 2 hodiny driv. Hec ;DCitace:
Původně odeslal Some guy
Jinak ty teploty mas pri jaky frekvenci ? Default ?
Umi tvuj Board merit z jadra ? Je to z jadra ? Asi jo, vid...
(To je ale moje ostuda neznat desky od jednoho vyrobce :wink: )
Tak se mi nezda, ze by to moje pretoceny cpucko topilo nak vyrazne vic... To jsem rad ! Tak to polezeme vejs :!:
Jestli mas Falconrock, tak se Ti asi vymena nevyplati - leda kvuli hluku.Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
A neurazej muj starej chladic ! :wink: Slouzil dobre...
Ja uz ho mel v 12:45 hehe ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
Jo to je pri defaultni frekvenci (1833MHz)
Board umi teplotu z jadra a je to z teplota z jadra tou se ridim !!
(ja zadny jiny desky taky moc neznam :-) )
Ja ho taktil na 3000+ a teplota nesla vo vic jak 3 stupne nahoru - pohoda
Ale ja jsem i nem driv napsal na forum a to se pocita. ;D :PCitace:
Původně odeslal Some guy
jj, ta telota opravdu moc neleze.. Ani pri zvednuti voltaze !
BTW: Kdyz Ti neleza teplota, proc ho nenechas na 3000+ ?
Citace:
Původně odeslal Dawe
ne, ne, ne, pocita se kdo ho mel prvni v ruce :D :wink:
no ja ho zrovna ted mam na 3000+ ale zatim to testuju tak nevim mozna to tak necham, mozna to stahnu, mozna pridam :-) :-)
kazdopadne se v tom este moc nevyznam tak bych ho nechtel voddelat
V Praze se dá sehnat ne TC verze za 604,- včetně DPH, zítra si ho asi vyzvednu
Takze: dle mych kratkych zkusenosti chladi CS2 TC priblibne stejne jako FalconRock2. Za vice nez dvojnasobnou cenu a s mensim hlukem. jsem trochu zklaman :? (Deklarovanych 3400+, hmhm)
No prave dnes chladice dosli pozrite www.pretaktovanie.sk - zajtra vecer v noci bude recenzia na oba.
a do jake tak teploty muzu jit abych ho za rok nemusel vyhodit z okna?.....pri max. zatezi a pri normalni.....
Muzes az k Die teplote :wink: ;D
Ne, tak do 75°C by to dlouhodobe melo bejt v pohode. Dulezitejsi je napeti, jaky do nej peres.
takze kdyz budu mit na cpu treba 67 stupnu porad pri full a 60 pri normalu pri napeti 1,75V tak je to porad v poho? do jake je to hranice to napeti? cetl jsem ze pres 1,8 by se to uz moc nemelo dlouhodobe...a i tech 67 by mi prislo uz dost az prilis....
Nevim, proc se vsichni tolik boji vyssich teplot. Tve jsou naprosto v norme.
O napeti 1.8V hodne lidi tvrdi, ze je zlomove, ale to jsou pouze dohady...
100% odpoved neexistuje.
mno ja uz s tema teplotama taky nevim, kdyz ho roztocim na max., tak mam tak 63 stupnu, nad takovouhle teplotou se mi nedavno v jednom threadu vysmaly, jinde sem zas cetl, ze jim beha v pohode kolem 50 stupnu v zatizeni, tady zas ctu ze je v poho 67 stupnu, tak ja uz nevim je mozny, ze sou takovydle rozdily ?? nebo tu jenom nekdo bere teplotu z jadra (jako ja) a nekdo zas z boardu kde je nizssi ??
nene myslim teplotu jadra.....ale ja nemam ani 67 stupnu mam neco kolem 59 ale chci jeste trosku taktovat tak prave nevim...a jeste nemam ani bios 1.9 o kterem se rika ze snizuje teplotu o 10 stupnu....tezko ale rici jestli je tedka spravna teplota nebo pak teprve bude....
Nechcete se na ty teploty vys.... ?
Dokud se pohybujete pri zatizeni do 65°C v jadre, tak se na to vybodnete. Na svete jsou i smysluplnnejsi veci. :wink:
Dawe jo me je to fuk ale stejne mi to vrta hlavou :-) :-)