To jo, sou tu lidi, se kterejma bych se asi bal setkat se v realu :wink:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
1. mys DOMA, 2. mys DOMA1, 3. mys PRACE :wink:
Printable View
To jo, sou tu lidi, se kterejma bych se asi bal setkat se v realu :wink:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
1. mys DOMA, 2. mys DOMA1, 3. mys PRACE :wink:
jj souhlasim,jak se rika za malo penez hodne muziky :lol: :lol: jen me stve ze obcas vynechava scroll kolecko :-( coz v ut fakt vadi...kamos ji ma taky a obcas mu to taky dela...ale je to den ode dne lepsi :-)Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
A preco stu do hlasovania nedali aj A4 TECH ?? Ved su to dost fpohode mysky !!
Cau vsichni.Kdyz uz ste se tu tak sesli tak bych poteboval poradit.Vybiram mezi Microsoft WIRELESS IntelliMouse EXPLORER za 1600kc a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 za 1000kc.Rozdil v cene beru jako dan za to ze se mi tady nebude valet dalsi kabel.Takze me zajima pouzitelnost,funkcnost,spolehlivost,subjektivni pocity atd.Je to na normalni pouziti-net,hry(3D i 2D). Tak babo rad,a dik. :wink:
Logitech BJ-69 a velmi dobra...predtym som mal Genius Optical a ta Logitech je o poznanie lepsia...
MS Intelli Explorer 3.0A (optika)
imho snima lepsie ako dual optical, drzi sa skvelo, no problemo
ehmmm to jsi četl kde?? ;DCitace:
Původně odeslal cox
.... Logitech iFeel Mouse optical USB
mám Microsoft WIRELESS IntelliMouse EXPLORER a nedám na ní dopustit. Nícméně na 3D hry (pokud je hraješ) je nevhodná.Citace:
Původně odeslal fujedas
Mouseman Dual Optical ;D
Ja mam toto. Keby to niekto vedel zohnat s optikou. Toto iste , a dal mi link , pripadne kde to maju.
http://pt.zdnet.livra.com/getimage.a...=4706&Si=Large
Ja si koupil MS intellimouse Explorer 2.0A , protoze v te dobe byla nejlepsi a nejdrazsi. Normalne stala 2500 a ja ji sehnal za 1500. Nejlepsi je na ni ta mohutnost.
Kuličková LOGITECH M-BA47, hlavně kvuli tvaru ;D.
MX500 ....dokud nebude neco lepsiho.. :wink:
taktéž MX500 a velká spokojenost :)
Genius Netscroll Optical a nestezuju si-zatim
taky mohlo byt u te jina volby optika a kulicka :wink:
Logitech S48a (kulickova) a bodou-li penize, v coz doufam, bude MX300 8-)
Dost f pohode ? ved su cool !!Citace:
Původně odeslal DAFER
ja mam ties jednu (A4 4Way scroll gulickovu) a nemenil by som za ziadny genius ...
nie su s nou problemy, berie fseko a v CS sa s nou krasne davaju hlavy :) ;D :D
Logitech MX300 :smoke:
dlho som pouzival 2-tlacitkovu Mitsumi, nenarocna a neznicitelna myska :lol: , navyse s nevtieravym designom, no bez kolecka to dnes nejde, tak som kupil Genius NetScroll PS/2 a nemozem nan dopustit, skusal som rozne mysky, hlavne kvoli "chodu" kolecka a prave pri Geniuske sa mi javi ako najlepsie (ani nie prilis lahke, ale ani tazke ci zadrhavajuce).....a dizajnovo tiez ujde ;D
to si este neskusal A4 DWay scroll ... lahka , dizajm presne do ruky, proste super !!!Citace:
Původně odeslal a4000
(aj toto pisem pomocou virtualnej klavesnice ... nemozem dat dole ruku z mysky - zeby sekundak ? :) )
to ZycaR
A4 DWay ?? :roll: o takej znacke som este nepocul ?? mas nejaky link na toho vyrobcu ?
Logitech Optical Mouse OEM.
Best of the Best, cize MX500..