btw - je krasne videt damu na OC 4u :wink: vitej...
Printable View
btw - je krasne videt damu na OC 4u :wink: vitej...
to je takovej zakon akce a reakce...chlap neco nacne a zenska to dotahne to konce, problůem je ten kdyz se to pak obrati proti me hehe :lol:Citace:
Původně odeslal Chocen
Ale to uz je jina story :lol:
Neeeeee ja jsem slusna holka! :roll: to byl jen sotek :evil: v me hlavicce co na to prisel, ja bych se propadla hambou :oops: kdybych mu to rikala, znam se :!: .Citace:
Původně odeslal Chocen
Jinak diky za privitani.
taaak a ted jsem tu za nejvetsi potvoru :?Citace:
Původně odeslal DeeKay
ale prosimte, nebud paranoidni :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Jana
:-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
A co tak to od něj koupit třeba za 500,- a pak to střelit za vic ??? Přece jen by tam už nebyl takovej pocit viny :wink:
Uz som ti odpovedal, ale forum padlo a nechce sa mi to znovu pisat...v principe mas pravdu, len kazdy sa na to pozerame z ineho uhlu ...Citace:
Původně odeslal Lukas L.
2 Jana:
Chocen to krasne vystihol, takze niet asik co dodat na tuto temu .... :wink:
IMHO ja by som si radsej nasetril na niaky postarsi durex a mal ciste svedomie(teda aspon v niecom ;D ;D ;D )
:D :D :D hned mam lepsiu naladu jak zas ide forum :wink:
presne tak to udelam, jestli teda preziju brigaduCitace:
Původně odeslal mino
tak uz dost na todle tema :-)Citace:
Původně odeslal Mirectec
Presne, co ta nezabije, to ta posilni 8-) najma financne :lol:Citace:
Původně odeslal Jana
OK se pochlub co mas za brigadu, ať všeci víme kolik tě to to bude stat sil...Citace:
Původně odeslal Jana
Ale budu delat potisk na hrnicky. tak si udelam nejaky hrnicek Intel pro radost :-). Problem je ten ze ten majitel je takovej divnej a taky kamoska co tam delala tak rikala ze je to strasna drina.Citace:
Původně odeslal Mirectec
hlavne neudelej hrnicek "Intel Inside" protoze by to treba nekdo z rodiny moh spatne pochopit a tvuj celeronek by se vykoupal v caji :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Dam tam tu kocku, logo Intel, napis Kocky voli Intel a www.pretaktovanie.sk :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
:mweheh:Citace:
Původně odeslal Jana
btw Gabo bude mit radost ;D
:lol: Už vidim matku, jak se pachti se šroubovákem, aby odstranila chladič :lol: Lepší navařit čaje plnou vanu a hodit to tam cely.. ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Pockej, ten Gabo tady je TEN GABO tam? :idea: :oops: teeda no tady je koukam elita ceskoslovenskeho pretaktovani, tak to asi musim pryc protoze jsem tezka amaterka.Citace:
Původně odeslal DeeKay
samozrejme ze ten z pretaktovanie.sk Gabo je nas Gabo ;D
btw z amatera se jednou stane profesional, nikdo se profikem nenarodi :)
Presne, Janka tu priniesla niaku pozitivnu naladu, zrazu sa nikto nehandrkuje o detaily, to sa casto nestava :!:Citace:
Původně odeslal DeeKay
K tym hrncekom : mozno by si mohla potom navrhnut sefovi biznis, ja berem najmenej tri ;D :roll: :idea: :arrow: :mweheh:
tak to ja mu budu psat teda Pane a s uctou se budu drzet mimo fora kde je abych neprekazela :oops:. Kolik mu asi je? Ja si ho predstavuju asi jako tricetiletyho podnikatele. Ale nejak mi k tomu nesedne to ze chodi sem na forum jako normalni studentik Jana :-).Citace:
Původně odeslal DeeKay
:-)Citace:
Původně odeslal mino
mno to ses mooc netrefila ;DCitace:
Původně odeslal Jana
doufam ze se na me gabo nebude zlobit dyz postnu foto z invexu ;)
http://deekay.wz.cz/gabo.jpg
mno vic fotek z invexu radsi publikovat nebudu :lol:
Jako studentik ???Citace:
Původně odeslal Jana
;D :lol:
No som zvedavy, co na to povie :D
BTW, ved na pretaktovani ma nejake svoje photos, nie ? ;)
[edit]
Mno, vidim, ze Dee ma (ako obvykle) predbehol :oops: