2Deviant: Pyal som sa, odkial to beru. Agem a BGS. :-( V piatok ich mali, tak ako si povedal, ale tento tyzden im este nedosiel tovar. Meska, mal dojst v pondelok. :?: Dufam, ze do piatku bude v KE. :wink:
Printable View
2Deviant: Pyal som sa, odkial to beru. Agem a BGS. :-( V piatok ich mali, tak ako si povedal, ale tento tyzden im este nedosiel tovar. Meska, mal dojst v pondelok. :?: Dufam, ze do piatku bude v KE. :wink:
No tak jsem si koupil amd athlonxp 2500+ (barton) a desku teda abita nf7-s revize 2.0 a je to zatím hodně super sice zatím žádnej oc, ale ten taky bude až bude na ramky.
No tak jsem si to precetl a taky skocim do toho Abita. Moje deska uz potrebuje upgrade jako sul (viz dole) :-)
to máš pravdu, ale nezapomen si taky hneed objednat novou grafárnu, když už jsi u těch upgradů :-)Citace:
Původně odeslal theedge
Huraaaaa, uz je doma. Uz som ju aj rozbehal (novy instal win). Cez viken potestujem a podelim sa o vysledky.
Prvy dojem je super. Zatial som stihol vyskusat iba 216x11. Je to v SC a testy prebehli v poho. Prime vyskusam neskor.
Mam vsak taky malicky problem s HDD diodou. Ked HDD pracuje, tak neblika. Zapojena je spravne, lebo na zaciatku pokial bootoje system, tak parkrat blikne a potom uz nic.
A este som sklamany, lebo sa mi nepodarilo rozbehnut HDD temperature.
S.M.A.R.T. maju iba cipsety VIA??
A este aby som nezabudol, tak mi strasne chyba watching dog.
to víš že to smart, mě to normálně ukazuje SPEEDFAN , tobě to nejde protože máš starej bios vid , jakej tam máš?Citace:
Původně odeslal Toxic
Najnovsi (14) pre ver. 2.0 z ich stranky.Citace:
Původně odeslal eraser
NO tak som ju aj ja obiednal a uz nabuduci tyzden by mala dojst na 100% tak som nedockavy a nazhaveny na new dosku.
TOXIC : ako dlho ti ti dodali dosku v Datacome po obiednani ? A na kolko ta vysla ??
a má tenhle Abit zavřený AGP a PCI :?:
Jo.
2Cox: V stredu dosla do skladu v BA a vo stvrtok som ju mal. Maju cennik na nete, tak sa pozri. Ja som doplacal, lebo som mal epoxa na reklamacke a vymenili mi ju (po 5 tyzdnoch :evil: )
Nus pojdem aj ja zobrat jednu NF7-S nech uz mam nejaky poriadny compik zlozeny.
Aj ja som rozmyslal o Epoxe 8RDA3+ , ale ste ma dokonale odradili.
A navyse mam aj Agem blizsie ako SOFOS.
Inak co vravite na tie nove GB?
Hned v druhom threade mas odpoved !Citace:
Původně odeslal sebad
tak to je lepší ten Epox ten to zavřený nemá já řešim teb samej problém a fakt se nemůžu rozhodnou Abit má zavřený AGP PCI a Epox neni tak stabilní já fakt nevim to je hrozný :evil: dilema :evil:
NO az nato ze v cenniku ju nemaju :( Uz ju mam obiednanu z Agemu :) huraaaCitace:
Původně odeslal Toxic
Co nemá EPox zavřený ? má zavřený jak PCI tak i AGP,to není věc desky,ale čipsetu nforce2 marjá :!:Citace:
Původně odeslal sebad
vidno ze nepochopil co som napisal ...Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
kua ludia su taky lenivy - ten search v pravo hore sa moze uplne zmazat :-(
jo já vim že to je věc čipsetu ale neni třeba lepší si koupit Epox 8RDA2+ kde AGP zavřený neni ???
Citace:
Původně odeslal sebad
Ty asi to stale nechapes alebo si nadrogovany ;D ?!
VSETKY dosky s nForce2 to maju rovnake ...
8RDA2+ nemá nForce tak proto se ptám :arrow:
8RDA2+ ?!?Citace:
Původně odeslal sebad
Viem ze existuje 8RDA+ , 8RDA3+ ....
o 8RDA2+ som nikde nic necital ...mas v tom asi bordel ....ak aj taka doska existuje RDA serie maju nForce2 chipset
jo sorry já se splet myslel sem 8K9A2+
Pohoda ...Citace:
Původně odeslal sebad
potom nemas co riesit - nforce2 je lepsia ako Via KT400...
takže je lepší kozpit nForce i když má zavřený AGP jo než KT400