To jako myslíš fórum o slovencine alebo cestine ??? Alebo to myslíš ako Overclocking fórum proste lepšie ako toto ??? Pokial myslíš to drúhe jmenované tak lepšie neexistuje :wink: Overclocking.cz rulezzz ;D
Printable View
To jako myslíš fórum o slovencine alebo cestine ??? Alebo to myslíš ako Overclocking fórum proste lepšie ako toto ??? Pokial myslíš to drúhe jmenované tak lepšie neexistuje :wink: Overclocking.cz rulezzz ;D
Myslel som si že tu niekdo dá takýto návrh :? Ale mne sa tento Threat tak páči, tak som si tu dobre pokecal ;DCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
tak pokračujte, ne... :D :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
to sem napsal jenom tak, aby to tady někdo řekl... :wink:
Intel: Prečo sis dal do PC dal Celerona ???
1. nemal som internet a memohol som chodiť na fora
2.1700 Mhz sa mi zdalo dosť a AMD som považoval za total shit
3.vela prachov mi zobral ten LCD HYUNDAI tak mi neostalo na P4
4.ale neciťim žiadne obmedzenia na vikoňe,hry idu dobre pc takťiež
5.na vianoce chystam novy procik a aj dosku asi P4 2.4 800Mhz sbernica
a pretaktujem ho na 3500Mhz
6.takže to je asi všetko
ps:od 25.6 mi pridu dať ISDN tak sa už velmi ťešim. 8-)
Drzim palce s delphi. Tiez som na nom pod Win zacinal.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Jedny z najlepsich knih o programovani v Deplhi su od Marca Cantu - Mistrovstvi v Delphi. Daju sa stiahnut aj na nete - v anglictine ;)). Velmi dobru zdroj informacii je aj konferencia na www.delphi.cz. Prihlas. Jednoznacne odporucam.
BDE nie je na zaciatok ta najhorsia volba. Ale dobre funguje len na solo pocitaci. Aj sam Borland ho dodava uz len kvoli spatnej kompatibilite. Buducnost je niekde inde tak prejdi tak rychlo ako sa da na nieco ine. Odporucam prejst na DBExpress alebo rovno zacat pouzivat FireBird - free SQL server. Viac sa o nom mozes dozvediet na www.ibphoenix.cz
Tak díky za informácie, o tých databázach som si to potreboval vyjasniť čo je lepšie :-) Ale inak tie dbExpress databázi sa dajú programovať aj v Delphi, kedže sú tam komponenty dbEpress,že ???
To: INTEL
Ten výkon celerona by sa ti prestal zdať v pohode keby si vyskúšal nejaké AMD. Ked aj Duron 1300mhz... Aj to je desať krát lepšie ako najlepší celeron .....
Investícia do celerona = vyhodené peniaze ..... sorry , zabudol som na mekčeňe....
No to se mi snad zda, hele, seznamka je nekde jinde :evil: Marne jsem se snazil rozkodovat ty blaboly od intela, jestli je to jen o tom kabelu, tak tomu nerozumim ??? Kdyz neco nepripojim, tak to asi nebude fungovat, ne ;D By me nenapadlo o tom psat, natoz to davat nekomu jako vystrahu, co vsechno se muze stat ;DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
no viem ze terat tu robim OffTopic ako prasa >> tebe akoze hrabe? chces mi tvrdit ze nejaky duron 1300 my ukaze nieco lepsie ako hociktora z mojich dvoch zostav?? blazon ....Citace:
Původně odeslal mortician
MadCap
Každý procák je na neco, ten tvoj Celeron 1400 by bol lepší oproti Duronu 1300 LEN v encódovaní videa, ale v hrách by bol lepší Duron 1300 a to si piš :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
Do vianoc to neako vidržim s tim caleronom a potom to bude pohoda
.Ale vlasňe hry idu dobre nesekaju v šetko ide v pohode
ved napriklad v tesťe pri hre QVAKE 3 či ako sa to vola sice kaleron skončil na poslednom miesťe,ale človek si to zahra rovnako ako s P4 2500Mhz alebo s AMD 2200Mhz ;D
No jasne zahraješ si tak či tak, ale ked máš doma výkoný komp tak je to predsa len lepší pocit, inak záleží aj na grafike (a tú bochvieakú nemáš) aj ked na tvoj 15 palcový moňas v poho stačí :wink: Ale inak neuvažoval si o AMD Barton 2500+@ 3000+ minimálne ??? To je lepší pomer cena výkon ako to P 4 Teda pokial chceš hrať hlavne hry :-)Citace:
Původně odeslal intel
no uvažoval som ale ten P4 je podla mňa vikoňejši hlavňe vdaka 800Mhz sbernici a ide taktovať až na 3700Mhz ale da sa pouvažovať aj o tam bartoňe.Napisal bisi mi všetko o procikoch AMD napr:prekvenciu zbernice aťd o intele viem všetko ale u AMD neviem ani prekvenciu zbernice a čo to znamena ta skutočna prekvencia u AMD na niečo takeho aj intel ??? a ako je to stov lemavosťov tich procikov ???
Na 3700 Mhz toho pentiuma dáš jedine s vodným chladením, s normálnym kvalitným vzduchovím je reálnych od tých 3200 do 3500, ale záleží to aj na sérii, doske a typu pametí :wink: Inak FSB u AMD ťa nejak zaujímať nemusí, proste je to výkonejšie a hotovo :wink:
A prečo to je tajne alebo čo ??? napiš kolko ma Cache, fsb a sbernicu .A ako je to stov lamavosťov a zarukov ???
V zasade su to vsetko SQL datbazy. Otazka je cez co sa k nim o pripajas. Ci cez BDE, dbExpress, ODBC, MDAC,..... V tvojom pripade by som ti odporucal asi zacat s dbExpress a velmi rychlo prejst na poriadnu databazu - najlepsie asi FireBird s pristupovymi kniznicami IBPhoenix.Citace:
Původně odeslal Pyroteam