Neni to nejak levny ???Citace:
Původně odeslal DeeKay
Printable View
Neni to nejak levny ???Citace:
Původně odeslal DeeKay
To je za ten 300W? Myslis ze by mi utahl ten muj stroj i kdybych si pozdejc koupil treba R9700 ?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Dejvak: Dealerska cena...
Slayer: Co ja vim..musis zkusit ;D
Ale mam dojem ze Mymak jede taky na 300W fortonu a ma nakou P4 2.8 + R9700Pro
nj, me se to hned zdalo podezrele levny. Odkaz uz koukam nefunguje, takze ted na www.atcomps.cz -> Produkty a napravo je odkaz i s obrazkem.Citace:
Původně odeslal DeeKay
909 bez DPH dealerska, tzn. koncova tak 1200-1300 bez DPH. I tak je to dost slusna cena.
je tu nekdo z Brna, kdo je schopen tam nakoupit?
treba i za tu dealerskou cenu :wink:
Hodně jsem slyšel, že Fortrony jsou na nic, že prej jsou hlučný. Ale není tomu tak u všech. Mám Fortrona 300W myslím model ATV nebo tak něco, a ani ho neslyším. Slyším jen rachtání disků. Taky moc nehřeje a má skvěle udělané pasivní chlazení. Takže jestli zdroj, tak asi něco od série Fortron nebo Thermaltake, Enermax.
Hodně jsem slyšel, že Fortrony jsou na nic, že prej jsou hlučný. Ale není tomu tak u všech. Mám Fortrona 300W myslím model ATV nebo tak něco, a ani ho neslyším. Slyším jen rachtání disků. Taky moc nehřeje a má skvěle udělané pasivní chlazení. Takže jestli zdroj, tak asi něco od série Fortron nebo Thermaltake, Enermax.
simphap napsal:
Thermaltake = Chieftec = problematicky navrh zdroje = pri vyssi zatezi riziko vyhoreni = nebrat ....ale tiche jsou.
nevim o tom, že by při větším zatížení byli nějak extra topné.
(přinejhořším to špekáčky jistí ;D )
Jsou a pekne, oni dost topi i ve standby rezimu (zkus si na nej sahnout pri vypnutem pocitaci). Problem s vyhorenim je uz dostatecne zdokumentovan vsudemozne na internetu (trpi tim vsechny zdroje sdilejici stejny navrh tj. nejenom Cheiftec a Thermaltake). Ja mam Chieftec 360W a u nekterych vykonnovych clenu je plosnak uz zahnedly od nadmerneho tepla...bohuzel uz je mimo zaruku tak snad jeste nejakou dobu vydrzi :-o .Citace:
Původně odeslal crom.cz
tak jo, když to říkáš. Kamoš to má a je v poho. já sám uvažuji o THERMALTAKE 420W http://www.thermaltake.com/products/...wer/w0008r.htm
moje 300 nejak nestačí a myslím že tohle bude fajn ;D ;D ;D
Problem je pokud vim jen u tech 360W (rekl bych kombinace poddimenzovanych chladicu a nizkootackoveho ventilatoru). O 420W modelech jsem nic necetl. Pokud je kamos v pohode tak ok, po precteni par diskuzi jsem si ho rozebral a docela jsem koukal :-o (dym z nej ale zatim nejde ;D). Akorat na +12V dava 11,8...coz take neni zrovna ukazka kvalitniho zdroje, ale holt na Engelking nemam :|Citace:
Původně odeslal crom.cz
tos měřil při zapojení zařízení nebo bez jejich zapojení. Jestli s tak by to mohlo byt tym že to nestiha ne? :lol:
ale nic proti. me to zas haže o 0,8 víc, ale spočetl jsem že při náběhu to udělá nějakejch až 295W a to je na 300w už hodně :lol: :lol: :lol:
No samozrejme, ze pri zatizeni. Jenom me prekvapuje ze udajne 360W zdroj, ktery ma davat do vetve +12V proud 18A nezvlada moji sestavu. Na 12V mam jen CPU, desku, 2xCD mechaniku a 2xHDD.Citace:
Původně odeslal crom.cz
no mam něco podobnyho co ty a když mám všechno zapojený tak je občas problém se stabilitou, ale jestli máš 360 tak ta by měla bohatě stačit. >:E
nic v zlom, ale podla mna rozdiel 0.2v na 12V je v ramci tolerancie vyroby -> zdroj si mozno "mysli" ze tam mas onych 12V.Citace:
Původně odeslal simhap
Skutocna nestihacka je toto: dam svoj procak na 1.85V, da mi 1.8V, a 3.3V vetva mi ide na 2.8V :lol: :lol: :lol: :wink:
jaksem u některých viděl tak si taky ještě v normě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal mino
Opravdu Thermalke :lol:
Ale nechcel by si sa chytit vtedy niakej suciastky na zdroji dosky, ja som to len raz pred tyzdnom skusil, ehm, odvtedy tam mam fan a na ruke priskvarenu kozu ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal crom.cz
s tim zahříváním toho zdroje chieftec 360W vím taky, nevíte co s tím docela nerad bych aby to vyhořelo, snad ten větrák aby běžel furt, to by snad pomohlo
Co s tim to fakt nevim, ten zdroj je proste navrzen spatne. Dat tam jinej vykonnejsi ventilator....ale kdo to ma potom poslouchat. Ja kvuli direct connectu jedu prakticky nepretrzite a celkem se bojim :|.Citace:
Původně odeslal eraser
S tím topením 360W Chieftec souhlasim. Ve stand-by režimu topí strašně moc. Bojím se, aby parchant nevyhořel a nevzal sebou nějaký komponenty. Naštěstí mám v záloze Fortrona.
Pozeram, ze Chieftec je este lepsi ako SkyHawk ;D
Nevíte někdo jestli se ten špatnej návrh a přehřívání týká i 340W Chiefteca (přesnej typ v popisu :wink: ) ??
Před nedávnem jsem v něm totiž měnil ventilátor (kterej měl 2900 ot. a strašně řval) za A.C. Pro TC. Ten novej má kolem 1700 ot. a ani se to moc nehřeje (PC běží pořád se 100% zátěží :| ). Když jsem tam dával ten novej ventilátor tak jsem odstranil i tu plechovou krytku ventilátoru a nahradil ji dátovou. --> záruka skončila :?
Čidlo toho ventilátoru jsem dal mezi žebra pasivního chladiče co je uvnitř (předpokládal jsem že tam bude nevětší teplota).