Tak pozri si tento link http://www.inet.sk/index.php?id=1033...forum&text=nie 8-) Najdi si vhdnu volacku, kde patris a ficis... ;D :smoke: good luckCitace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Printable View
Tak pozri si tento link http://www.inet.sk/index.php?id=1033...forum&text=nie 8-) Najdi si vhdnu volacku, kde patris a ficis... ;D :smoke: good luckCitace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
No tak to keby ze viem :oops: .......asi to bude trnava ozaj dokedy to plati ??? je to iba cez vikendy alebo ako ???
:oops: Uuuha to je zle ked nevies kam patris 8-) ;D Skus skonfrontovat mapou a svojim telefonnym zoznamom a urcite nieco objavis :-)
Plati to cez weekendy a sviatky do konca prazdnin pre tych co ich maju :evil: :evil: (bo ja ich uz nemam)
:lol: :lol: :lol: ....tak som to nemyslel naj...je TRNAVA.....co sa moze stat ked budem napr: v pondelok netit o 19:00....aka je to tam ta tarifa ???
Samozrejme ze cez week chodim normalne na net cez 019.. a cz weekend cez lokalne. Ani sa nepytaj kolko by to stalo :arrow: moooc :o :!: Vytvor si viac prpipojeni a zvol vhodne :D
aj semik sucx... zase 3 tyzdne bez neho. Mno ja idem na mesiac na brigadu do prahy. Za smiesnych 40 cz/hodina. Ale vzdy lepsie ako s drotom do hlavy.
konecne som si kupil sd in od orange-ho. Len tak som sa spytal na mieste cislo na internetive volania a oni sa ma najskor spytali naco, a potom som im este vystvelil ako usetrit nejaku tu korunku za internet. v sobotu uz aj ja zacinam zhavit draty. konecne poslem fotky z dovolenky na ftp za menej penazi, len skoda ze uz iba 2 mesiace aj to necele.
Tak ja mam ST standard 30min pausalu......po ich prevolani mam cez vikend tie 3-sk za hod...ale po tych 57min sa musim odpojit a pripojit sa znova...lebo potom nadskakuju ine sumicky :wink:Citace:
Původně odeslal Marián
Kolko platis za mesiac ???Citace:
Původně odeslal daggy
Vzhledem k ukonceni platnosti rusim dulezitost a lock.
Citace:
Původně odeslal MadCap
To akoze teraz sa zacnu vsetci pripajat cez modem na medzimesto ??? Myslim, ze tam to viac ako 33,6kbps nepojde...
Na zive o tom vysiel clanok :
http://www.zive.sk/H/Spravodajstvo/A...06569&CAI=2113
Mozno to bude celkom zaujimave :idea:
To neva ALE bude to zase pohoda ani nevies aka :oops: (teda MWkari vedia ;D ) Clovek sa nemusi nahanat za sprostymi minutami ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Len aby to vydrzalo telekomunistom...
Pohodu uz nejaky ten mesiac mam ;D Na cele Telekomunikacie sa mozem z vysoka :lol:
Hocico je lepsie ako modem, aj keby to malo byt pomalsie - pocitanie ceny podla casu hrozne obmedzuje :-(
Nuz ale co narobis... K MW mi tu zavadzia skola a ADSL sa do NMnV a okolia dostane v roku 3000 :evil: Mna najviac s*re ze ADSLko je od tych :evil: co mam aj teraz. Preco nemame nieco podobne ako nasi bratia GPRS za babku?? Rychlost a pingy vsetko znama vec ale no limit ;D
To GPRS by sa zislo, mohol by som na prednaske z notebooku pozerat forum ;D
To jo ;D Kolko stoji u nasich operarov takato sranda ??? Nezistoval som to podrobne :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Prave som volal do ST, ze chcem cislo aby som mohol aj dalsie 4 mesiace chodit lacnejsie na internet. a povedali mi ze mi ho dat nemozu. tak som im povedal ze maju smolu a ze zrusim cele STONLINE a pojdem radsej Do ORANGE kde s tym nerobia take okolky.
No uvidim este ako sa vivinie situacia.
Jasny priklad ZAKAZNIK NAS PAN :evil: No co este kupis 2x orange a mame silvester a koniec akcie. STONLINE zrusit :evil:Citace:
Původně odeslal Marián
U nas je to uplne na h*** a navyse mam mobil na telefonovanie (tzn. nema ziadne <>oviny ako hry a fotaky, ale ani GPRS).Citace:
Původně odeslal Jan
Aj ja mam taky podobny mobil na voice nie na data :? Ale naco aj, ked to stoji u nas za h***o :evil: Hlavne ze mame oboch svetovych providerov, ktori si este asi dost nenahrabali :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Rainbow
aj nad tym som uz rozmyslal, sak vcera ked som volal do tych ST, hovorim tomu chlaapikovi, ze ak mi nedaju to cislo, ze ich zrusim a hotovo. Naco platit niekomu kto nema zaujem vyjst zakaznikovi v ustrety. a ten nasratym hlasom na mna ´´este si nieco prejete :? ´´ a to bolo asi po minutovom zvoneni. no hruza teie ST.Citace:
Původně odeslal Jan
BTW: tu MW budem mat najskor za dva mesiace, lebo ten chalan co to ma robit sa ide zenit a jeho buduca je radikalne proti, no vcera mi povedal ze po svatbe sa ju bude snazit prehovorit. :D :D
Pozná niekto lokalne cislo na ORANGE, alebo SLOVANET okrem Trenčína? Ak áno díky za zverejnenie :-)
Tak ako to teda je ??? bude treba vytacat medzimesto, ked budes scet mat lacnejsie ?... mno a kolko je to lacnejsie ? 3sk ako teraz ?